Conceive Plus - Żel, lubrykant
-
WIADOMOŚĆ
-
Nam też mógł pomóc. Staraliśmy się bezskutecznie od 7 mcy. Śluz miałam zawsze dobry, mąż wyniki też ok a nie udawało się. W ostanim cyklu zastosowałam pierwszy raz ten żel i się udało. Albo mieliśmy szczęście albo żel działa i pomaga czasem.
PolecamKatWomanDo lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, znalazłyście gdzieś żel, jest już dostępny? Dziękuję
-
Hej dziewczyny. To jest mój pierwszy cykl na Ovufriend i 6 cykl starań.
Ten cykl póki co niczego nie wyklucza, aczkolwiek mam przeczucie, że to niestety jednak jeszcze nie teraz...
Mam problem z płodnym śluzem (w okresie owulacji jest raczej lepki niż rozciągliwy) i pomimo, że użyłam w tym cyklu żelu Conceive w aplikatorach , to i tak obawiam się, że seks dzień przed owulacją zamiast w dzień owulacji nie ułatwił żołnierzom roboty..
No ale zobaczymy co to będzie i czy żel faktycznie potrafi zdziałać cud... -
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie staraczki Jestem tu od niedawna. Właśnie nieudanie zakończyliśmy z mężem trzeci cykl starań, który na wykresie wyglądał bardzo obiecujaco, przez co mam dziś szok "pomałpowy" I też postanowiłam podziałać z żelem. Do tego wiesiołek, siemię lniane... Bo mam wrażenie, że moj śluz płodny kończy się na dwa dni przed owulacją Może żel pomoże.Diagnoza grudzień 2019
JA -endometriozia III/IV st. AMH 2.08
ON - mała ilość plemników w nasieniu, ale dobra fragmentacja i reszta ok
Oboje kariotypy i mutacje -ok
1IVF - 03.2020 - długi protokół IMSI - nieudany, 8 dobrych komórek, ale zero zarodków w 5 dobie
2IVF - 05.2020 - krótki protokół IMSI+EmbryoGen - 6 dobrych komórek - jedna blastka ❄️
3IVF - 08.2020- długi protokół IMSI+EmbryoGen- 7 dobrych komórek - 3 blastki ❄️❄️❄️
4 mrozaczki do badania PGS - 3 prawidłowe
18.1.2021 - kriotransfer BL.5.2.2
5 dpt - beta 6,4
10 dpt - beta 145,3
17 dpt - beta 2752 pęcherzyk ciążowy 😊
24 dpt - mamy serduszko ♥️
1.10.2021 - urodziny Stasia 😃
Kwiecień 2023 - nieudana próba z rodzeństwem. Brak zarodków. -
Ja przybiegam zameldować, że mnie w poprzednim cyklu nie pomógł , ale wykończę go w tym cyklu
Murzynek lubi tę wiadomość