Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:22.09. to wypada u mnie 29dc...wiec pewnie bede juz testowala jakby co i w zaleznosci od wyniku bedzie odpowiednia gadka
Iza75 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Ale tak jest niestety. I jedne i drugie trzeba wyparzyć. To tylko nazwa inna
pompon, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:naprawde trzeba wyparzyc? ja sikalam w brudne ? kurwa moje dziecko tez a ja ja leczylam na bakterie w moczu, kurwa asha jade do ciebie, wole twoj burdel
Nic nie trzeba wyparzac...w srodku sa sterylneIza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:naprawde trzeba wyparzyc? ja sikalam w brudne ? kurwa moje dziecko tez a ja ja leczylam na bakterie w moczu, kurwa asha jade do ciebie, wole twoj burdel
-
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:niby te sterylne niekoniecznie, ale to wszystko jeden h...
Wszystkie sa sterylne w srodku...ale to ze na zewnatrz to bzdura jest, bo w momencie kiedy worek otworzysz to to juz nie jest sterylne a i tak reka dotknie...to nawet nie ma sensu zeby byl sterylny z zewnatrz, ale w srodku jest -
Asha wrote:Kupilam sobie wczoraj takie ubranko cale puchowe laski jak mi dobrze teraz to masakra...i ciaputki do tego...normalnie jakbym noge w chmure wlozyla hahaha