Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
wlasnieja tez sie cholernie boje problemow z tarczyca bo jedna ciaze stracilam przez to...i teraz "zabawilam" sie w lekarza i sama delikatnie zwiekszylam sobie dawke leku...wizyte mam dopiero 22.09 wiec jesli mialabym zajsc to boje sie, ze moze byc za pozno na dzialanie...tak jak wtedy
-
Mój najpierw zaczął o dziecku mówić. Jak już zaczęliśmy planować kiedy co i jak to raptem zapytał co bym zrobiła żeby mi się oświadczył. Ja powiedziałam, że musi najpierw to zrobić to zobaczy i za tydzień już klękał z pierścionkiem
A jaki zestresowany byłpompon, dotik, amelia04072006, Katjaa lubią tę wiadomość
-
pompon wrote:Moj moze motywacje teraz poczuje. Bo cos juz poprxednim razem przebąkiwal. Ale niezdecydowane to to
-
Iza75 wrote:wlasnieja tez sie cholernie boje problemow z tarczyca bo jedna ciaze stracilam przez to...i teraz "zabawilam" sie w lekarza i sama delikatnie zwiekszylam sobie dawke leku...wizyte mam dopiero 22.09 wiec jesli mialabym zajsc to boje sie, ze moze byc za pozno na dzialanie...tak jak wtedy
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:wlasnieja tez sie cholernie boje problemow z tarczyca bo jedna ciaze stracilam przez to...i teraz "zabawilam" sie w lekarza i sama delikatnie zwiekszylam sobie dawke leku...wizyte mam dopiero 22.09 wiec jesli mialabym zajsc to boje sie, ze moze byc za pozno na dzialanie...tak jak wtedy
delikatnie nic się nie powinno dziać, zresztą poczulabys pewnie jakby za dużo było.Iza75 lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
amelia04072006 wrote:tez sama sobie korekte lekow tarczycowych robie i zyje wiec sie nie przejmuj. tylko pamietaj ze ten wynik odpowiada za to co bylo miesiac temu wiec teraz moze byc inny wynik, tez mam 22. 09 endo
Amelia a czemu tego co bylo miesiąc temu?