ZOSTAŃ MATKĄ NA DZIEŃ MATKI - MAJOWE TESTOWANIE '19
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny.
Nie było mnie tutaj od początku bo miałam przerwę w staraniach...
ale wracam z najlepszymi wieściami pod słońcem. Dzisiaj zaskoczył mnie pozytywny test a nawet dwa
cudowne uczucie :*
https://zapodaj.net/8eddc10017daf.jpg.html
Niecierpliwa..., Magduullina, DzulkaJ, Nuch, Salome, Irvine90, Pati96, Weronikaaa, Kittinka83, Malgonia, agge, Malinaa90, syllwia91, APrzybylska, Tele...79, Iseko, Karolina, moni05, gusiaa, Szczesliwa_mamusia, szona, buba123, Ania_85_, MonikA_89!, 5ylwian, Shadow, Sasanka55, ElfiaKsiężniczka, Ochmanka, aeiouy lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartek&M wrote:Cześć dziewczyny.
ale wracam z najlepszymi wieściami pod słońcem. Dzisiaj zaskoczył mnie pozytywny test a nawet dwa
https://zapodaj.net/8eddc10017daf.jpg.html -
Martek&M wrote:Cześć dziewczyny.
https://zapodaj.net/8eddc10017daf.jpg.html -
Ja dzis znow swiruje, bo sie oczywiscie zaczelam dobrze czuc, a dovre samopoczucie to ostatnia rzecz ktora mi do szczescia potrzebna
Niech wroca te mdlosci bo oszaleje.
Nie znam swojej wagi sprzed samej ciazy ale na przestrzeni ostatnich 3 miesiecy udalo sie zrzucic jakies 3 kg (po tym jak sie dowiedzialam
o torbielach odstawilam slodkie buly) i zaczynam swoje wazenie ciazowe od poziomu 60.2 kg
Mam nadzieje, ze na 70 zakoncze
A wizyta na 18.30.. oszaleje do tego czasu. Juz przeprowadzilam rozmowe dyscyplinujaca z moim bomblem ze tak sie nie robi, ze nie wolno tak mamusi denerwowac i żeby sie ogarnal i zorganizowal jakies wymioty czy bol cyckow co tam se chce.
Bylam zobaczyc jak tam moj remont idzie i orzez 3 tygodnie udalo sie pomalowac sciany.. i to tak, ze trzeba to bedzie poprawiac. Dramat -
Cześć dziewczyny :* u mnie piękne słoneczko dzisiaj świeci
Dziękuję za miłe słowa! Ja tu myślę jak się rozwijać w krawiectwie cały czas, więc jesteście dla mnie motywacja:)
Nikodemka, jak będę miała kolekcje to chętnie z Tobą będę współpracowała forumowe dzieciaki zbierzemy i wio hehe PS. Nie lubię za @ przykro mi cholernie, ale czerwiec musi być Twój :* no i żeby nie bolało aż tak bardzo:/ bo nie dość że @ to człowiek nie do życia... A czemu Niepokalanek tylko do owu? Ja biorę cały czas, ale może źle robię.
Szczęśliwa mamusia, dziękuję egzaminy dopiero 18 czerwca i 25! Także będę Was prosiła o kciuki mocne z maluszkiem napewno wszystko ok, mam nadzieję że następne badanie Cie uspokoi!
Sasanko miło że do nas napisałaś, bo tak cicho bez Ciebie! Mam nadzieję że wszystko sobie w głowie ulozysz i wrócisz zezdwojona mocą :* zakyntos brzmi rewelacyjnyjnie także napewno będziesz się dobrze bawiła poza tym, ja wiem jak to sobie wmawiam że będziemy szczęśliwe bez dzieci, ale wiem że to jest tylko mówienie... Ból w sercu pozostaje. Wierzę że po wakacjach wrócisz pełna energii i gotowa do dalszej walki kochana :* która nie będzie i tak długo trwała bo zaraz zobaczysz II:*
Tele79 dobrze ze mąż się angażuje w starania no i mam nadzieję że to zaowocuje II!!
Małgonia, każda ma inne tempki, u mnie standardowo temp. Dochodzila max do 37.25 i dzisiaj np. Miałam prawie 37. 20 a podstawowa mam 36,6, przed owu spada do 36,4 kochana fasolę dał Ci chwilę wytchnienia. Napewno jest dobrze :* proszę nie stresuj się! To co to za ekipa, że się tak opitala??
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b42273d53746.png
Mój wykres taki piękny, bez spadków itd, że nie daje żadnych szans na II. Serio. Piękne wykresy nigdy nic nie przynosiły.
Monik89 i bardzo dobrze, że masz malucha pod opieką, musisz się szkolić, bo za 9 miesięcy egzamin z życia
Kingulla nie myśl że się nie udało tylko bądź pełna nadzieji :* ja kciukow nie puszczam. Mam nadzieję że się pozytywnie zaskoczysz!!
Dzulka a może zrób jutro tescik??
Magdulina to niezły musiał być ten pecherzyk że Cie tak rozsadzalo z bolu:D owocnych igraszek zatem życzę
Maria wiosna sprzyja aktywności fizycznej, a ta zawsze jest wskazana także smigaj na spacer albo rower ja też na wakacje zawsze mam doła że powinnam była zacząć ćwiczyć z rok temu :p hahah
Sylwia oby wredna @ była ta ostatnia!! Na 9 miesięcy of kors :p no i odliczam już z Tobą dni do laparoskopi!!
