Niska temp po owulacji
-
WIADOMOŚĆ
-
Filipka1 wrote:Myślę, że owulacja się przesunela pomimo pozytywnych testów, wskazuje na to również Twoja obserwacja śluzu.
Ale takich niskich temperatur jeszxze nigdy nie miałam . Śluz zastanawiam się czy nie został naprodukowany przyjmowanym w I fazie olejek z wiesiołka i dlatego wystąpił jeszzze później . Boje wie , ze ten cykl już można skreślić 😞 ktoś tutaj miał takie niskie temp w II fazie i zaskoczyło ? -
Myślicie, że u mnie jest jeszcze szansa? tempka minimalnie ale jednak w dol...👩 39 lat
👨 37 lat
2008- diagnoza: endometrioza II stopnia
2011- 👦
2013- 👦
10.08.2020- 10tc 💔
18.10.2020- 5tc 💔
Wykryte mutacje PAI 4g hetero /MTHFR 1298c hetero
AMH 3,85
Homocysteina 6,6
B12 601
Kwas foliowy 30
Wit.D 39
Zespół antyfosfolipidowy - brak
KIR BX
05.2021 - histeroskopia /usunięcie polipa endometrialnego
Walczymy dalej... -
nick nieaktualnyCześć🍀 dziewczyny może pomożecie
kiedyś miałam idelnie tak, że jak była owu to temperatura skakała do 37 i utrzymywała się na tym poziomie. Ten cykl jest mega dziwny
13 dc miałam lekkie krwawienie, temp 36,5, test owu neg
14 dc temp 36,6, test owu neg
15 dc temp 36,7 test owu pozytywny rano ( test o czułości 40), wieczorem ból jajników jak na owulacje
16 dc temp 37
Dziś 17 dc temp spadła do 36,6, test owu zrobiłam jest negatywny
Nic z tego nie rozumiem 🙈 ale To raczej znaczy że do zapłodnienia nie doszło ? Ale czy wgl była owulacja też nie wiem?
Co myślicie? Te cykle zaskakują mnie coraz bardziej 🤦♀️ -
Vivian ja wszystkie mam takie cykle. Już nie mam siły mierzyć i wogole. Może wy mi pomożecie.od 3 miesięcy w końcu owulak mega ciemny 14dc,od 12 dni ból jajników. 15 dnia rano też test dodatni wyniki estr 111,lh29, prog 0.6 13 dzień estr 179, LH 9.4 progb 0.1. Dziś 16 dzień spadek emp fakt że i mierzona o 4.20 no bo tak musiałam wstać do pracy.... Generalnie temp bez spadku teraz... Śluz dziś już nie płodny. Nie mam siły poprostu. 3 miesiąc a ja chyba odpuszczę.... Bo nawet nie wiem jak celować. Staraliśmy się 12,13,14 dzień.... A no i wczoraj taki ból jajników że maskara. Nawet by nie dało rady. Od porodu Frania 18tc mam takie bolące czasy około ów.....
-