Zrobię z uśmiechniętą minką swoje dziecię pod choinką! :D
-
WIADOMOŚĆ
-
frezyjciada wrote:
No dla mnie to już żadne majaczenie, tylko kreska jak w mordę!MagdalenaMaria2 lubi tę wiadomość
-
Patik, a powiedz - jak to się stało, że już w 3-4 cyklu dostałaś skierowanie na histero?
-
nick nieaktualnyJak dla mnie to ona jest taka sama kolorystycznie, tylko jakaś taka cienka...🤔 Dobra jutro bobek prawdę powie! Zamówiłam na Gemini jeszcze babyboom- one mnie nigdy nie okłamaly, tylko nie wiem czy się wyrobią z dostawą przed weekendem....
Pati musisz mieć jakiegoś extra lekarza, co tak szybko dał skierowanie na histero... Bo ogólnie to ciężko się o to doprosićszona lubi tę wiadomość
-
I pytanie - czy lametta i alko się nie lubią? W necie widzę rozbieżne info, nie spytałam dr, a jutro impreza 😱
-
Ten test przypomina mój test przed roku . Też miałam taką kreskę (fakt nie na facella ale na pinku ) ta kreska za trzy dni kończy 4 miesiące 🙂Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
nick nieaktualnyFrez..aaa:)
Ja co prawda miałam cienie na facelle bez ciąży, ale:
- po pierwsze: otwórz ten test, wtedy lepiej widać 😅
- po drugie: Sikaj na bobka dziś, tylko nie pij przez chwile
Trzymam kciuki Kochana ✊❤️✊szona, Izape_91, megson91, Ochmanka, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monika, nasza gospodyni, jaku ciebie sytuacja na froncie? Dzisiaj chyba masz jakąś wizytę?
-
nick nieaktualny
-
frezyjciada wrote:
Kurde ja procz tego bobka co go wstawilam,zrobilam tez foto facelle(wczoraj) i kurde cos majaczyło jak u cb.Albo to soę uda,albo te testy to shit albo mamy taki sam mocz😂😂😂😂😂
szona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPiwonia wrote:Kurde ja procz tego bobka co go wstawilam,zrobilam tez foto facelle(wczoraj) i kurde cos majaczyło jak u cb.Albo to soę uda,albo te testy to shit albo mamy taki sam mocz😂😂😂😂😂
Aga jesteś szalona🤣 dzięki za zestawienie 😂Aga9090, MagdalenaMaria2 lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:
I hyc! Nic się nie ukryje 👏Aga9090, Piwonia, Madziandzia, MagdalenaMaria2, Ochmanka, aeiouy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MarLenka wrote:Frez ciemnieje i to znacznie 😀😀😀 Dzisiejszy przypomina moj z lipca 😀 To kiedy beta czy testujemy dalej? Trzeci synio? 😍
A może tym razem córeczka do rozpieszczania przez braci?Aga9090, MarLenka, frezyjciada, MonikA_89! lubią tę wiadomość
-
Piwonia wrote:Dziewczyny,
Ja już po becie...
Korki byly masakryczne, rzutem na tasme zdazylam na pociąg a te babki z punktu...myskalam ze mnie ROZTELEPIE! a to żyłki nie mogly znalezc a to macały:jedna...druga...a to cos pogadały a ja tam z zegarkiem w ręku juz wychodzilam z siebie.Moment furii byl.kiedy stwierdzily ze no nic z tego pobierania nie bedzie.Po ostatniej morfologii mam siniak na tej rece a one ze no na pewno nie z tej pobierane bylo! SERIO?!
W koncu pojawila die 3cia i rach ciach bylo,ale co sie ogadala "niewygodnie Pani?", "słabo Pani", "Pani to nic nie piła!"🤦🏻
Ostatnio miałam tak przy tsh. Makabra. Teraz już zawsze będę pila wode przed badaniami!
-
Frez chyba oszalałas?! To jest kreska jak byk!!!
Ochmanka lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyHahaha 😂 zwariowałyście 🤣 jutro sikam na Bobka, jeśli coś tam będzie,a przyjdą moje testy z Gemini, to będę sikać dalej. Na betę nie mam nerwów
Rodzinka.pl? Noooo wolałabym w końcu jakieś kiecuszki,ale nie to jest ważne!
Na razie to nie myślę o tym, pomyślę jak bobek wyjdzie pozytywny.MagdalenaMaria2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzonka kurka wodna czemu ty sobie dziewczyno tak łamiesz głowę?! Nawet nie macie roku starań, bo ciagle jakieś bakterie antybiotyki antyki badania nasienia itd Weź podejdź na spokojnie do tego. Ja wiem ze chce się na juz. I zwłaszcza jak po drodze jakieś problemy są ale trochę cierpliwości! Dajze temu organizmowi czas na wyprodukowanie fajnej komórki, korzystaj z intymności z mężem bo to mogą być ostatnie tygodnie na długo! Jak nadal nie zaskoczy to się wtedy będziesz martwic, po co tak na zapas? Męża wyniki są dobre, masz teraz kumatą lekarkę która cie poprowadzi do ciąży wiec naprawdę wyluzuj, no co ci szkodzi? 😀
szona lubi tę wiadomość