X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Bardzo proszę o interpretacje
Odpowiedz

Bardzo proszę o interpretacje

Oceń ten wątek:
  • Kamila X Koleżanka

Wysłany: 10 listopada 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katdud udosteonij Twoj wykres bo go nie widze. A ja cos czuje,ze jutro przyjdzie @ brzuch boli jakby juz byla tuz,tuz, wiec byc moze dzisiejsze plamienie to taki maly wstep :-) ah te moje cykle... Jak nie 40 dniowe to 26, ja Cie krece ;)

ovufriend.pl
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7c88916c809a92c195577deab19b499d.png

moj wykres i dzisiaj mega dziwny spadek :(

edit po 15 min - już wiem dlaczego pojawiła sie krew brązowa ze sluzem :(((((tym razem mlecznym sluzem ale jestt brązowo rozowy dosc sporo , no masakra jakas nie wiem co jest grane.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 08:21

• Kamila X Koleżanka

Wysłany: 11 listopada 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej katdud nie mam pojecia co z Twoim wykresem, zapytaj moze n innym watku tam gdzie sa bardziej doswiadczone dziewczyny. Nie martw sie mysle,ze nie jest zle tylko po prostu moja wiedza jest zbyt mala by sie wypowiadac. A nie chce wprowadzac Cie w blad.

Dzis 26 dc i przyszla @. A jeszcze niedawno rozmawialysmy o nieregularnosci.... Ciekawe czy to juz sie kwalifikuje czy jeszcze nie ;)

ovufriend.pl
  • Natu93 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co myslicie o moim wykresie?; (

Bliźniaki <3
    Najprawdpodobniej Parka <3
  • Kamila X Koleżanka

Wysłany: 11 listopada 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natu93 wrote:
    Co myslicie o moim wykresie?; (

Ja nie widze Twojego wykresu, musisz go udostepnic :)

ovufriend.pl
  • Natu93 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udostepniony

Bliźniaki <3
    Najprawdpodobniej Parka <3
  • Linka05 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natu93 ten spadek tempki to jakby na @ :(

zem3wn15az3szllg.png
  • Kamila X Koleżanka

Wysłany: 11 listopada 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natu tez mysle,ze na okres. Ja w tym cyklu tez tak mialam, spadek,na drugi dzień wzwyz poszlo i na trzeci @ cholerna :)
    Daj znac jak sie zakonczyl ten cykl :)

ovufriend.pl
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 11 listopada 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i chyba mam okres , krew zywa dość sporo i ból podbrzusza:(( masakra w 22 dniu cyklu chyba ze to 74 dzien a tamto krwawienie bylo sródcyklicznym :(

• Kamila X Koleżanka

Wysłany: 11 listopada 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katdud wrote:
    no i chyba mam okres , krew zywa dość sporo i ból podbrzusza:(( masakra w 22 dniu cyklu chyba ze to 74 dzien a tamto krwawienie bylo sródcyklicznym :(

Glowa do gory, rozpoczyna sie nowy cykl i trzeba sie teraz na nim skupic :)
    Wiesz ja z reguly ostatnio mialam dluugie cykle a w tym @ przyszla w 26dc, co bylo dla mnie zaskoczeniem. Do samego konca watpilam w owulavje w 12dc a jednak to byla owulka.
    Tak wiec jak widac nie ma reguly i nasze cialo lubi sie z nami podroczyc. Rozpoczynamy wspolnie nowy cykl i oby byl dla nas szczesliwy :)

ovufriend.pl
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 11 listopada 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) dzięki Kamilko , ja mam jednak jakieś złe przeczucia, bo no ten okres to nijak sie ma do tego mojego wykresu a bolu piersi który mam od zawsze !!! nie miałam ani troszkę i to już od września praktycznie :( nie wiem co sie ze mna dzieje ale nieciekawie to wyglada. Jajnik mnie nadal rwie niemiłosiernie

