Forum W oczekiwaniu na testowanie ZOSTAŃ MATKĄ NA DZIEŃ MATKI - MAJOWE TESTOWANIE '19
Odpowiedz

ZOSTAŃ MATKĄ NA DZIEŃ MATKI - MAJOWE TESTOWANIE '19

Oceń ten wątek:
  • Pauliśka Autorytet
    Postów: 1557 2139

    Wysłany: 23 maja 2019, 11:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/7154e6ebcf5cc.jpg.html

    Mildred, Magduullina, Pati96, okularnica91, moni05, 5ylwian, gusiaa, Ania_85_, Madziandzia, Ochmanka lubią tę wiadomość

    8p3os65gp79cy9ly.png
  • Pati96 Autorytet
    Postów: 2215 3226

    Wysłany: 23 maja 2019, 11:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauliśka, ale widać kreskę i to dobrze. Będziesz robić betę?

    Kochane jak tak już mówimy o tym ,że się zalamujemy. Ja też tak mam czasami mnie najdzie. Jak poroniłam cały czas mówiłam do męża, że to pewnie moja wina ,że ja jestem beznadziejna i takie tam. Mimo ,że on codziennie mi powtarza ,że to nie moja wina ,że pewnie po prostu tak musiało być czasem nachodzą mnie takie myśli. Ale jak mnie najdą później staram się podnieść, otrzepac i tak nie myśleć. Myślę, że każda z nas ma czasem takie głupie myśli, ale musimy uwierzyć, że prędzej czy później nam się uda.

    Magduullina lubi tę wiadomość

    mhsv2n0a4bxtclwx.png
    23.04.2019 - poronienie zatrzymane 8 tc [*]
    Niedoczynność tarczycy, insulinooporność,PCOS,MTHFR 1298A-C homo,PAI-1 4G

    Euthyrox 50, Glucophage xr 1500
  • nowa na dzielni Autorytet
    Postów: 3035 3839

    Wysłany: 23 maja 2019, 12:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja aż czasami czuje wyrzuty sumienia, że tak mam, ale w ogóle tak nie myślę o poronieniu. Czułam, że moje ciało chce tego dziecka, że próbowało mu stworzyć najlepsze warunki, jak nigdy nie złapałam żadnej infekcji a była zima a potem jeszcze długo trzeba było je przekonywać że już niestety po wszystkim. Coś musiało być nie tak. Przykro tylko, że tyle z nas musi to przeżywać. Kiedy to poronienie po długich staraniach to już wyjątkowo człowieka szlag trafia, że jest taką ofiarą tych "statystyk"

    Synek już z nami ❤️❤️ Kwiecień 20

    Marzec 19 - strata, 10 tc

    24.07 - || kreseczki 💕
    25.07 - beta 22 | prog 12,5
    29.07 - beta 296,5! <3 | prog 22 <3
    10.08 - serduszko +


    Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 23 maja 2019, 12:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauliska no jest.. A moze akurat? ;* jezu te testy ... Katastrofa... Chyba jutro pojade na ta bete , mdli mnie i cycki tak zaczely bolec ze szok ... :( nie umiem uwierzyc...

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 12:39

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 23 maja 2019, 12:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauliśka no widać pięknie! ❤

  • Judit Autorytet
    Postów: 1221 1221

    Wysłany: 23 maja 2019, 12:53

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 11:36

    ultra długi protokół:
    8dojrzałych komórek
    7 się zapłodniło
    ❄4AA na pokładzie
    została ❄ 4AA

    endometrioza 2/3st,hashimoto, kir aa, ANA 1,2
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 23 maja 2019, 12:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem juz po

    Izape_91, Iseko, Malgonia, agge, okularnica91, moni05, Pati96, Magduullina, Malinaa90, MonikA_89!, OO83, Nuch, Ania_85_, szona, Kittinka83, Sasanka55, aeiouy, Ochmanka, Ochmanka, Ochmanka, Ochmanka lubią tę wiadomość

  • Izape_91 Autorytet
    Postów: 5023 11627

    Wysłany: 23 maja 2019, 12:59

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia i widzisz żyjesz! :D super że już po operacji, jak się czujesz i czy coś znaleźli?? Daj znać jak będziesz w stanie!

    Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

    S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

    On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1407 2355

    Wysłany: 23 maja 2019, 13:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syllwia to odespij teraz, a jak dojdziesz do siebie to szybciutko nam tu zdaj relacje😊

    30 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Inozytol | Siofor 1500 | Letrox 62,5 - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 1,49
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️ANA, ASA, AOA: ok
    ❗Wrogi śluz? 🤔

    🤵
    ❗Teratozoospermia
    ❗Oligozoospermia
    ❗Długi czas upłynnienia? 🤔

    3.02.2021- 1. IUI (clo+ovitrelle+duphaston) ❌
    3.03.2021 - 2. IUI (clo+NAC+ovitrelle+duphaston) ❌
  • Misiaa Autorytet
    Postów: 2789 4215

    Wysłany: 23 maja 2019, 13:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judit mi ginekolog kazała luteinę przyjmować od 16-25dc... ja sobie to przesunęłam na 19dc-28dc właśnie przez to że testy owu pokazywały owulke w czasie kiedy ona kazała mi brać luteinę więc dla swojego spokoju sama przesunęłam... teorie na temat wstrzymania owulacji przez luteinę są raczej podzielone ale ja wolę już dmuchać na zimne..

    24tc...17.05.2017 córeczka 😇💔
    26tc...02.03-19.05.2018 córeczka 😇💔
    IV.2019 CB
    24tc...11.12.2020 córeczka👼💔

    "Wtedy, gdy wydaje mi się, że już nie dam rady
    - przypominam sobie kto mi się przygląda.."
  • Iseko Autorytet
    Postów: 1407 2355

    Wysłany: 23 maja 2019, 13:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauliska krecha super widoczna, trzymam kciuki żeby to bylo to✊

    30 lat | starania od stycznia 2017
    👩
    Inozytol | Siofor 1500 | Letrox 62,5 - Niedoczynność i IO
    ✔️Laparo i drożność - ok (04.2019)
    ✔️AMH: 1,49
    ✔️TSH: 1,3
    ✔️FT4: 14,6 (9-19)
    ✔️ANA, ASA, AOA: ok
    ❗Wrogi śluz? 🤔

    🤵
    ❗Teratozoospermia
    ❗Oligozoospermia
    ❗Długi czas upłynnienia? 🤔

    3.02.2021- 1. IUI (clo+ovitrelle+duphaston) ❌
    3.03.2021 - 2. IUI (clo+NAC+ovitrelle+duphaston) ❌
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 23 maja 2019, 13:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judit ten 10dc to chyba jakas pomylka. Ja bym vrala 2-3 dni po owulacji.

    Sylwia dobrze ze juz po wszystkim. Teraz czekamy na wyniki :)

    Pauliska kciuki za kreseczke :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 13:56


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 23 maja 2019, 14:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny przez te glupie kreski zrobilam jeszcze jeden jade na bete jutro jak zdaze , mam nadzieje ze nie klamia mnie tym razem te testy , po wyschnieciu ladnie widac ale drugi bobo robilam okolo 12 po 3 min juz byla kreseczka, teraz wyglada to tak ja was przepraszam ze tak zdziwiam ale sama mbie to normalnie nurtuje na tyle ... Gora rano dol 12 ? Klamia ? Jak sa mokre na zdj nie bylo dobrze wodac przez lampe odbija swiatlo

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/12b960ba004d.jpg

    Salome, gusiaa, Ryjek, Szczesliwa_mamusia lubią tę wiadomość

  • Domassek1991 Ekspertka
    Postów: 149 81

    Wysłany: 23 maja 2019, 14:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

    Jestem tu nowa, ale troszkę was podglądam. Sprawa wygląda tak od listopada w każdym cyklu biorę duphaston od 16 do 25 dnia cyklu. Cykle trwają 31 dni. 17 dnia cyklu test owulacyjny pozytywny. 25 dnia cyklu plamienie. 27 dnia cyku beta 1,2. Czy jest szansa na ciąże?


