Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:O z tego bloga go mam tylko zamiast granatu mam borówki
http://przyjemnosczpieczenia.blogspot.com/2013/03/ciasto-ze-szpinakiem-i-granatem-lesny.html -
Już zapisała stronkę. Łatwo się robi. Na pewno wypróbuje, ale jak M nie będzie w domu żeby nie widział, że tam jest szpinak. Powiem dopiero jak zje
-
gigsa wrote:Shimmer a śmietan fix dodajesz i mieszasz mikserem czy już łopatką?
dotik lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:dodałam na sam koniec i mieszałam mikserem pyszna bita śmietana wyszła ale trochę polizałam łyżkę i od razu mi niedobrze Dobra Kochane Kobitki żegnam się i wracam w niedzielę wieczorem :)mam nadzieję, ze pogoda będzie ładna i że myszy mnie nie zjedzą we wrześniu to już są na bank a ja się boję myszy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane wiem że znów głowę wam o tym suszę ale rozmawiałam właśnie z moim M i zadał mi pytanie co bym zrobila przy mojej nieobliczalnosci :p gdyby mi się oświadczył bo chcę bym była jego żoną... zamurowalo mnie...
dotik, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Kochane wiem że znów głowę wam o tym suszę ale rozmawiałam właśnie z moim M i zadał mi pytanie co bym zrobila przy mojej nieobliczalnosci :p gdyby mi się oświadczył bo chcę bym była jego żoną... zamurowalo mnie...
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Kochane wiem że znów głowę wam o tym suszę ale rozmawiałam właśnie z moim M i zadał mi pytanie co bym zrobila przy mojej nieobliczalnosci :p gdyby mi się oświadczył bo chcę bym była jego żoną... zamurowalo mnie...
awwwwwwwwww
powiedz, że spoko, ale niech na wszelki wypadek założy kask jak się oświadczać będzieKatjaa, mik82 lubią tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Zgodzila sie. Proste. ja czekam az moj zepnie posladki. Bo narazie to nic oficjalnego jeszcze nie bylo powoedziane. A marzy mi sie cholerniedotik, Katjaa, gigsa, mik82 lubią tę wiadomość