Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czarna dobrze że wychodzisz bez łyżeczkowania to przynajmniej endo Ci nie wyskrobią. A co do staranek to olej te zalecenia bo tak jak Iza pisała, ze jak organizm nie gotowy na kropka to i tak go nie przyjmie. Ja w 16 tc po globulkach oczyściłam się sama ale i tak mnie wyskrobali profilaktycznie bo to duża ciąża już a mimo to lekarz (normalny gość) dał światło od razu po pierwszej @ mimo iż wcześniej wspominał o dwóch cyklach. Powiem Ci szczerze ze ja osobiście na takim etapie ciąży jak Ty nawet bym do @ nie czekała. Spokojnie myślę możesz zacząć jak ustaną krwawienia i możesz się miło zaskoczyć wtedy;-)
Katjaa, Iza75, Asha, emka@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Kochane za wsparcie w trudnych dla mnie momentach. Zawsze można na was liczyć nawet jeśli nadajemy się tylko do "gadania o dupie Marynie"...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 10:53
amelia04072006, Asha, mik82, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc kochane..wizyta byla 30 sekund...jeszcze gorsza niz myslalam....koles zalecil zalozyc taka gabke i tyle...moj sie zapytal o proszki i a ten lekarzyna...ze on o proszkach nic nie wie bo w zyciu nie bral...no kurwa jacy lekarze tu sa...rece opadaja z dnia na dzien...dluzej czekalismy zeby pielegniarka ta gabke znalazla niz ta cala wizyta pieprzona...i za 3 tygodnie znowu nie wiem po co...i wy mi mowicie zeby na badania tu isc? Na cholere? Szkoda gadac...jedziemy razaz na wycieczke troche sie wyluzowac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 11:23
-
To teraz bzyczki z gąbeczką na wycieczce na wyluzowanie? Jeeeeeeedziesz Asha!!!Asha wrote:Czesc kochane..wizyta byla 30 sekund...jeszcze gorsza niz myslalam....koles zalecil zalozyc taka gabke i tyle...moj sie zapytal o proszki i a ten lekarzyna...ze on o proszkach nic nie wie bo w zyciu nie bral...no kurwa jacy lekarze tu sa...rece opadaja z dnia na dzien...dluzej czekalismy zeby pielegniarka ta gabke znalazla niz ta cala wizyta pieprzona...i za 3 tygodnie znowu nie wiem po co...i wy mi mowicie zeby na badania tu isc? Na cholere? Szkoda gadac...jedziemy razaz na wycieczke troche sie wyluzowac

Miłego wypadziku:-)
Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A to znaczy, że masz bzyczeć dalej i nie ma że boli że się nie chce itd itd. A Ty to w ogóle kiedy ostatnio ciążowy test robiłaś?amelia04072006 wrote:http://naforum.zapodaj.net/12fae6f2df8b.jpg.html
CHOLERA. A CO JESLI ZAMIST JASNIEC CIEMNIEJE?
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Będzie dobrze zetaa Jeśli temp w górę to dobry znak. Tylko Ty masz krótkie fl z tego co pamiętam 10/11 więc poczekaj co będzie jutro z tempką bo może jak wczoraj spadło to było zagnieżdżenie?zetaaa wrote:dziwne to ...nie. mam zadnych objawow...a tak bym chciala zeby to bylo to...
-
nick nieaktualnyNelly bez obrazy ale jak Twój mąż tak może do Ciebie mówić...? jaki nierobie? jaki leń? jesteś jego żoną i szacunek Ci się należy!!! a z pracą czasem ciężko...Nelly1507 wrote:a ja szukam roboty jakiejś
bo mąż mówi , że nierób jestem i leń... a ja mma studia i od czwartu do niedzieli jestem na uczelni
... no ale może coś się znajdzie 
mik82 lubi tę wiadomość

Będziemy próbować od razu po kontroli. Kontrola 25 sierpnia. Może nas ominie jeden cykl. To zależy kiedy owu będzie. 

[/url]