Szoneczko, a może jednak nie przyjdzie
U mnie dzisiaj na spokojnie. Trochę tak jakby czasem brzuch po olewa @, dziwne uczucie, ale najbardziej dziwne to jest nie testowanie w 9 dpo hahah.... Byle do środy. Testy jeszcze muszę zamówić. Trzeba się wyrobić jakoś.
Salome, DzulkaJ, Pati96, syllwia91, Tele...79, agge, Magduullina, szona, MonikA_89!, Sasanka55, aeiouy lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza haha sama nie testujesz, a mnie namawiasz babo jedna 😘 cierpliwie czekam z nastawieniem na nie 😜 poczekajcie ze mną !
Masz bardzo ładne te temperatury ☺️
Martek gratulacje 😘!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 14:43
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
nick nieaktualny
-
Malinko no jak przytyje 30 to jakos to mentslnie zniose. Ale chcialabym miec sile to dziecko nosic, a moj kregoslup ledwo z ta waga dobie radzi. Ale to tak jak mowienie czy sie chce chlopca czy dziewczynke. Wiadomo, ze wezme kazde
Iza to po rodzibie i tak mi glupio bylo opitolic, ale juz mnie w takie straty wpedzili ze trzeba sie rozliczyc. A tak w ogole to moze Ci wysle zawirusowany test. Proioryterem to bedzie na poniedzialek -
Dzulka u mnie test nie ma sensu teraz, bo jestem na ovi, jutro ostatnia dawka i w środę test!
Małgonia chętnie przygarne zawirusowany test! 😍 Nie musisz wysyłać priorytetem bo do środy by doszedł normalnie tak czy siak
Znajomej mieszkanie remontowala rodzina, z piwem nie nadazala latać do robotników :p
Ja lece z siostrą na pokrzywobranie wish me luck!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 15:19
DzulkaJ, Ania_85_ lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Martek&M- ogromne gratulacje 😘 rośnijcie zdrowo!
Nikodemko- trzymam kciuki za łaskawa małpę, niech Ci chociaż ona odpuści, bo już długo nie będziesz się z nią widziała, ja w to głęboko wierze!
Sasanko- a nie wiem nawet, w ciąży brzuch mi rośnie to może na łeb mi się rzuciło hahha ❤️ Poza tym kochana, Twój mąż brał z Tobą ślub, a nie z wyobrażeniem o Tobie, nie dlatego żebyś mu dała dzieci w określonym czasie, żebyś zachowywała się tak jak sobie życzy. On kocha Ciebie i nic się w tym zakresie nie zmieniło, po prostu zawsze przychodzą lepsze i gorsze momenty w związku, czy to akurat chodzi o dziecko, o prace, o cokolwiek innego. Nikt nie ma zawsze najwyższych lotów, wiec spokojnie 💋 dziękuje kochana, ze pytasz co u mnie- czuje się dobrze, oprócz tego ze dalej najwygodniej mi w nogach Tzta w nocy na narożniku i czuje się jak jego kundel i pomijając fakt ze sapie jak stary zboczony chłop wieczorami bo nie mogę się ułożyć to naprawdę myśle nie mam na co narzekać!
Tele- cieszę się, ze mąż zaangażowany! Taki mąż to skarb :*
Iwona28- no i prawidłowo, myśle ze pozycja na jeźdźca jest bardzo dobra do tworzenia potomka 🤪
Nie wiem która z Was (przepraszam!!) mówiła mi w zeszłym tygodniu żebym może jadła więcej warzyw - ale melduje, ze cały ten tydzień naprawdę ładnie jadlam, nie opychalam się g*wnami i przede wszystkim regularnie, a nie cały czas sięgałam do lodówki- i zarówno nie mam zaparć jak i moje +5kg w zeszłym tygodniu od początku ciąży okazało się jednak +4kg- zeszły mi te kamienie z żołądka, jelit, woda przestała się zatrzymywać i jestem na dobrej drodze żeby się super czuć, a nie jak chodzący Ziemniak z zaparciami!Malgonia, Tele...79, Iwona28, Sasanka55, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie mam jak teraz nadrobić, ale melduję - zaczęłam 7 cs, a 7 to moja ukochana i szczęśliwa liczba - będzie dobrze!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 18:02
agge, Mama_Zuzia, Salome, Malinaa90, syllwia91, DzulkaJ, Izape_91, Malgonia, Ania_85_, Iseko, MonikA_89!, Pati96, Kittinka83, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinaa90 wrote:Odebrałam wyniki i niestety tsh 2,67 w poniedziałek mam wizytę u endo.
Wiec nie ma co sie smutasac. Wizyta blisko,więc na pewno po,bedziesz spokojniejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2019, 17:18
okularnica91, Malinaa90, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/21ee334b7660.jpg
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za miłe słowa.
Malinaa super niespodziankę zrobicie rodzicą.Na pewno bardzo się ucieszą.
Sylwia91 a czy Ty teraz będziesz brała przed laparo jakąś antykoncepcje? Ja miałam zaplanowaną laparo na 16.08.18r w7dc żebym była przed owulacją,ale pózniej mi się wszystko pochrzaniło bo zamiast dostać @ 10.08 to dostałam już tydzień wcześniej,no i lekarz nie chciał ryzykować i brałam do laparoskopii antykoncepcję.
Szona NIIIIIEEEE!!!! Tak bardzo liczyłam że wysikasz te dwie kreski.
Martek&M Wielkie Gratulacje!
szona, Magduullina lubią tę wiadomość
31 cykl starań, listopad 2017- CB, Styczeń 2018- PJP Euthyrox.
HBS+ Niskie AMH
Krótkie cykle ok.24-26dni.
w sierpniu 2018 laparo,histero i HSG
Wiek 40lat.