Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Mogło być tak że np. wczoraj była tak niska beta np. 10 że wychwycił tylko ten czuły test, a dziś mniej czuły nie wychwycił bo jeszcze nie wzrosło na tyle? (Powinno wzrastać o 66% w ciągu 48h).
-
nick nieaktualnyHej laski...
Czarna nie chce Cię dolowac ale słyszałam ze po poronieniu jeszcze jakiś czas może test wyjść pozytywny ponieważ stężenie tych hormonów czy czegoś tam jeszcze występuje... a @ brak bo teraz masz rozstrojony organizm i musi się unormowac... przepraszam to jest moje zdanieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 07:16
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarna poczytaj na necie... kiedyś coś szukałam i znalazłam taki artykuł... tylko nie pamiętam o co chodziło dokładnie... raczej nie stężenie hormonów ale nie pamiętam nazwy i tam ujetej..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 07:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dobrze, ale skoro beta wyszła <1,2 11 dpo to o czym tu w ogóle mówić? Co nagle by wzrosła 14dpo trzydzieści-parę dni po poronieniu po to by pokazały się 2 kreski i tyle, bez ciąży, tak o żeby był psikus? Ja myślę że albo mnie test z 2 kreskami oszukał albo jeszcze dzisiejszy nie wychwycił.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 07:17
-
nick nieaktualny
-
Mowisz ze masz objawy, ale na dobra sprawe hormony z poprzedniej ciazy mogly jeszcze nie opasc i wzmogly do dzialania twe ktore sa po owu. Dlatego zyly opuchniecia itd. Ale moze tez byc wina testow, przeciez nawet ludzie sie myla a co dopiero sprzety. Nie masz wyjscia i musisz czekac
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Czarna nie bądź na mnie zła bo wiesz że Tobie i każdej z osobna kibicuje za Fasolą. Napisałam tylko co mu się przypomniało... miejmy nadzieję że to Fasol...
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:Mowisz ze masz objawy, ale na dobra sprawe hormony z poprzedniej ciazy mogly jeszcze nie opasc i wzmogly do dzialania twe ktore sa po owu. Dlatego zyly opuchniecia itd. Ale moze tez byc wina testow, przeciez nawet ludzie sie myla a co dopiero sprzety. Nie masz wyjscia i musisz czekac