Będzie okres czy nie będzie?
-
WIADOMOŚĆ
-
Felinka94 wrote:Tedka u mnie 6dpo też był spadek 🙈
:p no ciekawe. Ale ja nie mam na pewno tyle szczęścia, bo ja to jestem urodzona pod pechowa gwiazda :pStarania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
Kwas foliowy, Witamina D, Witamina B3, B12, Omega 3,6,9, MioInozytol.
🧑Mąż:
Ogólnie zdrowy. Obniżona żywotność plemników. Pozostałe parametry bardzo dobre.
Suplementy:
Koenzym Q10, Omega 3, Selen, Witamina D, Witamina B12, L-arginina. -
Tedka wrote:Ja bym powiedziała ze owulacje miałaś 12dc. Wcześniej zaczęłabym robić tez na Twoim miejscu testy owu. Ogólnie pewnie masz dluzszy cykl niż 28 dni i zaczęłaś testować tak jak wskazuje instrukcja, ale… ja juz sie na tym złapałam tez. Według instrukcji testów ja powinnam zacząć testować 10 dc (mam owu wlasnie 12 dc). Zaczynam juz od 8-9 żeby dokładnie widzieć ten wzrost LH i zaobserwować jak negatywny test zmienia sie w pozytywny. A tak, zrobiłaś test 13 był pozytywny, ale co sie działo dzień wcześniej? Moze tez był pozytywny… mnie pozytywne testy utrzymują sie ok 3 dni, bo robię tez jeszcze kilka dni po pierwszym pozytywnym także przeanalizuj i działaj.
To oczywiście moje zdanie mogę sie mylić ale coś ta apka dziwnie wyznaczyła :p -
Camarilla wrote:Mam 50 km do najbliższej kliniki a żeby badanie było miarodajne może minąć max 45 min, musi być temperatura ciała itd. Generalnie ciężki temat.
A gdyby zrobić sobie randkę w hotelu w pobliżu kliniki?Felinka94 lubi tę wiadomość
starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
u niego - niskie parametry, ale w normie, fragmentacja ok
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Tedka wrote::p no ciekawe. Ale ja nie mam na pewno tyle szczęścia, bo ja to jestem urodzona pod pechowa gwiazda :p
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
19.08.22 💣 3300g szczęścia ❤️
Rośnij nam zdrowo Elizko 🥰❤️❤️
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Nie przesadzaj, ja się w tym miesiącu zupełnie nie spodziewałam :p
Wspomnisz moje słowa. :p
Nooo tak pamietam jak mówiłaś, ze facet, ze kłótnia, itd itp. A proszę, facet jednak sie spisał w tym miesiącu i godzenie sie przydało :p
A kiedy wlasciwie u Ciebie będą jakieś nowe wieści? Kiedy idziesz do lekarzyka?Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
Były IUI, była stymulacja, były monitoringi, były leki, zioła, była naprotechnologia... Ciąży na koncie BRAK.
👩Żona:
Hashimoto, Endometrioza II stopnia (usunięte ogniska podczas laparoskopii), Wysoka prolaktyna.
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Kasiak89 wrote:A gdyby zrobić sobie randkę w hotelu w pobliżu kliniki?
Trzeba jeszcze chcieć zresztą długa historia. Ale zainspirowalas mnie ta specjalna prezerwatywa.
Szperam dzisiaj na stronie diagnostyki bo mam bliżej dowieźć, może tak się uda jak wróci z delegacji.♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
xvwb1994 wrote:Kochane zrobiłam test i negatyw ☹️
Jakaś brązowa plamka na wkładce mała po dziejących miłościach. Straciłam nadzieje na ten cykl.
Myśle ze super czuły test już by coś wykrył w 26dc.
Przykro mi ale nie trać nadziei do samego końca!
Nie załamuj sie, wspieramy Cię tu wszystkie bardzo. Pamiętaj, za okresem idą nowe szanse nie poddawaj sie ❤️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2022, 19:33
Starania z pomocą medyczną od 2018 roku.
👩Żona:
Leki:
Letrox. Dostinex.
Suplementy:
🧑Mąż:
Suplementy:
Tedka wrote:Wspomnisz moje słowa. :p
Nooo tak pamietam jak mówiłaś, ze facet, ze kłótnia, itd itp. A proszę, facet jednak sie spisał w tym miesiącu i godzenie sie przydało :p
A kiedy wlasciwie u Ciebie będą jakieś nowe wieści? Kiedy idziesz do lekarzyka?
Xvwb1994 przykro mi. Po nazwie wnioskuję że jesteśmy w tym samym wieku
Nie załamuj się mi zajęło 12 cykli zanim się udało...
Dopiero zioła ojca sroki mi pomogły. Jestem pewna że to dzięki nim dziś mam kropka w sobie... Wszystkim dziewczynom je polecam. Przywróciły mi owulację, wyleczyły grzybice pochwy której nijak nie mogłam się pozbyć.. Myślę też że przy nich miałam ciśnienie lepsze (jestem cisnieniowcem). Nigdy nie trać nadziei jesteśmy tu po to aby się wspierać, pamiętaj o tym
Nowy cykl nowe możliwości!Tedka lubi tę wiadomość
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
Suple: Pregna Start, Wit D 4000j. Wit C 1000 Wit B complex, Zioła Ojca Sroki nr 3.
