Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Wiesz czego sie nauczylam przez te 41 miesiecy prawie? ...ze kurwa niczego w zyciu nie mozna sobie zaplanowac...niczego....i rozumiem cie doskonale kochana, bo ja przez takie samo myslenie zmarnowalam 40 miesiecy...uwiazalam sie w marzeniach i planach, ktore byc moze nigdy sie nie spelnia...i czas z tym skonczyc, bo niczego nie da sie zaplanowac...moze tylko tyle, ze za 5 minut zrobie sobie herbate, ale tylko tyle
ja też cały swój czas planuje pod starania -
Postanowiłam wczoraj, że jak do końca roku się nie uda to nie mierze tempki. Tylko serduszkuje co drugi dzień i będzie co ma być
Asha lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:powalone jest to wszystko
ja też cały swój czas planuje pod starania
nooo smutne to, ze nasze zycie toczy sie ciagle wokol jednego...czegos czego nie ma
wokol marzen...wokol dazenia do marzen...ale ja juz nie mam sily tak zyc
juz nie
juz nie mam sily za tym gonic
moj limit sie chyba wyczerpal
-
Asha wrote:
nooo smutne to, ze nasze zycie toczy sie ciagle wokol jednego...czegos czego nie ma
wokol marzen...wokol dazenia do marzen...ale ja juz nie mam sily tak zyc
juz nie
juz nie mam sily za tym gonic
moj limit sie chyba wyczerpal
poczekaj do listopada, może to akurat będzie Twój czas jeśli do tego momentu sie nie uda, ale mam nadzieję, że zaskoczy samo wcześniej -
gigsa wrote:poczekaj do listopada, może to akurat będzie Twój czas jeśli do tego momentu sie nie uda, ale mam nadzieję, że zaskoczy samo wcześniej
W listopadzie jest 1- sza insemka wiec jeszcze jakos dam rade przeczekac ...jak nic z tych inseminacji nie wyjdzie a potem ivf to juz chuj mnie trafi i bedzie zamiecione -
Masz mieć @ 27.09, a ja 28.09 zobaczymy, choć się nie nastawiam wcale. Przynajmniej na razie. Myślę, że zacznę się denerwować i spinać w listopadzie im bliżej do końca roku będzie
Asha lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Masz mieć @ 27.09, a ja 28.09 zobaczymy, choć się nie nastawiam wcale. Przynajmniej na razie. Myślę, że zacznę się denerwować i spinać w listopadzie im bliżej do końca roku będzie
To jeszcze zalezy kiedy owu bedzie, ale mozliwe ze razem test zrobimy, jezeli bedzie sens -
Asha wrote:W listopadzie jest 1- sza insemka wiec jeszcze jakos dam rade przeczekac ...jak nic z tych inseminacji nie wyjdzie a potem ivf to juz chuj mnie trafi i bedzie zamiecione
-
nick nieaktualny