• Kamila X Koleżanka

Wysłany: 11 listopada 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co takiego Cie naprawde niepokoi?
    Bol piersi u mnie raz sie pojawia, potem zanika nawet na rok, potem znow sie pojawia...bole miesiaczkowe tez nie zawsze wystepuja a czasem to powalaja na lopatki. W tym cyklu moja owulacja byla tak silna,ze myslalam,ze to pecherz przeziebilam.
    Jesli naprawde sie niepokoisz to idz do ginekologa on rozwieje wszystki Twoje watpliwosci. No i nie bedziesz musiala sie stresowac tylko skupic sie na staraniach :)

ovufriend.pl
  • Kamila X Koleżanka

Wysłany: 11 listopada 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katdud a czy Ty w poprzednim cyklu robilas test ciazowy? Nie znam sie na temperaturach ale skoro mialas w terminie okresu plamienia to mogl nie byc okres. Zdarza sie,ze dziewczyny przez jakis czas maja plamienia w terminie @ gdy sa w ciazy. Tylko nie barfzo wiem czy tempka to potwierdza w Twoim przypadku. Ja na Twoim miejscu robilabym test.

ovufriend.pl
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 11 listopada 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobiłam i niestety ale negatywny , a jesli chodzi o to co teraz sie dzieje to nadal to nie jest prawdziwy okres tylko krew ze sluzem owszem czerwona ale nie miesiaczkowa jak dla mnie

• Kamila X Koleżanka

Wysłany: 11 listopada 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo to owulacja albo mysle rozpaczal Ci sie okres. Jesli jednak zadna z tych opcji nie moze byc mozliwa to wybierz sie do ginekologa. Zadzwon, umow sie i idz :) ja trzymam kciuki,zeby jednak okazalo sie,ze wszystko jest ok :) a zapewme okaze sie to jutro kiedy plamienia przejda zwykle krwawienie czyli @.

ovufriend.pl
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 11 listopada 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kamilko no zobaczymy, ale jakoś nie czuje żeby to się w normalną miesiączke przerodziło. Czeka mnie wizyta ale najpierw chyba pojdę oznaczyc hormony, mam jakies przeczucie że z moją tarczycą coś może być nie tak. A ty widze że już plamisz bardziej , heh no niezle w sumie to mamy identyczny czas:) mi sie marzyło zajść w ciąże w listopadzie bo z chinskiego kalendarza to jedyny miesiąc kiesy wycodzi ze mam szanse na poczescie synka:) nie wierze w takie zabobony no ale fajnie by było:D

• Kamila X Koleżanka

Wysłany: 11 listopada 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja juz mam ewidentnie miesiaczke :-/ ale nie zrażam sie, mysle pozytywnie. Widocznie to nie moj moment :)
    Bede sie stresowac dopiero wtedy jesli doloze wszelkich staran a z ciazy beda nici bo jak do tej pory bralam wszystko na lajciku :)

Zbadaj tarczyce, sama najlepiej sie orientujesz co moze byc nie tak. No i do ginekologa tez sie wybierz i opowiedz mu o swoich obawach. Moze cos zaradzi albo Cie uspokoi,ze mozesz smialo sie starac bo jestes zdrowa jak rybka :)

Ja w zabobony tez nie wierze ale jak widze czarnego kota przecinajacego mi droge to ńie powiem zastanawiam sie nad krokami w tył ;) jak do tej pory przelecialo ich mnostwo ale jeszcze zaden nic oznaczal :).

ovufriend.pl
  • katdud Przyjaciółka

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plamienie zanikło, jajnik dalej pika promieniuje na noge, szyjka baardzo daleko i zamknieta, praktycznie nieosiągalna podczas badania - tak to teraz wygląda

• Kamila X Koleżanka

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyzby jednak owulka? :) wydaje mi sie,ze jednak owulka.

Na to wskazuje i szyjka, plamienie i jajniki, tylko skoku temp. brak ale na dniach moze sie pokazac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 20:08

ovufriend.pl
  • Kamila X Koleżanka

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mozesz to udostepnij swoj wykres albo go wklej w sygnaturze :) bo znow go nie ma :)

ovufriend.pl
‹‹ 4 5 6 7 8
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