    Ona 29 lat
    On 30 lat
    Starania od 07.2018
    26.08.2019 CB
    01.08.2020 1 IUI :(
    01.09.2020 2 IUI :(
    29.09.2020 3 IUI :(
    13.11.2020 wizyta startowa IVF
    20.11.2020 początek stymulacji
    02.12.2020 punkcja
    07.12.2020 transfer 5.3.2
    15.12.2020 8dpt beta 40,2, progesteron 17,70
    17.12.2020 10dpt 82,3 beta
    19.12.2020 12dpt 195,8 beta
    21.12.2020 14dpt 489,4 beta
    31.12.2020 Jest ♥️
  • GrubAsia Autorytet
    Postów: 696 1259

    Wysłany: 23 maja 2019, 14:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    Dziewczyny przez te glupie kreski zrobilam jeszcze jeden jade na bete jutro jak zdaze , mam nadzieje ze nie klamia mnie tym razem te testy , po wyschnieciu ladnie widac ale drugi bobo robilam okolo 12 po 3 min juz byla kreseczka, teraz wyglada to tak ja was przepraszam ze tak zdziwiam ale sama mbie to normalnie nurtuje na tyle ... Gora rano dol 12 ? Klamia ? Jak sa mokre na zdj nie bylo dobrze wodac przez lampe odbija swiatlo

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/12b960ba004d.jpg

    No ja tu widzę coś, tylko takie mało różowe.. Ale jest jeszcze wcześnie.
    beta rozwieje twoje wątpliwości, ✊trzymam kciuki za pozytyw ❤️

    Magduullina, szona lubią tę wiadomość

    "Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera"

    43ktg7rfiix53adi.png

    3 x icis
    4 transfer udany 😍❤️
    Brak ❄️
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 23 maja 2019, 14:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domassek1991 wrote:
    Cześć Dziewczyny,

    Jestem tu nowa, ale troszkę was podglądam. Sprawa wygląda tak od listopada w każdym cyklu biorę duphaston od 16 do 25 dnia cyklu. Cykle trwają 31 dni. 17 dnia cyklu test owulacyjny pozytywny. 25 dnia cyklu plamienie. 27 dnia cyku beta 1,2. Czy jest szansa na ciąże?

    Beta 1,2 czy <1,2 ?


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Domassek1991 Ekspertka
    Postów: 149 81

    Wysłany: 23 maja 2019, 14:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    <1,2

    Ona 29 lat
    On 30 lat
    Starania od 07.2018
    26.08.2019 CB
    01.08.2020 1 IUI :(
    01.09.2020 2 IUI :(
    29.09.2020 3 IUI :(
    13.11.2020 wizyta startowa IVF
    20.11.2020 początek stymulacji
    02.12.2020 punkcja
    07.12.2020 transfer 5.3.2
    15.12.2020 8dpt beta 40,2, progesteron 17,70
    17.12.2020 10dpt 82,3 beta
    19.12.2020 12dpt 195,8 beta
    21.12.2020 14dpt 489,4 beta
    31.12.2020 Jest ♥️
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7497 11423

    Wysłany: 23 maja 2019, 14:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domassek1991 wrote:
    <1,2

    Teoretucznie jest, ale raczej nie za duza :/


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 23 maja 2019, 15:02

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wrote:
    Dziewczyny przez te glupie kreski zrobilam jeszcze jeden jade na bete jutro jak zdaze , mam nadzieje ze nie klamia mnie tym razem te testy , po wyschnieciu ladnie widac ale drugi bobo robilam okolo 12 po 3 min juz byla kreseczka, teraz wyglada to tak ja was przepraszam ze tak zdziwiam ale sama mbie to normalnie nurtuje na tyle ... Gora rano dol 12 ? Klamia ? Jak sa mokre na zdj nie bylo dobrze wodac przez lampe odbija swiatlo

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/12b960ba004d.jpg

    Hmm jak dla mnie to raczej negatyw... Ale beta prawdę powie.

    Dziewczyny takie pytanko, spotkalyscie się z takim objawem okoll owulacyjnym jak ból głowy migrena?

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 23 maja 2019, 15:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulina nie zostaje nic innego jak beta. na tym po lewej jest wyraźna.

    Domasek jeśli pozytywny owulak był 17 dc to ta owulka mogła być 18/19 nawet więc teoretycznie 27 dc może być za wcześnie na testowanie, ale nie musi .

    Magduullina, okularnica91, Domassek1991, malamisia lubią tę wiadomość

‹‹ 190 191 192 193 194 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego