Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
xvwb1994 wrote:A co u ciebie słychać kochana ?❤️❤️
Oj dużo by pisać😂 od lipca ciągle jestem chora jak nie przeziębienie to zapalenie krtani, to znowu wyrostek. Pobyt na patologi ciąży w 29tc z malowodziem, krótka szyjka plus cukrzyca ciążowa. Tak że wrażeń co nie miara ostatnio. Ale teraz już 34tc więc na spokojnie czekam i się toczę jak mała kulka do celu. -
Koala27 wrote:Oj dużo by pisać😂 od lipca ciągle jestem chora jak nie przeziębienie to zapalenie krtani, to znowu wyrostek. Pobyt na patologi ciąży w 29tc z malowodziem, krótka szyjka plus cukrzyca ciążowa. Tak że wrażeń co nie miara ostatnio. Ale teraz już 34tc więc na spokojnie czekam i się toczę jak mała kulka do celu.
O kurczę to bez nudy🙈 a kto mieszka w brzuszku?❤️
Zaraz masz koniec ciąży, trochę zazdroszczę chociaż lubię moja mini kulkę. Kiedy czułaś ruchy? Ja jeszcze nicNadzieja🤗 lubi tę wiadomość
Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:O kurczę to bez nudy🙈 a kto mieszka w brzuszku?❤️
Zaraz masz koniec ciąży, trochę zazdroszczę chociaż lubię moja mini kulkę. Kiedy czułaś ruchy? Ja jeszcze nic -
Koala27 wrote:Dziewczynka, Wiktoria☺️ ruchy czułam coś od 20 TC ale to zależy jak jest ułożone łożysko. 2 trymestr to najlepszy okres, brzuszek jeszcze mały, nie przeszkadza tak, jeszcze można spać normalnie😂😂 końcówka to faktycznie tylko czekanie na poród, u mnie jeszcze miesiąc i odliczam każdy dzień. Przygotowujecie już wyprawkę?
Oo to u nas Jasiu🥰
No czekam na jakieś znaki młodego. Ale czytałam ze w pierwszej ciąży od 18tc coś można czuć ale większość osób jak ty 20tc. Ja mam łożysko nisko, za tydzień mam wizytę to zobaczymy czy coś się zmieniło.
Zamówiliśmy w czwartek wózek, fotelik i bazę do samochodu. Zaczynamy remont w październiku żeby zapach farby się zdążył ulotnić 😃Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Rzadko tutaj wchodze jedynie na forum staraczki w UK, ale zobaczylam znajomy nick przy ostatnim wpisie i stwierdzilam, ze sprawdze!
Xvwb1994 ogromne gratulacje!!! 😍 pamietam jak mi gratulowalas i pisalam, ze bedziesz nastepna. Super, ze sie udalo🥰
Masz lozysko na przedniej scianie czy tylniej? Ja mam na przedniej i ruchy dziecka zaczelam czuc na pewno po 20 tyg wiec sie nie stresuj☺️ jak masz nisko lozysko to na pewno bardziej music uwazac na siebie wiec duzo odpoczywajcie.
Koala27, trzymam kciuki za szczesliwe rozwiazanie🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2022, 15:16
-
Część dziewczyny 😁 może któraś spojrzy na mój wykres i mi powie czy to dobrze wygląda ,?? Aplikacja na początku wyznaczyła owu na 15 dzień , dwa dni temu przesunęła na 18.. od 2 dni mam bóle miesiączkowe .. termin miesiączki pomiędzy 30 a 33 dniem .. pierwszy cykl kiedy mierze ta temp tak szczerze od serca bo wcześniej mi to nie wychodziło .
-
chludzińskaa wrote:czy cykl zakończył się kropkiem?
-
A jakie miałaś temp przed wzrostem? Ja niestety nie umiem otworzyć tego, ale szansza jest zawsze póki nie ma okresu. A to nie chcesz testu zrobić? 12dpo powinno coś już wyjść?👩30👨35 WROCŁAW
długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
10.12 beta: 481 mlU/mL
12.12 beta: 1162 mlU/mL
21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
28.02 🍀 -
Witam, jestem tu nowa i potrzebuje odpowiedzi
Okres spóźnia mi się dwa dni.. dzień przed dostałam delikatnych plamien w kolorze lekkiego brązu/ żółtego i trwało to razem 3 dni. Po tych trzech dniach wystąpił normalny śluz kremowy i do tej pory okres nie nadszedł.. miałam przez dwa dni bóle takiej jak zawsze przed spodziewana miesiączka. Czy moge być w ciąży? Z mężem staramy się juz od ponad 7 miesięcy..
-
Justyna1311 wrote:Witam, jestem tu nowa i potrzebuje odpowiedzi
Okres spóźnia mi się dwa dni.. dzień przed dostałam delikatnych plamien w kolorze lekkiego brązu/ żółtego i trwało to razem 3 dni. Po tych trzech dniach wystąpił normalny śluz kremowy i do tej pory okres nie nadszedł.. miałam przez dwa dni bóle takiej jak zawsze przed spodziewana miesiączka. Czy moge być w ciąży? Z mężem staramy się juz od ponad 7 miesięcy..👩30👨35 WROCŁAW
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
28.02 🍀 -
Możliwe, niektórym wychodzą dopiero w dniu miesiączki, szczególnie jeśli to był mniej czuły test, może też owulacja się przesunęła. Robiłaś testy owulacyjne albo chodziłaś na monitoring?👩30👨35 WROCŁAW
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
28.02 🍀 -
No to już faktycznie powinno coś być na teście widać, może trafił się cykl bezowulacyjny i stąd przesunięcia👩30👨35 WROCŁAW
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
28.02 🍀 -
Matleena89 wrote:Justyna jeśli masz wątpliwości, to idź na betę. Będziesz miała jasność.
Co pięknego moje oczy widza! Kochana gratuluje i mocno trzymam kciuki za wasze szczęście. Rośnij zdrowo❤️❤️❤️Ja 👩🏻1994
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Co pięknego moje oczy widza! Kochana gratuluje i mocno trzymam kciuki za wasze szczęście. Rośnij zdrowo❤️❤️❤️
Dziękuję Kochana Cały czas się boję, ale mam nadzieję, że w końcu wszystko będzie dobrze.
Co u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2022, 21:47