Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Ale co z tego ze bzykam Izka, juz rzygam czasem tym bzykaniem, rozumiem ze ciebie wkurwia bo twoj nie chce, ale mnie rozpierdala bo ja bzykam i bzykam i tak kurwa chuj z tego, to rownie dobrze moglabym ogladac tv i wynik bylby taki sam
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:mam nadzieje, ze wyniki cos wyjasnia, ze cos wyjdzie..tzn nic groźnego tylko cos co mozna szybko ustawic
No ja wlasnie tez chce zeby cos wyszlo i zeby to mozna do ladu doprowadzic szybko i jechac, bo takie ..wszystko ok, to juz wyjebane na to mam -
Iza75 wrote:Dotik a jak u Ciebie sytuacja? Bo nie nadrobię...
no ja po szalonej owulce- 2 tyg wcześniej przyszła czyli infocudolik działa! tylko cycki mnie tak napieprzaja że masakraIza75 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:No ja wlasnie tez chce zeby cos wyszlo i zeby to mozna do ladu doprowadzic szybko i jechac, bo takie ..wszystko ok, to juz wyjebane na to mam
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:no tak bo juz kurwa nie wiadomo co robić...niby wszystko ok ale nie ok i jak tu se w leb nie strzelić...oby oby cos wyszlo
Tez juz nie wiem jak se nie strzelic...niedlugo zaczne zastanawiac jak tu sobie strzelic jednak hahahahaIza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Ja stwierdzilam, ze jak sie nie uda teraz to chyba tego mojego tez przebadamy...chociaz na pewno będzie marudzil ale jakby co to mam przygotowana wiązankę dla niego..pare Twoich cytatów Asha
Hahahahaa... ...nie...no mam nadzieje, ze sie zgodziIza75 lubi tę wiadomość