Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia87 wrote:Wiesz, jak jesteś zdrowa i hormony masz ok to nie powinno to długo trwać.. Chyba, że w głowie sobie zablokujesz to wtedy dupa. Nie możesz za bardzo chcieć..
dotik lubi tę wiadomość
-
Ojciec w pl ma mi termo kupic z dwoma po przecinku zobaczymy czy jakas roznica bedzie, juz przed owu bede miec bo wraca 8
Ten co mam steremu oddam niech tez mierzy, a co hahahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 16:14
Sylwia87, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalaCzarna wrote:Kochane a gdybym miała PCOS to byłoby to widać na usg nie? Nie mam objawów, bo mam regularne miesiączki, jestem szczupła, podobno miewam owulacje. Tak tylko pytam.
Boszszsz... Czarna przestań wymyślać Na USG byłoby widać liczne pęcherzyki na jajnikach. A najlepsze jest to, że można być szczupłą, mieć regularne cykle i miewać owu a mieć PCO Czasem mam wrażenie, że wszystko jest możliwe...
Mam koleżankę ze stwierdzonym książkowym PCOS, ma dosłownie wszystkie objawy tego zespołu, a ma ponad roczną córkę poczętą bez leczenia! Dowiedziała się przypadkiem, niby nie miała okresu, ale u niej to norma. Owa koleżanka chciała po raz kolejny przejść na jakąś dietę. Jakąś sobie wybrała, nie pamiętam już jaką i zaczęła czytać. I wyczytała, że przed rozpoczęciem diety należy zrobić test ciążowy no i zrobiła.. Jakie było zdziwienie jak zobaczyła II kreskiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 16:47
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny