Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Melduję że zalało mnie białym śluzem... I wyje**** mi z 5 pryszczy na brodzie... I piersi zrobiły się wielkie... Swoją drogą mój mąż wczoraj powiedział mi że coś mam za duże piersi i ostatnio miałam takie w ciąży (wtedy też od razu spuchły). Chyba jednak pachnie mi tu ciążą. Oby oby!!! Trzymajcie kciukasy za jutrzejszy Bobo-Test.
pompon lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Ja po też leżę. Wcześniej to świece były i te sprawy. leżałam chyba z pół godziny zawsze, a teraz mam w dupie. Jak mają dolecieć to dolecą gdzie trzeba
Dokladnie. Jak maja dolecieciec to doleca bez zadnych hockow klockow. Przeciez to ma zasieg niezly ten wystrzalgigsa, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:A co u Was Słoneczka? Katja u Ciebie tam lepiej sprawy się mają? Rudzia jak się czujesz? Dotik kiedy testujesz? Gigsa jak samopoczucie? Amelia owulujesz? Shimmer jak tam ciacho? Pompon jak samopoczucie?
-
MalaCzarna wrote:Melduję że zalało mnie białym śluzem... I wyje**** mi z 5 pryszczy na brodzie... I piersi zrobiły się wielkie... Swoją drogą mój mąż wczoraj powiedział mi że coś mam za duże piersi i ostatnio miałam takie w ciąży (wtedy też od razu spuchły). Chyba jednak pachnie mi tu ciążą. Oby oby!!! Trzymajcie kciukasy za jutrzejszy Bobo-Test.
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypompon wrote:Dokladnie. Jak maja dolecieciec to doleca bez zadnych hockow klockow. Przeciez to ma zasieg niezly ten wystrzal
-
Mała trzymam kciuki i czekam na jutrzejszy test
U mnie ok, @ się kończy Ciekawi mnie tylko czy przez tą chorobę i leki owu mi się nie przesunie -
nick nieaktualnyIza75 wrote:trzymam!
amelia04072006, pompon, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Mala samopoczucie to mi wy tu poprawiacie no inaczej bym skisla. Wzdeta kestes jak balon i brzuchol pobolewa. Chrype mam jak stary palacz. Cos specjalnego mozna na chrype stosowac??? Poza tym na twarz padam juz. Odliczam minuty az w wyrku bede. No i stresa mam ze cos w tyc badaniach jakia krzak wyjdzie
MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Mała trzymam kciuki i czekam na jutrzejszy test
U mnie ok, @ się kończy Ciekawi mnie tylko czy przez tą chorobę i leki owu mi się nie przesunie -
MalaCzarna wrote:Iza a co u Ciebie? Wybacz że cię nie zapytałam ale tak ciężko was wszystkie ująć na raz. Ale pamiętam o każdej z osobna. Dzisiaj opowiadałam o was przyjaciółkom. I mówią że fajnie że tak mamy siebie.
-
nick nieaktualnypompon wrote:Mala samopoczucie to mi wy tu poprawiacie no inaczej bym skisla. Wzdeta kestes jak balon i brzuchol pobolewa. Chrype mam jak stary palacz. Cos specjalnego mozna na chrype stosowac??? Poza tym na twarz padam juz. Odliczam minuty az w wyrku bede. No i stresa mam ze cos w tyc badaniach jakia krzak wyjdzie
pompon lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja Mala czuje sie calkiem dobrze juz.. mdlosci i wymioty odeszly apetyt wrocil !!! jedynie mnie ta cysta boli przy chodzeniu i siedzeniu ( poki co nic sie nie zmniejsza
Aaajj jutro jak sie obudze to chce juz zobaczyc tu pozytywny test :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny