Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:no to ci powiem ze cierpliwa jestes...ja i m poszlismy na badania w tym samym czasie
-
Asha wrote:A my za darmo mamy tyle ze skierowanie potrzebne
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:ano nie..bo on uważa, ze skoro mamy syna tzn ze jest ok...oj szykuje sie awanti...wchodze do lekarza juz
Ja mojego to bym spakowala jak by mi takie cyrki odwalal....ja mu powiedzialam w tamtym tygodniu jasno..idziesz na badania bo cos jest nie tak....to to to i to...i nie ma gadania..masz zrobic i koniec, bo ja nie bede sie kurwa wiecej gownami faszerowac jak to z toba jest cos nie tak...i jedyne co powiedzial to..umow mnie do lekarza bo ja na rano mam...i tyle bylo gadki.......za bety kurwa ich trzeba wziac i tyle bo to nie ma innej rady na nich -
Iza75 wrote:ano nie..bo on uważa, ze skoro mamy syna tzn ze jest ok...oj szykuje sie awanti...wchodze do lekarza juz
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:My też mamy syna i nie jest ok:-(
O to to to...zmienia sie tryb zycia, dieta i wszystko i nic nie jest takie same, plemniory tez, tak jak u nas,co z tego ze mam syna, teraz jakos zajsc nie moge, nie wiem czy wszystko dobrze, moze i tak..a moze nie...ale sie zmieniamy...kazdy cykl jest inny...no to facet sie nie zmienia...kurwa mac!!!! -
Asha wrote:Ja mojego to bym spakowala jak by mi takie cyrki odwalal....ja mu powiedzialam w tamtym tygodniu jasno..idziesz na badania bo cos jest nie tak....to to to i to...i nie ma gadania..masz zrobic i koniec, bo ja nie bede sie kurwa wiecej gownami faszerowac jak to z toba jest cos nie tak...i jedyne co powiedzial to..umow mnie do lekarza bo ja na rano mam...i tyle bylo gadki.......za bety kurwa ich trzeba wziac i tyle bo to nie ma innej rady na nich
-
mik82 wrote:No i bardzo słusznie...chociaż jak mój widział jak mi wpierdala co miesiąc zastrzyk w brzuch i mnie potem to cholernie boli przez 3 dni to nawet nie pisnął jak mu powiedziałam że ma badanie nasienia. Poprosił tylko grzecznie żeby mógł się spuścić do kubeczka w domku i żebym zawiozła do badania jeśli mogę
No!!!! -
Asha wrote:O to to to...zmienia sie tryb zycia, dieta i wszystko i nic nie jest takie same, plemniory tez, tak jak u nas,co z tego ze mam syna, teraz jakos zajsc nie moge, nie wiem czy wszystko dobrze, moze i tak..a moze nie...ale sie zmieniamy...kazdy cykl jest inny...no to facet sie nie zmienia...kurwa mac!!!!
-
mik82 wrote:Właśnie w tym rzecz że każdy cykl jest inny i facet też produkuje spermę przez 3 miesiące i zwykła infekcja może mu spieprzyć nasienie więc wstrzelenie się żeby było super jajeczko z super plemnikami też niestety wymaga czasu:-(
Noooo wlasnie, tyle ze facetowi sie wydaje ze on jest zajebisty caly czas i plemniory sa fantastyczne przez cale jego zycie..no prosze was ...masakra jaks:-(dotik lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pokazuję Wam moje teściory. Wszystkie zrobiłam, które kupiłam Musiałam trochę odespać, a potem stresa miałam, jak już wychodzić miałam po testy i odwlekałam, ale jestem. Zaraz lecę na betę. http://zapodaj.net/375f18084e3c2.jpg.html
Asha, mik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:I jakie wyniki mial?