Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czarna dobrze że wychodzisz bez łyżeczkowania to przynajmniej endo Ci nie wyskrobią. A co do staranek to olej te zalecenia bo tak jak Iza pisała, ze jak organizm nie gotowy na kropka to i tak go nie przyjmie. Ja w 16 tc po globulkach oczyściłam się sama ale i tak mnie wyskrobali profilaktycznie bo to duża ciąża już a mimo to lekarz (normalny gość) dał światło od razu po pierwszej @ mimo iż wcześniej wspominał o dwóch cyklach. Powiem Ci szczerze ze ja osobiście na takim etapie ciąży jak Ty nawet bym do @ nie czekała. Spokojnie myślę możesz zacząć jak ustaną krwawienia i możesz się miło zaskoczyć wtedy;-)
Katjaa, Iza75, Asha, emka@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Kochane za wsparcie w trudnych dla mnie momentach. Zawsze można na was liczyć nawet jeśli nadajemy się tylko do "gadania o dupie Marynie"...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 10:53
amelia04072006, Asha, mik82, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc kochane..wizyta byla 30 sekund...jeszcze gorsza niz myslalam....koles zalecil zalozyc taka gabke i tyle...moj sie zapytal o proszki i a ten lekarzyna...ze on o proszkach nic nie wie bo w zyciu nie bral...no kurwa jacy lekarze tu sa...rece opadaja z dnia na dzien...dluzej czekalismy zeby pielegniarka ta gabke znalazla niz ta cala wizyta pieprzona...i za 3 tygodnie znowu nie wiem po co...i wy mi mowicie zeby na badania tu isc? Na cholere? Szkoda gadac...jedziemy razaz na wycieczke troche sie wyluzowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 11:23
-
Asha wrote:Czesc kochane..wizyta byla 30 sekund...jeszcze gorsza niz myslalam....koles zalecil zalozyc taka gabke i tyle...moj sie zapytal o proszki i a ten lekarzyna...ze on o proszkach nic nie wie bo w zyciu nie bral...no kurwa jacy lekarze tu sa...rece opadaja z dnia na dzien...dluzej czekalismy zeby pielegniarka ta gabke znalazla niz ta cala wizyta pieprzona...i za 3 tygodnie znowu nie wiem po co...i wy mi mowicie zeby na badania tu isc? Na cholere? Szkoda gadac...jedziemy razaz na wycieczke troche sie wyluzowac
Miłego wypadziku:-)Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:http://naforum.zapodaj.net/12fae6f2df8b.jpg.html
CHOLERA. A CO JESLI ZAMIST JASNIEC CIEMNIEJE?amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
zetaaa wrote:dziwne to ...nie. mam zadnych objawow...a tak bym chciala zeby to bylo to...
-
nick nieaktualnyNelly1507 wrote:a ja szukam roboty jakiejś bo mąż mówi , że nierób jestem i leń... a ja mma studia i od czwartu do niedzieli jestem na uczelni ... no ale może coś się znajdzie
mik82 lubi tę wiadomość