Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:No i myśl tak, nie nastawiaj się - a niech cię zaskoczy radosna nowina. Tylko o bzyczeniu nie zapomnij.
-
MalaCzarna wrote:Lepiej później niż wcale Kochana, nie? Podobno najłatwiej zajść w ciążę w miesiąc swoich urodzin. Ja mam w październiku więc może za 2 cykle.
-
dotik wrote:a to już niedługo tak naprawdę
nie miałabym nic przeciwko -
Mój chce żeby w grudniu się udało, bo była by panienka, a ja żeby w listopadzie, bo będzie lew tak jak ja;-)
dotik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wiem Asha że jest Ci ciężko, tak samo innym dziewczynom, które starają się długo. Ale postarajcie się myśleć pozytywnie, podobno optymizm i pozytywne myślenie o czymś co miałoby się wydarzyć działa cuda. Ja się próbuję oczyścić z negatywnych emocji, nie stresować się tak, nie zadręczać, nie szarpać z losem - bo to jak widać odnosi odwrotny skutek niestety. Asha ty masz niedługo inseminację - myśl pozytywnie, przecież może się udać. Z jakiegoś powodu los tak się toczy jak się toczy, może jak w końcu nam się uda to bardziej to docenimy?
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Ja wiem Asha że jest Ci ciężko, tak samo innym dziewczynom, które starają się długo. Ale postarajcie się myśleć pozytywnie, podobno optymizm i pozytywne myślenie o czymś co miałoby się wydarzyć działa cuda. Ja się próbuję oczyścić z negatywnych emocji, nie stresować się tak, nie zadręczać, nie szarpać z losem - bo to jak widać odnosi odwrotny skutek niestety. Asha ty masz niedługo inseminację - myśl pozytywnie, przecież może się udać. Z jakiegoś powodu los tak się toczy jak się toczy, może jak w końcu nam się uda to bardziej to docenimy?
3 lata myslalam pozytywnie...juz nie mam sily -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Wolalabys zeby cie zalalo?
no wiadomo, że aż tak nie, ale jakaś poprawa by się przydała
ja i tak pierwszego i drugiego dnia ledwo z bólu chodzę, więc aż tak nie chce żeby się to przedłużyłoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2014, 19:27
Asha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
nick nieaktualny