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
A dlaczego 26 dzień cyklu z testem negatywnym ma być martwiący, że przykro itd? Ja mam 25 dzien cyklu, 10 dzień po owulacji i też dziś negatywny ale przecież jest to jeszcze trochę zbyt wcześnie aby skreślać szanse. Dopiero czas szans się rozpoczął. 🤞➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo) -
Eedzia11 wrote:A dlaczego 26 dzień cyklu z testem negatywnym ma być martwiący, że przykro itd? Ja mam 25 dzien cyklu, 10 dzień po owulacji i też dziś negatywny ale przecież jest to jeszcze trochę zbyt wcześnie aby skreślać szanse. Dopiero czas szans się rozpoczął. 🤞
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Felinka94 wrote:Tez racja! Ciąża serio chyba jakoś umysł ogranicza bo nie zaczailam że to dopiero 26dc 😳😆
Felinka przy okazji, boś doświadczona w sposób wręcz skuteczny, czy mój wykres w tym miesiącu wygląda jako tako git? Bo zeszły był z termometrem przy końcu, ten dopiero jest pełen i jak to widzisz na obecną chwilę?➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
Camarilla wrote:Trzeba jeszcze chcieć zresztą długa historia. Ale zainspirowalas mnie ta specjalna prezerwatywa.
Szperam dzisiaj na stronie diagnostyki bo mam bliżej dowieźć, może tak się uda jak wróci z delegacji.starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
reszta ok (hormony, poziomy wit i innych, drożność, biopsja, immuno, kariotypy...)
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Eedzia11 wrote:Hehe jak z takich powodów to i mi może ograniczać 😉
Felinka przy okazji, boś doświadczona w sposób wręcz skuteczny, czy mój wykres w tym miesiącu wygląda jako tako git? Bo zeszły był z termometrem przy końcu, ten dopiero jest pełen i jak to widzisz na obecną chwilę?
Trzymam kciuki mocno aby temperatura trzymała poziom ✊✊✊😍
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Edzia możesz zerknąć na moje spadki :p
Witaj Mały Cudzie
18.12 ⏸️
20.12 beta 15,9 mlU/ml
👩 27 l.
TSH - ⚠️
FT3 🆗
FT4 🆗
ATPO 🆗
ATG 🆗
Glukoza na czczo 🆗
Po 1h 🆗
Po 2h 🆗
INSULINA 3pkt ❌
FSH 🆗
LH 🆗
PROG I faza cyklu 🆗
PROLAKTYNA 🆗
AMH 3,80 🆗
Podejrzenie PCOS
🧒 29 l.
Diagnozy brak. -
Kasiak89 wrote:Chcesz linka gdzie zamówić taką?
Sprawdzałam właśnie i wszędzie widzę, że produkt niedostępny? Podeślij jak możesz♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
Felinka94 wrote:Edzia możesz zerknąć na moje spadki :p
Są spadki ale też gwałtowne wzrosty i widać u ciebie, że bardzo dużo się dzieje. U mnie takie wszystko wyważone, bez akcji 😄
swoją drogą, nie wiedziałam, że w ciąży temp też tak aż skacze. Myślałam, że wtedy trzyma się typowo wyższych a nawet ala podgorączkowych stopni.➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
Camarilla wrote:Sprawdzałam właśnie i wszędzie widzę, że produkt niedostępny? Podeślij jak możesz
Podobno można dostać tu Sagami Original 0.02 https://sensomat.pl/product-pol-1548-Sagami-Original-0-02-2-szt.html?text=sagami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2022, 22:15
starania od I 2020
Adenomioza, któtka fl
I FET VI 24 - X
IIFET VII 24 - cb
IIIFET X 24 - cb -
Eedzia11 wrote:A dlaczego 26 dzień cyklu z testem negatywnym ma być martwiący, że przykro itd? Ja mam 25 dzien cyklu, 10 dzień po owulacji i też dziś negatywny ale przecież jest to jeszcze trochę zbyt wcześnie aby skreślać szanse. Dopiero czas szans się rozpoczął. 🤞
Teraz tak liczę ze jeśli byłabym w ciąży to 3 tydzień i 4 dni dopiero. To faktycznie trochę szybko. Zmartwiło mnie rano ze po siku po miłostkach miałam coś ciemniejszy ślad na papierze. Koleżanka podpowiada ze nie musi być to plamienie a może otarcie jakieś podczas. Zwariuje xD ostatni cykl miałam 32 dni a tak to zawsze 28 w zegarku.Ja 👩🏻1994
Staramy się od pazdziernika 2021
On 👦🏻1990 -
xvwb1994 wrote:Teraz tak liczę ze jeśli byłabym w ciąży to 3 tydzień i 4 dni dopiero. To faktycznie trochę szybko. Zmartwiło mnie rano ze po siku po miłostkach miałam coś ciemniejszy ślad na papierze. Koleżanka podpowiada ze nie musi być to plamienie a może otarcie jakieś podczas. Zwariuje xD ostatni cykl miałam 32 dni a tak to zawsze 28 w zegarku.➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)