Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:a z innej beczki...mój mnie rozbawil wczoraj bo po seksie zaczal mi nogi do gory podnosic "zeby wlecialo"...bo ja swiecy nie robilam 100lat i nie dam rady, chociaz slyszalam, ze pomaga
Asha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ja w to nie wieze, staram sie lezec chwiele, zeby sie tam dobrze wpadlo i nie skikam, zeby nie wyplukac i cwicze miesnie pipuni, zeby polecialy jeszcze dalej.
Ja tez leze..czasami nawet tak dlugo leze ze zasypiamIza75, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Bola go z braku bzykania
trza częściej bzykaćAsha, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduję że zalało mnie białym śluzem... I wyje**** mi z 5 pryszczy na brodzie... I piersi zrobiły się wielkie... Swoją drogą mój mąż wczoraj powiedział mi że coś mam za duże piersi i ostatnio miałam takie w ciąży (wtedy też od razu spuchły). Chyba jednak pachnie mi tu ciążą. Oby oby!!! Trzymajcie kciukasy za jutrzejszy Bobo-Test.
Iza75, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Ja po też leżę. Wcześniej to świece były i te sprawy. leżałam chyba z pół godziny zawsze, a teraz mam w dupie. Jak mają dolecieć to dolecą gdzie trzeba
Asha, pompon lubią tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Melduję że zalało mnie białym śluzem... I wyje**** mi z 5 pryszczy na brodzie... I piersi zrobiły się wielkie... Swoją drogą mój mąż wczoraj powiedział mi że coś mam za duże piersi i ostatnio miałam takie w ciąży (wtedy też od razu spuchły). Chyba jednak pachnie mi tu ciążą. Oby oby!!! Trzymajcie kciukasy za jutrzejszy Bobo-Test.
Trzymam az kurna odpadaja. a I za moje wyniki zeby dobre byly!MalaCzarna, gigsa lubią tę wiadomość
-
pompon wrote:Ja z kolei slyszalam ze sobrze na brzuchu polezec po. Ale
Cholera wie te magiczne sztuczki. -
nick nieaktualnyA co u Was Słoneczka? Katja u Ciebie tam lepiej sprawy się mają? Rudzia jak się czujesz? Dotik kiedy testujesz? Gigsa jak samopoczucie? Amelia owulujesz? Shimmer jak tam ciacho? Pompon jak samopoczucie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 21:35
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny