Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny a teraz z innej beczki... czy Waszym zdaniem robienie garderoby na poddaszu ma sens czy nie? mąż nie chce bo chce powiekszyć pokoje a ja chce , bo nie chce zagracać sypialni szafą... niby tam będzie skos, ale można jakies organizery z ikei kupić nie koniecznie szafę wielką... doradźcie mi proszę...
-
nick nieaktualny
-
Dzieńdoberek
Nie nadążam Was czytać od rana więc proszę mi tu zdać relację. Widzę tylko że katjaa coraz częściej z nami...milutko:-), że kreseczka u kluseczki też bardziej kluseczkowa, że cymcia zagląda bo lajkuje a jak sexy u Izy i Amelii bo nie doczytałam. Tzn. bez szczegółów ale czy były?Katjaa, Iza75 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Dzieńdoberek
Nie nadążam Was czytać od rana więc proszę mi tu zdać relację. Widzę tylko że katjaa coraz częściej z nami...milutko:-), że kreseczka u kluseczki też bardziej kluseczkowa, że cymcia zagląda bo lajkuje a jak sexy u Izy i Amelii bo nie doczytałam. Tzn. bez szczegółów ale czy były?
Witaj
Iza bzyczala
Amelia sie leniwa zrobila i trzeba jej nakopac do dupyIza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Witaj
Iza bzyczala
Amelia sie leniwa zrobila i trzeba jej nakopac do dupy
Iza bzyczała i git.
U Ciebie Asha widzę tempka się ładnie normuje chyba więc czekamy na dołek owulacyjny:-)Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
No to juz po, ostatni zabek wyleczony i lżejsza o 120 zeta. Teraz jeszcze musze do swojego burdelu czyt. pracy na chwile podjechac. To później zajrzę bo jeszcze mnie samochod traci jak z telefonem będę lazla i pisala
Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:No żesz kurna z tą Amelią, a wczoraj tyle jej w głowe kładłyśmy, niereformowalne dziecko w tym temacie;-)
Iza bzyczała i git.
U Ciebie Asha widzę tempka się ładnie normuje chyba więc czekamy na dołek owulacyjny:-)
No pare dni i spadeczek bedzie ale moj sluzik sie robi cos plodny juz teraz...jakos szybko albo chce mnie zmylic cholera, wiec testowac mus dzisiajIza75, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNelly1507 wrote:Dziewczyny a teraz z innej beczki... czy Waszym zdaniem robienie garderoby na poddaszu ma sens czy nie? mąż nie chce bo chce powiekszyć pokoje a ja chce , bo nie chce zagracać sypialni szafą... niby tam będzie skos, ale można jakies organizery z ikei kupić nie koniecznie szafę wielką... doradźcie mi proszę...
mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:No pare dni i spadeczek bedzie ale moj sluzik sie robi cos plodny juz teraz...jakos szybko albo chce mnie zmylic cholera, wiec testowac mus dzisiaj