Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:wiecie co a ja to juz nie wiem co ja mam z ta szyjka..bo mi sie wydaje, ze ona caly czas taka sama.i nie moge nawet tych swoich bzdur wpisac na wykres bo mi siecos wiesza...kurwa
Iza75, gigsa lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:badaj szyjke wieczorem i staraj sie o tej samej porze. sluz bada sie kilka razy dziennie i wpisujesz ten najbardziej plodny, ktory wystepowal tego dnia. ja po kazdym sprawdzeniu wpisywalam na wykres ten co znalazlam w wieczorem kiedy wpisywalam szyjke wybieralam sluz. wpisuj to co czujesz a z czasem sie nauczysz. wspierasz sie testami wiec owu nie przegapisz w razie pomylki . termometr wloz pod poduszke (tam mu bedzie cieplutko i nie zafalszuje wyniku) i cos do pisania kolo lzka, zebys mogla zapisac wynik.
dzieki kochana, a ja myslałam ze szyjke to trzeba tez rano sprawdzac.. -
Iza75 wrote:dzieki kochana, a ja myslałam ze szyjke to trzeba tez rano sprawdzac..
Iza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Ja zawsze sprawdzałam tak po południu, ale Amelia ma rację, bo wieczorem jest najbardziej wiarygodna, ale na pewno ważne żeby o tej samej porze badać bo zmienia położenie w ciągu dnia
to juz jestem mądrzejszaamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:zmierzyłam sobie własnie temperature pod pacha zeby nie bylo...tak dla sprawdzenia termometru...i mam 34,5..wiec albo umieram albo termo jest zjebany. Zaraz sprobuje drugi
Iza75 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Ty się nie wygłupiaj z tym umieraniem Idź odpoczac lepiej;-) Chociaż przy małym to ciężko pewnie? Ja też uciekam na jakiś czas a tamta chyba pół spiżarni ogórków wsadzi? haha
przy malym ciezko ale spi jeszcze to moge pomierzyc i co tam jeszcze...na grzebanie za wczesnie ...ale rymymi sie wyrwaly