Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:Nelly bez obrazy ale jak Twój mąż tak może do Ciebie mówić...? jaki nierobie? jaki leń? jesteś jego żoną i szacunek Ci się należy!!! a z pracą czasem ciężko...
Katjaa lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:No i tak właśnie zrobię. Będziemy próbować od razu po kontroli. Kontrola 25 sierpnia. Może nas ominie jeden cykl. To zależy kiedy owu będzie.
-
Katjaa wrote:Nelly bez obrazy ale jak Twój mąż tak może do Ciebie mówić...? jaki nierobie? jaki leń? jesteś jego żoną i szacunek Ci się należy!!! a z pracą czasem ciężko...
mik82, Katjaa lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ale w ciazy szyjka jest zamknieta a moja cosik sie nie chce zamknąc
amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Nelly nie daj sie! co to w ogóle jest, nagle mu przeszkadza, że studiujesz? Juz sie tym facetom we łbach ostatnio przewraca chyba...
mik82, Iza75, Katjaa lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:nie, no nie , no gdzie, no brak mi słow, ale bylyby jaja. wszyscy kaza mi bzyczec a ja w ciazy . nie no cos ty, tempki byly by inne
Iza75, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Czesc kochane..wizyta byla 30 sekund...jeszcze gorsza niz myslalam....koles zalecil zalozyc taka gabke i tyle...moj sie zapytal o proszki i a ten lekarzyna...ze on o proszkach nic nie wie bo w zyciu nie bral...no kurwa jacy lekarze tu sa...rece opadaja z dnia na dzien...dluzej czekalismy zeby pielegniarka ta gabke znalazla niz ta cala wizyta pieprzona...i za 3 tygodnie znowu nie wiem po co...i wy mi mowicie zeby na badania tu isc? Na cholere? Szkoda gadac...jedziemy razaz na wycieczke troche sie wyluzowac
no to faktycznie zajebista opieka lekarska, lepiej sie samemu leczyc... ale jestem w szoku, że to tak na kazdym polu jest, bo z ciąża to wiem, ze dopiero uznaja po 12 tyg (moja siostra mieszkała przez pare lat w uk)..
mam nadzieje, że z tą łapą bedzie coraz lepiej ...jak tam wycieczka????? -
mik82 wrote:Nie koniecznie. Tak naprawdę to Ty masz teraz wyzszy poziom od tych skaczących na początku. Zrób testa, zrób, testa, zrób testa...No zrób...proszę, proszę, proszę
-
amelia04072006 wrote:skakały bo bylam chora i bralam rozne leki, wiec powinny byc zaburzone. jak za dwa dni nie skoczy mi tempka to zrobie
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:wiecie co a ja to juz nie wiem co ja mam z ta szyjka..bo mi sie wydaje, ze ona caly czas taka sama.i nie moge nawet tych swoich bzdur wpisac na wykres bo mi siecos wiesza...kurwa
Iza75 lubi tę wiadomość