Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Będzie okres czy nie będzie?
Odpowiedz

Będzie okres czy nie będzie?

Oceń ten wątek:
  • xvwb1994 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2022, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdak wrote:
    Hej dziewczyny! Trzymajcie kciuki bo chyba zobaczylam cien cienia😍 oby to nie fabryczna, wczoraj byla biel, dzis cos tam lekko przeswituje (ta sama firma) powtorze na dniach. Wiem, ze pewnie wiele z Was powie czemu tak szybko testowalam, ale ciekawosc wygrala. Dzis ladny skok temperatury, ale wczoraj bylo troche🍷 wiec moze dlatego🤔

A właśnie dziś pomyślałam sobie gdzie twoje testowanko :) trzymam kciuki żeby ten cień był szczęśliwy❤️🍀

Magdak lubi tę wiadomość

Ja 👩🏻1994
    Staramy się od pazdziernika 2021
    On 👦🏻1990
  • Ola-Ola1992 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2022, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdak wrote:
    Hej dziewczyny! Trzymajcie kciuki bo chyba zobaczylam cien cienia😍 oby to nie fabryczna, wczoraj byla biel, dzis cos tam lekko przeswituje (ta sama firma) powtorze na dniach. Wiem, ze pewnie wiele z Was powie czemu tak szybko testowalam, ale ciekawosc wygrala. Dzis ladny skok temperatury, ale wczoraj bylo troche🍷 wiec moze dlatego🤔

Trzymam kciuki 👍👍🙂🙂🙂🍀🍀🍀
    Ja dzis zrobiłam tescik ale jest biało aż razi dzis mam 9 dpo 🙂ale tak jak napisałaś "ciekawość wygrała"
    piersi bolą po bokach ,strasznie chce mi się spać,ciągle ziewam i jest mi zimno wiec chyba szanowna niebawem się zjawi

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2022, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musialam otworzyc test bo szybka odbijala swiatlo do zdjecia😅. Sprobuje innych firm na dniach w razie czego.
    Dajcie znac czy cos tam widzicie😁 nie ciesze sie na zas bo juz mialam jednego biochema.

https://zapodaj.net/37128620891a9.jpg.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2022, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola-Ola1992 wrote:
    Trzymam kciuki 👍👍🙂🙂🙂🍀🍀🍀
    Ja dzis zrobiłam tescik ale jest biało aż razi dzis mam 9 dpo 🙂ale tak jak napisałaś "ciekawość wygrała"
    piersi bolą po bokach ,strasznie chce mi się spać,ciągle ziewam i jest mi zimno wiec chyba szanowna niebawem się zjawi

Ja wczoraj mialam typowo biel (test tej samej firmy) u mnie ostatnio dopiero 13dpo mialam lekko kreske wiec nawet nie wiem czego dzis oczekiwalam🤔
    Trzymam kciuki🍀

• Ola-Ola1992 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2022, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdak wrote:
    Musialam otworzyc test bo szybka odbijala swiatlo do zdjecia😅. Sprobuje innych firm na dniach w razie czego.
    Dajcie znac czy cos tam widzicie😁 nie ciesze sie na zas bo juz mialam jednego biochema.

Widzę przebija się 🍀🍀🍀

Magdak lubi tę wiadomość

• Ola-Ola1992 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2022, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdak wrote:
    Ja wczoraj mialam typowo biel (test tej samej firmy) u mnie ostatnio dopiero 13dpo mialam lekko kreske wiec nawet nie wiem czego dzis oczekiwalam🤔
    Trzymam kciuki🍀

A dzisiaj masz 10 dpo czy dalej ??
    Dolega ci cos czy jeszcze nie 🙂

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2022, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola-Ola1992 wrote:
    A dzisiaj masz 10 dpo czy dalej ??
    Dolega ci cos czy jeszcze nie 🙂

Dzis 10dpo (potwierdzony testami owulacyjnymi).
    Wlasciwie to nic, wrazliwe piersi, ale to zawsze mam jak biore Duphaston.
    Objawy, ktore masz moga byc ciazowe lub okresowe niestety. Ciezko rozpoznac🤔 oby sie nam udalo🍀

• Ola-Ola1992 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2022, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdak wrote:
    Dzis 10dpo (potwierdzony testami owulacyjnymi).
    Wlasciwie to nic, wrazliwe piersi, ale to zawsze mam jak biore Duphaston.
    Objawy, ktore masz moga byc ciazowe lub okresowe niestety. Ciezko rozpoznac🤔 oby sie nam udalo🍀

Ja się nie nastawiam, oczywiście testować będę ale teraz zrobię dopiero tescik w sobotę 🙂 w tamtym miesiącu mialam ciąże biochemiczna wiec wiem ze teraz trzeba podchodzić z dystansem ale z 2 strony musze być uwazna bo duphaston musze brac jak się uda 🙂
    Sprawdzaj jutro czy ciemnieje i lec na bete 🙂 bedzie wszystko ok ja w to wierzę🙂 🍀🍀🍀

• xvwb1994 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2022, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdak wrote:

Tez widzę :) ❤️

Magdak lubi tę wiadomość

Ja 👩🏻1994
    On 👦🏻1990
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2022, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola-Ola1992 wrote:
    Ja się nie nastawiam, oczywiście testować będę ale teraz zrobię dopiero tescik w sobotę 🙂 w tamtym miesiącu mialam ciąże biochemiczna wiec wiem ze teraz trzeba podchodzić z dystansem ale z 2 strony musze być uwazna bo duphaston musze brac jak się uda 🙂
    Sprawdzaj jutro czy ciemnieje i lec na bete 🙂 bedzie wszystko ok ja w to wierzę🙂 🍀🍀🍀

Ja biore duphaston od dnia po owulacji. Lekarz po biochemie nie wolal wtedy zebys brala? Kazda sytuacja jest inna wiec moze mial swoj powod☺️
    Tez miam biochemiczna w tym roku, wiem co czujesz. Teraz boje sie, ze bedzie tak samo🥺

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2022, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz wiem, ze to nie fabryczna🙏🏼

https://zapodaj.net/cc05e2977bea7.jpg.html

Oby wszystko roslo jak powinno❤️

Mam wrazenie, ze na tym widac nawet bardziej, a to nie z porannego i taniocha z normalna czuloscia😅 szkoda, ze wczoraj ich nie zrobilam to wtedy w ogole bym nie pila, choc w malej ilosci raczej nic sie nie staloi to byl 9dpo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2022, 15:25

• xvwb1994 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2022, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdak wrote:
    Juz wiem, ze to nie fabryczna🙏🏼

https://zapodaj.net/cc05e2977bea7.jpg.html

Oby wszystko roslo jak powinno❤️

Mam wrazenie, ze na tym widac nawet bardziej, a to nie z porannego i taniocha z normalna czuloscia😅 szkoda, ze wczoraj ich nie zrobilam to wtedy w ogole bym nie pila, choc w malej ilosci raczej nic sie nie staloi to byl 9dpo.

Nie skreślaj :) ja liczę ze dobrze pokazuje a jutro tylko potwierdzi ☺️☺️

Księżna lubi tę wiadomość

Ja 👩🏻1994
    On 👦🏻1990
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2022, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taak, bedzie dobrze❤️ Jak bedzie ciemniec to wysle od razu Tobie ciazowe wiruski🍀

xvwb1994 lubi tę wiadomość

• Ola-Ola1992 Autorytet

Wysłany: 31 marca 2022, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdak wrote:
    Ja biore duphaston od dnia po owulacji. Lekarz po biochemie nie wolal wtedy zebys brala? Kazda sytuacja jest inna wiec moze mial swoj powod☺️
    Tez miam biochemiczna w tym roku, wiem co czujesz. Teraz boje sie, ze bedzie tak samo🥺

