Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygigsa wrote:jeśli go kochasz i chcesz z nim być i czujesz, że to to ...... zgodziłabym się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 19:43
dotik lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:Zgodzila sie. Proste. ja czekam az moj zepnie posladki. Bo narazie to nic oficjalnego jeszcze nie bylo powoedziane. A marzy mi sie cholernie
Katjaa, dotik, Rudzia, pompon, mik82 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:hej laski. moj sciagnal posladki jak to ladnie okreslilas 6 lat po tym jak urodzila sie nasza corka. oni maja czas
Witamy, no to w pore niby lepiej pozno nic wcale. Ale lepiej niech nie zwleka za dlugo bo sie rozmysle :pWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 19:48
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Kochana nigdy nie byłam bardziej pewna innego mężczyzny niż jego... mimo tego co przeżyliśmy i nie było łatwo... i mimo że między nami jest 18 lat różnicy...
Katjaa lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:Witamy, no to w pore niby lepiej pozno nic wcale. Ale lepiej niech nie zwleka za dlugo bo sie rozmysle :p
dotik, Iza75, pompon lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:No my jesteśmy 17 miesięcy i mój z takim tekstem...
amelia04072006, dotik, Katjaa lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:musialam ciezko pracowac, zeby zaczal o tym myslec i kiedy juz zaczal to zalatwilam co trza, a potem podalam mu termin slubu i gdzie ma przyjsc
aaaaaaaaaa to nieźle.
to ja właśnie bym chciała, żeby ze mną ktoś tak zrobił. dał kiecke buty i powiedział idź, wszystko gotoweamelia04072006 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
dotik wrote:aaaaaaaaaa to nieźle.
to ja właśnie bym chciała, żeby ze mną ktoś tak zrobił. dał kiecke buty i powiedział idź, wszystko gotoweIza75, gigsa lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
załuje, ze czasu mi brak na pogaduchy z Wami...Glut daje coraz bardziej popalic
Asha czytałam o wynikach...chujnia jakas, ja nie wiem czy Ci lekarze w UK to tak na odczepnego czy jak? bo mi sie to juz naprawde w głowie nie miesci...
Gigsa zapisalam sobie przepis na pizze bo ja stara baba jeszcze sama nie robilam hahah
gotowac nawet daje rade, w sensie mężusiowi smakuje..ale z pieczeniem ciast jest totalna masakra, wychodzi mi tylko sernik z serka homogenizowanego
Wczoraj wkurwa złapałam bo odebrałam wynik swojego TSH i nie wiem co sie stalo ale nagle z 1,64 zrobilo sie 2,5...dzis mnie nieco pocieszylyscie, bo chyba shimmer i czarna zaszly jak mialy wlasnie 2,5...