Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie mówię że na 100% jestem w ciąży, teraz to już w ogóle wiem że nic nie wiem. Tylko po prostu jestem poirytowana faktem że testy wychodzą różnie, a @ brak, jak ma być to niech już cholera przyjdzie, a jak nie to niech te testy pokażą jednak te 2 krechy...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:I co ten śluz typowo ciążowy to też z zeszłej ciąży? Normalnie masakra jakaś. Organizm jedno, testy raz jedno raz drugie...
Katjaa lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Ja nie mówię że na 100% jestem w ciąży, teraz to już w ogóle wiem że nic nie wiem. Tylko po prostu jestem poirytowana faktem że testy wychodzą różnie, a @ brak, jak ma być to niech już cholera przyjdzie, a jak nie to niech te testy pokażą jednak te 2 krechy...
-
MalaCzarna wrote:A śluzem zalało mnie wczoraj, to co nagle po trzydziestu-paru dniach sobie organizm przypomniał że był w ciąży? Nie no bez sensu przecież.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalaCzarna wrote:Co to znaczy daj mu odpocząć? W sensie że co? Że mam się nie starać czy co?
Testy to po prostu testy... mogą mylić więc poczekaj Kochana do poniedziałku wtedy już raczej beta jasno powinna określić wszystko...amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna bez stresu w ogóle. Ja mam swoje zdanie, ale nie będę Cie nieotrzebnie nakręcać. Dla mnie logiczne jest po prostu, że 25 mogla jeszcze nie wyjsc skoro na 10 zobaczylac bladziocha!!!! Mi np. pink ładnie okazal, bladziutka o bladziutka ale w poprzedniej ciąży 13 dpo jedynym stosunku czyli owu musiala byc tego dnia albo pozniej i w tej ciąży już ładna kreska wyszła 16 dpo. Więc możesz jutro spróbować, wiem, że shimmer mówiła, że to gówno, ale mi akurat dobrze wyszly. Albo postaraj się już poczekać do poniedziałku. Trzymam kciuki, żeby to jednak nie były urojenia organizmu tylko kropek. A i dzięki za te kosmetyksy. A jakieś konkretne możesz mi napisać jakich Ty np używałaś i ew. będziesz używać ?