Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Jolcia90 wrote:Kiedy będziesz testowac? Czekasz do @?
Myśle ze chyba poczekam albo w dzień @ zrobię. Jeśli moje cykle wróciły do normy to powinnam @ mieć w środę … mam już zawał. Dziś po miłościach porannych i siku po miałam jakby lekki brąz na papierze. Już nie wiem 🥲Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
łohoho, ale tu się toczą rozmowy fajno.
Ja dzisiaj mam spadek temperatury i już tysiąc złych myśli. Jeszcze jakieś delikatne bóle się pojawiają. Dobry humor szlag trafił. a jeszcze jutro do robotyyyy...Jolcia90 lubi tę wiadomość
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Tedka wrote:łohoho, ale tu się toczą rozmowy fajno.
Ja dzisiaj mam spadek temperatury i już tysiąc złych myśli. Jeszcze jakieś delikatne bóle się pojawiają. Dobry humor szlag trafił. a jeszcze jutro do robotyyyy...Tedka lubi tę wiadomość
-
xvwb1994 wrote:Myśle ze chyba poczekam albo w dzień @ zrobię. Jeśli moje cykle wróciły do normy to powinnam @ mieć w środę … mam już zawał. Dziś po miłościach porannych i siku po miałam jakby lekki brąz na papierze. Już nie wiem 🥲
🤞🤞🤞🍀 -
Kasiak89 wrote:W domu to można do takiej specjalnej prezerwatywy złapać, tylko potem szybko na badanie trzeba dowieźć.
Mam 50 km do najbliższej kliniki a żeby badanie było miarodajne może minąć max 45 min, musi być temperatura ciała itd. Generalnie ciężki temat.♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
Jolcia90 wrote:W takim razie czekamy w środę na wiadomości! Serio, mega podziwiam wytrwałość! Ja już bym z 10 miała za sobą i pewnie jedna betę co najmniej 😂😂
🤞🤞🤞🍀
Ja strasznie przeżywałam ostatni cykl bo nigdy przez x lat odkąd mam miesiączkę mi się nie spóźniła. A zeszły cykl zamiast sobota dopiero środa była @
Dlatego teraz jesyem ostrożna ale jakbym miała test w Domu to pewnie bym zeobila 😂😂Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Myśle ze chyba poczekam albo w dzień @ zrobię. Jeśli moje cykle wróciły do normy to powinnam @ mieć w środę … mam już zawał. Dziś po miłościach porannych i siku po miałam jakby lekki brąz na papierze. Już nie wiem 🥲
Już to ja bym wiedziała, że jadę po test do apteki
Podziwiam za to, że czekasz do dnia @.
Czekamy na dobre wieści 🍀♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
Starania od 08.2018 -
xvwb1994 wrote:Aktualna temperatura 36.9 w 26dc
To mierzenie u mnie na spontanie zwykłym termometrem
Plus dziś jakaś spocona się czuje od razu prysznic po kawie.
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
No ciekawe czy będzie @ czy nie będzie 🤔
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Tedka wrote:łohoho, ale tu się toczą rozmowy fajno.
Ja dzisiaj mam spadek temperatury i już tysiąc złych myśli. Jeszcze jakieś delikatne bóle się pojawiają. Dobry humor szlag trafił. a jeszcze jutro do robotyyyy...
Ten spadek w 6 dpo wygląda właśnie obiecująco.
Kiedy test? 10 dpo? Czekasz do @?♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
Starania od 08.2018 -
Jolcia90 wrote:Ejejejjj! Bez takich mi tu proszę. Kochana, jako stara staraczka, powinnaś wiedzieć, że spadek temperatury w tym czasie może zwiastować zagnieżdżanie albo po prostu zupełnie coś innego! Proszę nie myślec tak negatywnie!!!! Po co się katujesz???? Przesyłam ci wirtualnego kopniaka! 😘
Hehehe ok! Tajes pani generał :p
Dobrze byłoby Cię mieć na codzień obok siebie :p takie kopniaki są mi często potrzebne w różnych dziedzinach życia haha :pStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka u mnie 6dpo też był spadek 🙈
Tedka lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Koala27 wrote:Dziewczyny może rzucicie okiem na mój wykres. Zastanawiam się czy cos z tego będzie, w poprzednim cyklu wyglądał zupełnie inaczej a do tego ten spadek temp tuż po owulacji
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Udało mi się wejść. No spadek po owulacji raczej nie jest normalny bo po owulacji rośnie progesteron i to on wywołuje skok temperatury.
Póki co temperatura wyższa, zobaczysz jak będzie dalej
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Koala27 wrote:Dziewczyny może rzucicie okiem na mój wykres. Zastanawiam się czy cos z tego będzie, w poprzednim cyklu wyglądał zupełnie inaczej a do tego ten spadek temp tuż po owulacji
Ja bym powiedziała ze owulacje miałaś 12dc. Wcześniej zaczęłabym robić tez na Twoim miejscu testy owu. Ogólnie pewnie masz dluzszy cykl niż 28 dni i zaczęłaś testować tak jak wskazuje instrukcja, ale… ja juz sie na tym złapałam tez. Według instrukcji testów ja powinnam zacząć testować 10 dc (mam owu wlasnie 12 dc). Zaczynam juz od 8-9 żeby dokładnie widzieć ten wzrost LH i zaobserwować jak negatywny test zmienia sie w pozytywny. A tak, zrobiłaś test 13 był pozytywny, ale co sie działo dzień wcześniej? Moze tez był pozytywny… mnie pozytywne testy utrzymują sie ok 3 dni, bo robię tez jeszcze kilka dni po pierwszym pozytywnym także przeanalizuj i działaj.
To oczywiście moje zdanie mogę sie mylić ale coś ta apka dziwnie wyznaczyła :pStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Camarilla wrote:Ten spadek w 6 dpo wygląda właśnie obiecująco.
Kiedy test? 10 dpo? Czekasz do @?
Kochana ja miałam zastrzyk ovitrelle w owulacje 12dc i lekarz kazał zrobić bete 11.01, czyli… tuż przed @. Chyba zatestuje wcześniej bo mam test w domu, ale nie wiem czy 10dc nie będzie za wcześnie jeszcze. Po zastrzyku podobno 10 dni moze sie utrzymywać ta substancja i zafałszować wynikStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Felinka94 wrote:Udało mi się wejść. No spadek po owulacji raczej nie jest normalny bo po owulacji rośnie progesteron i to on wywołuje skok temperatury.
Póki co temperatura wyższa, zobaczysz jak będzie dalej
TSH 2,216
FT3 2,84
FT4 0,88
ATG 1,15
ATPO 2,88
TESTOSTERON 0,36
Planuję jutro zrobić progesteron i prolaktynę