Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Ja drugie też chciałabym w miarę szybko żeby z pieluch nie zdążyć wyjść Bo jak się odzwyczaję to już nie będę chciała..
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Dokładnie tak jest. Poza tym bez sensu te wózki i laktatory wywozić na działkę upychać a potem ich szukać Od razu dwa bąble potem generalne sprzątanie i gites. Mam nadzieję że mi się nie zmieni po dziecku nr 1
Z obserwacji wnioskuję, że ciężkie porody czy dziecko z kolkami nie odstrasza kobiet przed kolejną ciążą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobra Kochane, idę na małe zakupy i po wyniki... Stresuję się strasznie... Z jednej strony chcę bardzo, z drugiej się boję. Z jednej mój świat się nie zawali jeśli będzie negatyw, a z drugiej ten cień cienia dał mi nadzieję. No to po 15 dam znać jeśli dostanę wynik, a jeśli nie to koło 16 będę dzwonić na centralę. Pa!
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Dobra Kochane, idę na małe zakupy i po wyniki... Stresuję się strasznie... Z jednej strony chcę bardzo, z drugiej się boję. Z jednej mój świat się nie zawali jeśli będzie negatyw, a z drugiej ten cień cienia dał mi nadzieję. No to po 15 dam znać jeśli dostanę wynik, a jeśli nie to koło 16 będę dzwonić na centralę. Pa!
to czekamy i kciuki zaciskamy cały czasKatjaa lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny