Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:ja tez ale wygarnąć mu tez mam ochote bo za dużo juz mi sie zolci nazbieralo
No ja mojemu tez dwa dni temu pare milych slowek powiedzialam na temat jego zapominania brania proszkow itp....a znajac mnie to sobie mozecie wyobrazic jaka to byla mila pogawedka hahahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 10:18
Iza75, dotik lubią tę wiadomość
-
hahaha prawie ja slysze
Asha, mik82 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ale co z tego ze bzykam Izka, juz rzygam czasem tym bzykaniem, rozumiem ze ciebie wkurwia bo twoj nie chce, ale mnie rozpierdala bo ja bzykam i bzykam i tak kurwa chuj z tego, to rownie dobrze moglabym ogladac tv i wynik bylby taki sam
-
dotik wrote:a mój bierze witaminki grzecznie, tylko wiecznie laptopa ba kolanach trzyma... więc tam pewnie jajecznice z plemniorów ma też go chyba wyślę na badania.
Gdybym owu nie miala, albo miala nie regularne cykle albo kazdy miesiac inny albo nie wiem co jeszcze to bym szukala u siebie problemu...ale u mnie jest wszystko jak w zegarku....Iza75 lubi tę wiadomość
-
U mnie 21 cykli ( w tym 5 ciąży) i też chujami walę więc jak ty masz ten czas x2 to już czuję co się dzieje;-)
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Gdybym owu nie miala, albo miala nie regularne cykle albo kazdy miesiac inny albo nie wiem co jeszcze to bym szukala u siebie problemu...ale u mnie jest wszystko jak w zegarku....
to się okaże już niedługo. a powiedz, to tylko badania nasienia były czy coś jeszcze? krew? jakieś obrazowe? bo jak mówisz że ma niedowage to coś jest nie tak
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Gdybym owu nie miala, albo miala nie regularne cykle albo kazdy miesiac inny albo nie wiem co jeszcze to bym szukala u siebie problemu...ale u mnie jest wszystko jak w zegarku....
I tak informacyjnie bo może się to komuś przyda. Myślę że spadek tempki u mnie w początkowym okresie po owu świadczy właśnie o niedomodze ciałka żółtego (choć za każdym razem dopatrywałam się spadku na zagnieżdżenie), bo wtedy kiedy progesteron był dobry to ten spadek był minimalny -
dotik wrote:to się okaże już niedługo. a powiedz, to tylko badania nasienia były czy coś jeszcze? krew? jakieś obrazowe? bo jak mówisz że ma niedowage to coś jest nie tak
Wszystko...mocz, kal,morfologia, hormony, alergiczne wszystko plus nasienie bedzie robil po raz 3mik82, dotik lubią tę wiadomość
-
Cześć łobuziary;)
melduję się, że przestałam plamić Tylko plecy naparzają jak... i tyłek po zastrzyku:/ nie dam rady przed kompem siedzieć, więc życzę pozytywnego początku tygodnia!
paaaaaaa kochane i dzięki za wsparcie:*Asha, Iza75, mik82, dotik lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:To nie jest chyba tak do końca choć nie mówię że problem jest u Ciebie. U mnie owu jest na pewno bo monitoring przez pół roku to potwierdzał, cykle jak w zegareczku 28-29 dni, a za każdym razem jak mierzyłam progesteron to potrzebowałam wspomagaczy bo jak miałam 17 to już był mega sukces:-( więc jednak problem jest ale potwierdzają to dopiero badania:-(
I tak informacyjnie bo może się to komuś przyda. Myślę że spadek tempki u mnie w początkowym okresie po owu świadczy właśnie o niedomodze ciałka żółtego (choć za każdym razem dopatrywałam się spadku na zagnieżdżenie), bo wtedy kiedy progesteron był dobry to ten spadek był minimalny
Dlatego jak wyjdzie ze u niego wszystko ok,to pojde moje zmierze, chociaz wyszly poprzednio ok...a tez watpie jakby wyszly nie ok, czy mi cos tutaj dadza...zobaczymy