Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Polecam siemię mielone, ostatnio kupilam w Rosmanie i jest spoko. Można dodać oidrobine soku lub mkleka i wychodzi taki kisiel do przelkniecia.duzo lepiej znosny niż gotowany napar z pełnych nasion
-
Sylwiaśta ale co tu.począć jeśli np. Mnie nie pomogło stosowanie przez kilka miesięcy siemienia, wiesiołka, wit.b6, picie wody...jestem więc po pierwszym cyklu z żelem. Nie nastawialam sie ze od razu zaskocze ale przeciez przy takiej saharze jaką mam plemniki nie mają pewnie szans na dobry transport wyżej.
-
Cześć dziewczyny! Staraliśmy się z mężem o dzidziusia około 6 miesięcy. Kupiłam żel w styczniu....i zaszłam w ciążę za pierwszym razem. Obecnie jestem w 10 tygodniu. Nie wiem, czy udało się dzięki niemu, czy po prostu tak miało być. 14 kwietnia mam badanie prenatalne i teraz zastanawiam się, czy ten żel ma jakieś skutki uboczne, czy z dzidzia wszystko dobrze. Ehhh ciągły stres;) trzymam za Was kciuki!
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Pewnie masz rację! dzięki. ciąża wyłączyła mi logiczne myslenie:p
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualny
-
Też sie zastanawiam nad zakupem. Mimo monitoringu owulacji mam wrazenie że śluz nie był owulacyjny. Narazie kupiłam wiesiołek i chcę pic siemię. jak nie pomoże, zamówię też ten żel..chociaż ciekawa jestem na ile działa a na ile jest to właśnie bardziej efekt placebo...PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
Ja zakupiłam i stosowałam go w dniach płodnych w tym cyklu. Jaki będzie finał jeszcze nie wiem
U mnie śluz płodny występuje, ale nie jest go jakoś bardzo dużo, więc kupiłam Conceive w celach wspomagających i stosowałam go w niewielkiej ilości (nie wlewałam go głęboko strzykawką). No i muszę też przyznać, że zachęciły mnie do kupna pozytywne opinie i szczęśliwe cykle z użyciem tego żelu. Marzy mi się, żeby u mnie też ten cykl stał się takim szczęśliwym, ale szczerze nie bardzo w to wierzę
Jednak nawet jeżeli się nie uda, to polecam tym, które mają problemy z dostatecznym nawilżeniem/poślizgiem do stosowania jako lubrykant. Żel nie ma zapachu, ma fajną wodnisto-ciągnącą konsystencję (coś jak właśnie śluz płodny) -
Zupełnie jak wiele z Was byłam sceptycznie nastawiona. Oprócz kilkudziesięciu złotych nie miałam nic do stracenia ;)I tak od dawna test co miesiąc pokazywał jedną kreskę. I nie wiem czy to właśnie zasługa żelu, szczęścia czy po prostu cud, ale w cyklu kiedy używaliśmy żelu UDAŁO SIĘ
Amelia San, Gabi. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOptymistka! wrote:Zupełnie jak wiele z Was byłam sceptycznie nastawiona. Oprócz kilkudziesięciu złotych nie miałam nic do stracenia ;)I tak od dawna test co miesiąc pokazywał jedną kreskę. I nie wiem czy to właśnie zasługa żelu, szczęścia czy po prostu cud, ale w cyklu kiedy używaliśmy żelu UDAŁO SIĘ
Optymistka! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa testowałam podczas tego cyklu w owulację oraz dzień przed i po, by wspomóc swój śluz, gdyż miałam wodnisty i powiem szczerze, że faktycznie zamienił się w rozciągliwy, a dodatkowo było bardzo przyjemnie podczas przytulania Co tego wyniknie nie wiem jeszcze, bo wiadomo, że to nie jest złoty środek ale bardzo mi pomógł
Dodam jeszcze, że żel którego ja używałam był w aplikatorach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 13:20
-
Natomiast ja od dwóch cykli posiadam ten żel i razem z moim A. regularnie stosujemy w dni płodne (jak i przed nimi). Żel ma przyjemną konsystencję, nie klei się. Natomiast co z tego wyniknie to jeszcze nie wiem, poprzedni cykl zakończony niepowodzeniem, a aktualnie mija 9 dni od przewidywanej daty okresu, więc gdzieś tam tli się nadzieja...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwiaśta159 wrote:optymistka, a jak długo wcześniej się starałaś?
6 cykli.Właśnie po tym cyklu miałam zrobić bardziej szczegółowe badania.
Natomiast w pierwszej i drugiej ciąży udało nam się w pierwszym cyklu .Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 10:35
-
nick nieaktualny