Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak, bo jak jestem w pracy to ledwo nadrabiam czytanie, a co dopiero o pisaniu mówiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 18:04
mik82 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:cicho zadnych testow ciazowych
Ale coś w tej ciązy musi być bo Ty z wszystkim ostatnio na nie...testy nie, bzyki nie
Włożyłaś już te ogórki? -
amelia04072006 wrote::)testy owulacyjne - tak ciazowe - nie, bzykam sie juz drugi miesiac wiec juz mi to bokiem wychodzi . ogorki te co mialam tak, ale bede jeszcze wkladac . jak ja tego nie lubie
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
tak. może jak się napatrzę to pomoże moja córka zażyczyła sobie siostre i innej opcji nie ma . powiedziała, ze jak ma być brat to ona nie chce rodzeństwa . jakby tak się chciało spełnić życzenie dziecka i miałaby być dziołcha to w sama owu nie mogę się bzykać
-
amelia04072006 wrote:tak. może jak się napatrzę to pomoże moja córka zażyczyła sobie siostre i innej opcji nie ma . powiedziała, ze jak ma być brat to ona nie chce rodzeństwa . jakby tak się chciało spełnić życzenie dziecka i miałaby być dziołcha to w sama owu nie mogę się bzykać
A poza tym nie wiem co te dzieci tak się nakręcają o tę samą płeć bo mój syn chce brataamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
pewno szuka kompana do gier
ja robolam corke przed owulka i wyszła dziewczyna, moja siostra robila tak samo i tez ma dziewczyneczke, jak czytalam madre pisma to tez tak zalecaja. to chyba jest najmniej wazne. wazne jest, zeby sie udalo miec dziecko i zeby bylo zdrowe. moja corka urodzila sie chora przez co nie moglam sie cieszyc z narodzin tylko modlilam sie zeby przezyla. dlatego jesli Bozia da to nie bede przesmradzac -
amelia04072006 wrote:pewno szuka kompana do gier
ja robolam corke przed owulka i wyszła dziewczyna, moja siostra robila tak samo i tez ma dziewczyneczke, jak czytalam madre pisma to tez tak zalecaja. to chyba jest najmniej wazne. wazne jest, zeby sie udalo miec dziecko i zeby bylo zdrowe. moja corka urodzila sie chora przez co nie moglam sie cieszyc z narodzin tylko modlilam sie zeby przezyla. dlatego jesli Bozia da to nie bede przesmradzac
Ale teraz z Twoją córcią jest ok czy dalej zmagacie się z chorobą? -
nick nieaktualny