Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
bianka wrote:Cześć łobuziary;)
melduję się, że przestałam plamić Tylko plecy naparzają jak... i tyłek po zastrzyku:/ nie dam rady przed kompem siedzieć, więc życzę pozytywnego początku tygodnia!
paaaaaaa kochane i dzięki za wsparcie:*
Zajebiscie !!!! Odpoczywaj -
bianka wrote:Cześć łobuziary;)
melduję się, że przestałam plamić Tylko plecy naparzają jak... i tyłek po zastrzyku:/ nie dam rady przed kompem siedzieć, więc życzę pozytywnego początku tygodnia!
paaaaaaa kochane i dzięki za wsparcie:* -
Asha wrote:Dlatego jak wyjdzie ze u niego wszystko ok,to pojde moje zmierze, chociaz wyszly poprzednio ok...a tez watpie jakby wyszly nie ok, czy mi cos tutaj dadza...zobaczymy
-
mik82 wrote:No to lepiej żeby wyszły ok u Ciebie bo jak i tak Ci nic nie dadzą to tylko bardziej się wkurwisz. Chłopa chyba łatwiej jest podreperować...tak mi się przynajmniej wydaje
No tez mi sie tak wydaje...zobaczymy w czwartek mi sie wydaje ze to tarczyca u niego ale zobaczymy -
Asha wrote:To przez tyle miesiecy jeszcze badan nie robil?
no nie robił mój błąd, bo z góry założyłam ze z nim wszystko ok, tylko u mnie coś jest. ale teraz mu nie popuszczę, ewentualnie poczekam do końca tego cyklu...jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Iza75 wrote:A na badania nasienia trzeba mieć skierowanie jakieś?
-
dotik wrote:no nie robił mój błąd, bo z góry założyłam ze z nim wszystko ok, tylko u mnie coś jest. ale teraz mu nie popuszczę, ewentualnie poczekam do końca tego cyklu...
no to ci powiem ze cierpliwa jestes...ja i m poszlismy na badania w tym samym czasie -
Asha wrote:Aaa Mik...patrzac na moje temp teraz to ja mam chyba za duzo progesteronu hahahaha
-
Asha wrote:No tez mi sie tak wydaje...zobaczymy w czwartek mi sie wydaje ze to tarczyca u niego ale zobaczymy