Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Widzisz Rudzia - Kitaja jest szczesliwa i Ty tez będziesz. Nic nie dzieje się bez przyczyny...zreszta wiesz co naprawdę uwazam, ze lepiej byc sama niż z takim chujem..przepraszam ale nie znajduje innych slów na określenie tego pana
Rudzia, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya u mnie co do tego było jeszcze to zostawił mnie tydzień przed końcem umowy o wynajem mieszkania, mieliśmy inne już nagrane i zostałąm na lodzie bo nie było mnie samą stać. Mam 8 letnią córkę z poprzedniego małżeństwa którą sama wychowuje, z siostrami najlepiej tylko na zdjęciu, mama nie żyje, ojciec ma swoją nową rodzinę daleko od mojej miejscowości i nie mamy kontaktu. myślałam że jestem sama na szczęście tutaj miałam mega wsparcie na forum no i przyjaciół na których zawsze mogę liczyć! teraz podjełam pracę jako niania, mam mieszkanie niedrogie niezbyt piękne ale mam, kończę studia we wrześniu bo w lipcu nie obroniłam się bo nie miałam głowy przez to rozstanie. teraz jestem szczęśliwa nawet jakbym była w ciąży a on nie...
Ty też zobaczysz że ochłonie i przemyśli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 08:26
Rudzia, Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:a u mnie co do tego było jeszcze to zostawił mnie tydzień przed końcem umowy o wynajem mieszkania, mieliśmy inne już nagrane i zostałąm na lodzie bo nie było mnie samą stać. Mam 8 letnią córkę z poprzedniego małżeństwa którą sama wychowuje, z siostrami najlepiej tylko na zdjęciu, mama nie żyje, ojciec ma swoją nową rodzinę daleko od mojej miejscowości i nie mamy kontaktu. myślałam że jestem sama na szczęście tutaj miałam mega wsparcie na forum no i przyjaciół na których zawsze mogę liczyć! teraz podjełam pracę jako niania, mam mieszkanie niedrogie niezbyt piękne ale mam, kończę studia we wrześniu bo w lipcu nie obroniłam się bo nie miałam głowy przez to rozstanie. teraz jestem szczęśliwa nawet jakbym była w ciąży a on nie...
Ty też zobaczysz że ochłonie i przemyśli...
kochana szacun...kobieta potrafiKatjaa, amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyemka życie nauczyło mnie bycia silną, mój były mąż prał mnie jak worek treningowy bo zupa była za słona nawet w 9 miesiącu ciąży... powiedziałm sobie że więcej nie dam się tak... nie powiem że to rozstanie półtpora miesiąca temu spłyneło po mnie, bo przez 5 dni ryczałam dniami i nocami tak że nie widziałam na oczy ale 6 dnia wstałam i powiedziałam sobie że tak żyć nie mogę nie przez faceta!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 08:41
Iza75, mik82, emka@ lubią tę wiadomość
-
Witajcie. Tyle skrobiecie że nie nadążam. ....u mnie też lipa. Ten cykl juz spalony. Wczoraj pozytywny test owu i co z tego jak nie było przytulnej. Mój mąż od wczoraj chodzi na masaże z kręgosłupem. Do tego ma infekcje pęcherza i jakieś krostki na pytonie.no i przytulanek nie było; ( i do końca tyg. , czyli dokładnie do końca moich dni płodnych nie będzie ; (((( a ja się tak nastawialam na ten cykl ;((((
-
nick nieaktualny
-
zabka11 wrote:Witajcie. Tyle skrobiecie że nie nadążam. ....u mnie też lipa. Ten cykl juz spalony. Wczoraj pozytywny test owu i co z tego jak nie było przytulnej. Mój mąż od wczoraj chodzi na masaże z kręgosłupem. Do tego ma infekcje pęcherza i jakieś krostki na pytonie.no i przytulanek nie było; ( i do końca tyg. , czyli dokładnie do końca moich dni płodnych nie będzie ; (((( a ja się tak nastawialam na ten cykl ;((((
zabka przytulam:* ja tez ryczałam bo po poz teście ovu nam nie wyszlo i wiem co czujesz...no ale faktycznie za dużo spadlo na Twojego, nie macie na to wplywu akurat...a moze zolnierze poczekaja -
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:zabka przytulam:* ja tez ryczałam bo po poz teście ovu nam nie wyszlo i wiem co czujesz...no ale faktycznie za dużo spadlo na Twojego, nie macie na to wplywu akurat...a moze zolnierze poczekaja
Witaj kochana i co wczoraj, pogadaliscie? -
nick nieaktualny