Właśnie pytałam czy mam brac po owu od razu to powiedział że nie kazal zbadać progesteron i jeżeli będzie pozytywny test mam brac dupka.
    Wiec czekam spokojnie 🙂
    Twoje testy się pieknie wybarwiają 🙂kropeczek jest juz na pokładzie 🙂
    NIe mysl o tym co było wcześniej tylko daj nam swoje wiruski 🙂

• Księżna Ekspertka

Wysłany: 31 marca 2022, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdak wrote:

Ja miałam taka jasna kreskę i teraz mam synka 2,8, staram się o drugie od listopada, ale na razie nic. W tym miesiącu wypadają mi dwie owu, bedzie się działo 😆

Magdak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 marca 2022, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księżna wrote:
    Ja miałam taka jasna kreskę i teraz mam synka 2,8, staram się o drugie od listopada, ale na razie nic. W tym miesiącu wypadają mi dwie owu, bedzie się działo 😆

Taak, takie kreski wychodza przed terminem @. Oby teraz tylko ciemniala.
    Powodzenia🍀🍀

Księżna, xvwb1994 lubią tę wiadomość

• Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 1 kwietnia 2022, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdak wrote:
    Taak, takie kreski wychodza przed terminem @. Oby teraz tylko ciemniala.
    Powodzenia🍀🍀
    I jak tam byłaś na bhcg

Staranie się o 2 Dzieciątko

Marcelina 12.01.2018
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2022, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kika1994r wrote:
    I jak tam byłaś na bhcg

Nie, mam zle wspomnienia po ostatniej, a poza tym nic mi tutaj nie da jak zrobie bete (a kosztuje tyle samo co usg)bo ciaza nie jest uznawana za ciaze do 12 tyg. Mam lekka prace przy komputerze wiec po prostu pojde na usg za 2.5 tyg zobaczyc czy jest serduszko❤️ Mam kilka testow w domu i bede sprawdzac czy ciemnieja.

Jak u Ciebie po wizycie? ☺️

• Księżna Ekspertka

Wysłany: 1 kwietnia 2022, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, wspominałam, że zaczęłam badać szyjkę. Już widzę różnicę wysoko,niski, miękka i twarda, ale mam wrażenie, że jest cały czas jakby zamknięta, niedomknieta, sredniootwarta to chyba też za dużo, aby to zaznaczyć, ale tak zaznaczałam na wykresie, a podczas owu powinna być otwarta. Chyba nie jest jakaś niewydolna? Sluz płodny to ja mam bogaty dużo tego zawsze. Za to jak rodziłam to nie było postępu porodu, musialam mieć bolesne masaże, żeby rozwarcie się powiększało. Jejku moja szyjka może się nie otwierać przez niski progesteron, jak to jest?

• Kika1994r Przyjaciółka

Wysłany: 2 kwietnia 2022, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Księżna wrote:
    Hej, wspominałam, że zaczęłam badać szyjkę. Już widzę różnicę wysoko,niski, miękka i twarda, ale mam wrażenie, że jest cały czas jakby zamknięta, niedomknieta, sredniootwarta to chyba też za dużo, aby to zaznaczyć, ale tak zaznaczałam na wykresie, a podczas owu powinna być otwarta. Chyba nie jest jakaś niewydolna? Sluz płodny to ja mam bogaty dużo tego zawsze. Za to jak rodziłam to nie było postępu porodu, musialam mieć bolesne masaże, żeby rozwarcie się powiększało. Jejku moja szyjka może się nie otwierać przez niski progesteron, jak to jest?

Wiesz po naturalnym szyjka zawsze może być lekko otwarta może się całkiem nie zamykać a otwarta szyjka w owulację jest wtedy gdy szyjka jest wysoko i mieka takie usta i możesz poczuć doleczek pamiętaj o chigienie zawsze przed badaniem myj ręce

Staranie się o 2 Dzieciątko

Marcelina 12.01.2018
‹‹ 104 105 106 107 108 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