Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny widziałam jak przenosiłyście się z poprzedniego forum cichaczem ale lubię Was podczytywać bo jesteście dla siebie super wsparciem. Dziwiłam się negatywnym komentarzom na tamtym forum bo nawet jesli jest to gadanie o "dupie Marynie" to czasem własnie może człowiek takiego gadania potrzebuje?? Może własnie to pomaga.
Chciałabym napisać słowo do MałejCzarnej. Ja zabieg łyżeczkowania miałam 13 maja. Lekarz powiedział mi, że z kolejnymi staraniami trzeba się wstrzymać tyle tygodni ile wynosiła poroniona ciąża. Tak jest podobno po zabiegu ale co lekarz to opinia. Ty zabiegu nie miałaś więc nie musisz czekać żadnych 6 m-cy. To paranoja!! Ja odczekałam 2,5 m-ca i zaczęłam kolejne starania. Czułam, że jajniki pracują, czułam owulkę i myśl o zaczęciu kolejnych starań dawała mi powera i taką siłę, że dałam radę przez to wszystko przejść. Tak więc jeśli tylko poczujesz, że jestes gotowa to działaj, bedzie dobrzeKatjaa, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
Córka 8 lat
2 Aniołki (13.05.2014 i 17.11.2014) -
nick nieaktualny
-
Iza75 wrote:A teraz siedze pod dentysta tym co sie do niego we wtorek juz chcialam wybierac
Katjaa, Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:dobrze ze od wtorku nie siedzialas pod drzwiami i wrocilas do domu bo by cie zolnierzyki omineły. ty to cwana jestes wczoraj maz w bozene , dzisiaj dentysta w paszcze a na koncu nie wiadomo kto bedzie ojcem ....... sorry glupi zart w morde se dam za to
Ty to juz musisz sina chodzic od tego walenia sie po twarzy hahaIza75 lubi tę wiadomość