ZOSTAŃ MATKĄ NA DZIEŃ MATKI - MAJOWE TESTOWANIE '19
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagduulina,skorzystaj z fotosika. Wole go istatnio niz zapodaj. Tylko jak zaladujesz zdjecie,to trzeba wybrac forum dyskusyjne,wtedy pokaze Ci sue link,ktory nam pokaze miniaturke. Trzymam kciuki
Tak to mniej wiecej wygladaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 14:21
Magduullina, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelevis-przepisik dla Ciebie
To przepis mojej tesciowej. Ja osobiscie na te 3,5szkl maki daje 100gr drozdzy i 200gr masla roslinnego,nie 250. I nie czekam,az wyrosna drozdze. Biore je drobno krusze do mąki i porzadnie zagniatam. Ale jakbys chciala wyrosniete,to tak 1/4cieplego mleka,mieszamy drozdze,dodajemy lyzke maki i odstawiamy w cieple miejsce. A juz wyrobione ciasto,do lodowki. Tak jak w przepusieAnia_85_, MonikA_89!, szona, aeiouy, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczesliwa_mamusia wrote:Cos sie tam przebija. Nie chcesz isc na bete?
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
-
Z dzidziusiem wszystko ok. Ma 25 mm co odpowiada wiekowi ciazy. Serduszka nie mierzylysmy. Powiedziala ze poki co wszystko wyglada prawidlowo. Usg nie takie super jak u doktora W, ale widzialam jak sie rusza
Magduullina, Ania_85_, Szczesliwa_mamusia, Irvine90, szona, Pati96, Niecierpliwa..., agge, MonikA_89!, Kingulla, Karolina, JaSzczurek, Emmainthegarden, Nuch, Malinaa90, Madziandzia, eemmiilliiaa, Salome, Sasanka55, syllwia91, OO83, Iseko, moni05, Tele...79, Kittinka83, aeiouy, Ochmanka, gusiaa, nuśka91, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Z dzidziusiem wszystko ok. Ma 25 mm co odpowiada wiekowi ciazy. Serduszka nie mierzylysmy. Powiedziala ze poki co wszystko wyglada prawidlowo. Usg nie takie super jak u doktora W, ale widzialam jak sie rusza
Malgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:Z dzidziusiem wszystko ok. Ma 25 mm co odpowiada wiekowi ciazy. Serduszka nie mierzylysmy. Powiedziala ze poki co wszystko wyglada prawidlowo. Usg nie takie super jak u doktora W, ale widzialam jak sie rusza
Magduullina, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa mamusia bardzo Ci dziękuję, zapisane i w weekend pewnie zrobię pewnie też dodam od razu drożdże do ciasta, zawsze czas zaoszczędzony 😋
Malgonia super wieści, to już kawał dzidziutka 💕
Magdulina ja też niestety nic nie widzę, jutrzejszy Bobek wszystko wyjaśni. Wciąż trzymam kciuki ✊Magduullina, Szczesliwa_mamusia, Malgonia lubią tę wiadomość
-
Magduullina wrote:Super wiesci kochana rosnijcie zdrowo! :*
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Melevis, Małgonia, cudownie, że maluchy zdrowe i fikające! 😊
Magdulina, ja niestety nie widzę Ale na pocieszenie powiem, że czytam w telefonie i mały ekran może zaburzać widoczność cieni. Powtórz jeszcze jutro ✊✊✊
Szczęśliwa mamusia, normalnie aż screena przepisu sobie zrobiłam. Bardzo apetycznie wyglądają 😋
Szczesliwa_mamusia, Magduullina, Malgonia lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
nick nieaktualnyMonika- sa mega łatwe do zrobienia i przepyszne. Najlepsze sa prosto z piekarnika. Ja cześć mroze, jak mam chec to wyciagam,podgrzewam w mikrofali i sa jak swiezo zrobione. One sa malutkie,wiec tak na 1-2 kęsy
To są te rogaliki,co zanioslam ostatnio lekarzowiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 15:21
MonikA_89!, aeiouy lubią tę wiadomość
-
Melevis, Malgonia - ale się cieszę cudne wieści
Ja zaczynam mieć jakieś ataki paniki. Jeszcze nieco ponad 3 godziny do wizyty...Malgonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny