Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:No weźcie mi tak nie piszcie bo wzięłam tabletkę na ból głowy, wiesiołka, niepokalanka i mam zamiar wypić piwko...
no my tylko teoretyzujemy:)
a Ty się zrelaksuj Mała!
zresztą ani wiesiołek, ani niepokalanek, ani myślę nawet to piwko, by Ci nie zaszkodziło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 18:12
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Gigsa i jak się czujesz z tym że od tylu cykli nic??? Ja Lipnie...
Zaczynam rozumieć Asha -
nick nieaktualnyDziewczyny no co wy! Głowy do góry! To jest okropnie trudne, zaczynam to rozumieć i dociera do mnie że to nie taka prosta sprawa... No ale co chcecie się poddać? Cel uświęca środki, przecież będziemy walczyć, uda się - nie może być inaczej!
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPłynie stado plemników jajowodem.
Nagle jeden słabiutki, który płynie ostatni, krzyczy:
- Panowie, zdrada, jesteśmy w d*pie - wracajmy!
Cale stado w tył zwrot, a ten płynąc dalej mruczy pod nosem:
- I tak właśnie rodzą się geniusze.
Tak na poprawę humorków!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 19:02
gigsa, dotik, momo1009, mik82 lubią tę wiadomość
-
Poddać się nie zamierzam, ale wiem już, że to nie takie proste będzie jak myślałam. I z każdym cyklem tracę nadzieję. W tym już się tak nie nastawialam ale mimo to zabolało jak się szyjka otwierać zaczęła i juz wiedziałam co się święci
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sobie postanowiłam. Nie mierzę temperatur. Zrobię kilka testów owulacyjnych tylko. Nie doszukuję się objawów - zaznaczę tylko te meeeeeeega wyraźne i uprzykrzające życie. Testuję dopiero, w dzień @. No i przede wszystkim przestanę o tym ciągle myśleć, przestanę się nastawiać. Zacznę cieszyć się życiem, a starania będą przy okazji, częścią życia a nie jego jedynym celem. A niech mnie zaskoczy w któryś dzień. Starałam się jak mogłam - 24h/dobę poświęcałam temu wszystko - koniec! Tak się nie da żyć i jak widać wcale nie wychodzi. Ludzie wpadają w najmniej oczekiwanym momencie nie myśląc nawet o dzieciach więc biorę przykład.