ZOSTAŃ MATKĄ NA DZIEŃ MATKI - MAJOWE TESTOWANIE '19
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja jestem właśnie po USG. Niestety, nie udało się - pęcherzyk nie pękł 😞
Czyli cykl LUFowy, ciekawe czy poprzednie też takie były
Po wyjściu z gabinetu chciałam się rozpłakać, ale jeszcze się trzymam i wstrzymuję łzy aż do domu i ramion męża 😢2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Maria przykro mi. Mam nadzieje zexszybko to ustalicie. Na pocieszenie to sie latwo leczy. A jesli w tym jest problem to kilka cykli z zastrzykami i bedzie pozytyw jak nic.
Irvine gdzie sie podziewasz?Salome, Irvine90, szona lubią tę wiadomość
-
3,18 cm, wszystko dobrze 😍😍😍 Widzieliśmy rączki z paluszkami i stópki, a dzidzia cały czas się ruszała
Sasanka55, Angelika1313, Pati96, moni05, Kittinka83, Mildred, Nuch, Ewelina29, Niecierpliwa..., Malgonia, Misiaa, syllwia91, Malinaa90, MonikA_89!, Tele...79, buba123, Szczesliwa_mamusia, okularnica91, Iseko, aeiouy, szona, agge, Linka90, 5ylwian, eemmiilliiaa, Ochmanka, OO83, Karolina, gusiaa, malamisia, Magduullina, Ania_85_, Mama_Zuzia, Izape_91, ef36, GrubAsia, Meggs, Madziandzia, nuśka91, ElfiaKsiężniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrabiam zaleglosci, ale jednoczesnie odswiezam caly czas, by zobaczyc Dzidziusia Irvine Lobuziak zamiast pisac, to klika "lubie to"
PS. Moja beta 0.1
Edit: Irvine 😘😍😍😍😍 mowilam? Mowilam! Sluchaj zawsze cioci Sasanki
Edit2: taka malutka, a taka sliczna 😍😍😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 20:15
Irvine90, Angelika1313, Pati96, Nuch, Niecierpliwa..., MonikA_89!, Szczesliwa_mamusia, Salome, Tele...79, okularnica91, Iseko, aeiouy, szona, 5ylwian, Ochmanka, OO83, gusiaa, Magduullina, Ania_85_, Kingulla, ef36, Madziandzia, ElfiaKsiężniczka lubią tę wiadomość
-
Irvine, cudnie ❤️🥰
Sasanko, wreszcie!!! ❤️Irvine90, Sasanka55, Magduullina lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Irvine cudownie! Mimo, że mam dwójkę dzieci i trzecie w drodze to wciąż nie mogę się nadziwić, jak ten człowieczek tam rośnie i to w takim tempie 💕
Sasanka no! W końcu! Teraz jak panna beta do Ciebie wróci, to już będzie wiedziała, jak powinna się prawidłowo zachowywać 😘Irvine90, Sasanka55, aeiouy, szona lubią tę wiadomość
-
Irvine wspaniale wiesci. A malyszek taki duzy
Bardzo sie ciesze, ze wszystko sie ulozylo
Sasaneczko jeszcze nigdy nie bylo takiej radosci z tak niskiej betyIrvine90, Sasanka55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sasanka, taka beta to nie beta! Już niedługo zaczniesz nowy cykl, który będzie szczęśliwy 😘 Coś czuję, że z wakacji wrócicie z pasażerem na gapę 😂
Irvine90, cudna fasolka!
Sylwia, trzymaj się tam dzielnie! Już niedługo będzie po wszystkim!
Magdulina, jesteś bardzo silną kobietą i masz cudownych synków. Dacie radę! Pewnie łatwo nie będzie, ale czas szybko zleci i niedługo Emek was odwiedzi
Pati, dobrze że nie ma guzków! Chociaż Hashimoto można wykluczyć A niedoczynność się łatwo leczy, więc tym bym się nie przejmowała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 22:19
Irvine90, Sasanka55, Magduullina lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Maria87 wrote:A ja jestem właśnie po USG. Niestety, nie udało się - pęcherzyk nie pękł 😞
Czyli cykl LUFowy, ciekawe czy poprzednie też takie były
Po wyjściu z gabinetu chciałam się rozpłakać, ale jeszcze się trzymam i wstrzymuję łzy aż do domu i ramion męża 😢
Słońce myśl o tym w ten sposób, że prawdopodobnie znalazłaś przyczynę niepowodzeń. Teraz dostaniesz coś na pęknięcie i będziecie w domu. Nos do góry! Dołączę do Ciebie w czerwcu coś czuję, że usłyszę to samo.
Salome, okularnica91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzoneczko, sliczne zdjecie morza :* Dziekuje za cieple slowa! Jak wroce z urlopu, bede przeszczesliwa, gdy obejrze Twoj wspanialy test 7 musi przyniesc bobo! U mnie po zielonym swiatelku tez bedzie 7cs, tyle ze liczony od zeszlorocznego poronienia, ale rowniez licze na piekny strzal Twoj sen byl zapowiedzia tego, co nadchodzi :*
Angelika 😘😘😘 1 dzien ciazy! Innej opcji nie ma! Dziekuje za wiare we mnie i znikajaca bete :*
Malgoniu, wiedzialam, ze bedzie dobrze! :* Kiedy wyobrazam sobie Ciebie, to od razu widze wspaniala mame z Kruszynka na raczkach- zupelnie zdrowa!
Magduullinka, testy sa sukami, gdy tak oszukuja. To najgorsze, co moze byc, ale nie rozumiem, jak od kilku cykli moze sie u Ciebie takie cos dziac To chyba juz 3 cykl pod rzad z oszukancem, no nie? Tule mocno i wierze, ze czas bez Meza minie Ci szybko i spokojnie :*
Agge, jak Twoje wymioty? Dalej sie tak meczysz? Mam nadzieje, ze juz nie :* Tydzien do II trymestru minie blyskawicznie i bedziemy swietowac nowy etap
Pati, dziekuje za wszystko :* Teraz z niecierpliwoscia czekam na Twoj test i szczesliwa nowine Wierze, ze problemy z tarczyca okaza sie jedynie chwilowe i za sekunde mina :*
Nuska Kocham Twojego Kubusia, ale nie widze zdjecia 😪😪😪 :* Sciskam mocno :* Kurcze, wspolczuje Ci braku urlopu Mam nadzieje, ze chociaz w dni typu Boze Cialo nie pracujesz i wyjedziesz na kilka dni :*
MonikA, jak u Ciebie? Znasz termin wsadzenia do brzuszka Twojej kochanej Dzidzi? Ja w tym tygodniu tez jestem strasznie senna, ale to juz nasze organizmy przestawiaja sie na leniwy tryb ciazy, sprawdzajac, jak to za chwile bedzie przy wysokiej becie
Iseko 😘 Skad Ty bierzesz tyle sily? Ja w tym tygodniu jestem wrakiem
Madziandzia, a jak sie czujesz, oprocz biegunki? Incydent z piatku sie nie powtorzyl? Mam nadzieje, ze juz zupelnie dobrze :*
Okularnica, przepraszam, jesli przegapilam... Kiedy wizyta?
Emmainthegarden, bu Przykro mi. Mocne kciuki za nastepny cykl :*
Izape, blaaaagam, uszyj mi sukienke na sobote, bo mam wesele, a juz nic, co mam w szafie mi sie nie podoba :*
MamaZuzia :* Zaliczysz wszystkie egzaminy z palcem w nosie, nie stresuj sie nimi, kochany kujonie :* Nie dziwie sie, ze dopada Cie sennosc, ja i bez ciazy ciagle bym spala, ale moge zabrac od Ciebie troche zmeczenia i oddac Ci resztki energii :*
Szczesliwa Mamusia, 2 trymestr Piekna sprawa! W sobote opije Wasze zdrowie Nie pisalam tego nigdy, ale Ty, ja, Pauliska i 5ylwian w tym samym miesiacu zaszlysmy w ciaze, a tylko Twoja Dzidzia okazala sie silna i zdrowa, wiec mam do Niej ogromny sentyment i mega ciesze sie, obserwujac Twoj suwaczek :* Rogaliki wygladaja przepysznie, az zglodnialam, brrr (tak, tak, to ja pisalam, ze nie lubie slodyczy, a slinie sie na widok takich zdjec).
Niecierpliwa, tez mam przedurlopowy kociol w pracy, ale paaaatrz- zostaly nam tylko 2 dni, juhuuuu! Idealnie! :* Jakie plany na urlop? Mocne kciuki za to, bys zaraz po nim zaszalala z ciazowym L4 :*
Moyeu, bardzo mi przykro i mocno sciskam :* Czasami, kiedy wydaje sie nam, ze jest beznadziejnie, wszystko odwraca sie o 180 stopni i wiem, ze tak bedzie u Ciebie!
Arashe, milego wyjazdu i pieeeknej pogody
Malina, jak Ty sie czujesz? Pierogi 😍😍😍
Ania85, kciuki za wszystkie wyniki :* Snami sie nie przejmuj Gdybym sie nimi sugerowala, bylabym kartoflem z siusiakiem, bo takie mi sie glupoty snia :*
Syllwia, niech pobyt w szpitalu szybko Ci minie, a zaraz po nim pojawi sie przepiekna beta Trzymaj sie cieplutko :* Wspolczuje tego plynu... Ja nie wypilam wszystkiego, a i tak lekarze mnie chwalili, ze bylam taka dzielna i... pusta Jestem z Toma myslami i sciskam
Melevis, Lobuziaku 😘 dobrze, ze nie wytrzymalas tych 12 dni i juz dzis wiesz, ze wszystko jest super Mega sie ciesze
Moni 😘😘😘 czym Ty sie, Kochanie stresujesz? Daruj sobie sprzatanie, Netflix lepszy. Pamietaj, ze wszystko bedzie idealnie!
Maria, przykro mi Tak jak napisala Malgonia, juz za moment i Ty zobaczysz pozytyw
Irvine, wciaz nie moge sie napatrzec na Twoje sliczne Cudo Taka Kruszynka, a juz wyglada jak przepiekny czlowieczek
Ochmanko :* :* :* Czuje w kosciach Dzidziusia u Ciebie
Ef, jak sie czujesz? :*
Cukrzykuuuu, jak u Ciebie? Zagladasz tu jeszcze?
Wszystkie Was mocno sciskam :*
Iseko, Irvine90, Salome, Angelika1313, szona, Malgonia, Pati96, Ochmanka, syllwia91, Szczesliwa_mamusia, moni05, Magduullina, Ania_85_, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Małgonia super, że wszystko dobrze - nie mogło być inaczej
Irvine cudowna fotka
Sasanka nareszcie poszła tam, gdzie jej miejsce - jak wróci to już tylko taka jak powinna :*
Maria przykro mi, że cykl na straty, ale przynajmniej wiesz co jest grane. Jak wdrożysz leki to na pewno szybciutko zaciążysz
Syllwia współczuję ja nie miałam żadnego płynu, więc nie wiem za bardzo jak to jest
Malina ale bym zjadła takie pierożki mmmmIrvine90, Sasanka55, Salome, Malgonia lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Sasanko! Wykopałaś tę dziadówę w cholerę! Juhuuu
Irvine, jaki słodki bubekIrvine90, Sasanka55, Magduullina lubią tę wiadomość
-
Sasanka55 wrote:Agge, jak Twoje wymioty? Dalej sie tak meczysz? Mam nadzieje, ze juz nie :* Tydzien do II trymestru minie blyskawicznie i bedziemy swietowac nowy etap
Rzygam już prawie 9 tygodni dzień w dzień, od 3 tygodni nie przespałam nocy, od 9 tygodni nic nie gotowałam, sprzątam raz w tygodniu resztkami sił, dzieckiem się nie zajmuję, to już nawet nie jest życie, tylko wegetowanie 😂 oby do przodu i może w końcu będzie jakoś lepiej.
No i nadal prawie nie jem.
Cieszę się, że Twoja beta w końcu spadła -
Agge chcialam nspisac ze juz polowa za Toba, a tu zonk.. no nameczysz sie bidulko.
Sylwia badz dzielna. Wszystkie trzymamy kciuki by picie tego paskudztwa bylo warte pomeczeniasyllwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny