Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Wy prawie wszystkie chcecie dziewczynkę, a ja marzę o chłopcu.
Kiedyś chciałam mieć dziewczynkę, ale od jakich 4 lat mi się odmieniłoshimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:A ja kiedyś chciałam mieć chłopca, a teraz chciałabym dziewczynkę. Ale nie ma co wybrzydzać, ważne żeby było to raz, dwa żeby było zdrowe.
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:A ja kiedyś chciałam mieć chłopca, a teraz chciałabym dziewczynkę. Ale nie ma co wybrzydzać, ważne żeby było to raz, dwa żeby było zdrowe.
MalaCzarna, gigsa, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Kocham bitą śmietanę ale to jest to ciasto z pudełka czy tylko sie tak samo nazywa? Ja w święta Wielkiejnocy popełniłam ciasto ze snickersów i gdyby ono nie było takie cholernie drogie to pewnie częściej bym je robiła pyszności a od początku ciąży mi się słodyczy nie chciało
Z pudełka, ale w necie widziałam przepisy do samodzielnego wypieku
gigsa wrote:A mnie dobijcie, bo chyba będę miała jelitowkę
U mnie do kompletu to tylko bólu głowy brak, a tak to full service
Biedna Lepiej żebyś sobie nie wykrakała Dlatego ciiiiiii
gigsa wrote:Wy prawie wszystkie chcecie dziewczynkę, a ja marzę o chłopcu.
Kiedyś chciałam mieć dziewczynkę, ale od jakich 4 lat mi się odmieniło
Ja chcę syna! Dziewucha nie wchodzi w rachube Nawet imienia dla dziewczynki nie mam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:O nie. To znaczy Tobie życzę kolejnym razem, ale sama bym nie chciała. Za to mój mąż bardzo chce bliźniaki...
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalaCzarna wrote:E tam dziewczynkę też byś pokochała jak swoją. I najwyżej dałabyś jej Genowefa.
W sumie dla dziewczynki podoba mi się Staśka Małż nie zgadza się więc jak będzie dziewczyna to pewnie na drugie będzie mieć Staśka
shimmer_lip wrote:Ja też nie mam ale co tam
Wymyśli się
shimmer_lip wrote:Ja to miałam cichą nadzieję na dwie sztuki naraz
Ja z jednej strony chciałabym bliźniaki, a z drugiej przeraża mnie to trochę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny