Pomoc w interpretacji
-
WIADOMOŚĆ
-
insoomnia temperatura jest tylko jednym z czynników, który może świadczyć o ciąży.
U mnie tempka była w drugiej fazie cyklu cały czas wysoko i niestety dostałam @. Zdenerwowałam się wtedy bardzo, schowałam termometr, odpuściłam sobie mierzenie tempki, sprawdzanie szyjki i śluzu i w następnym cyklu zamiast @ zobaczyłam II kreski
Także wydaje mi się, że nie ma reguły, ja bynajmniej w swoim przypadku przestałam wierzyć w tempkę
Jeśli masz na myśli ułożenie szyjki w ciąży, to powinna być wysoko i zamknięta.insoomnia lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualny
-
kambel też myślę,że to pozytywny ale powtórzę test jutro jednak ja juz sie ciesze bo zaden z tylu testów ktore robiłam w poprzednich cyklach tak nie wyszedl;) na razie boli mnie brzuch i strasznie piersi i od kilku dni ciagle jestem przeziebiona i mam katar a nigdy tak nie mialam dluzszy czas.
Moze jeszcze ktoś zinterpretuje test? -
nick nieaktualnyNusia wrote:hej Dziewczynki,
u mnie też dzisiaj pojawiło się takie dziwne plamienie/upławy, sama nie wiem co to...tak samo jak u migotki, dużo brunatnego śluzu o konsystencji kisielu, tylko że u mnie dzisiaj jest 8 dzień cyklu...bolą mnie plecy z lewej strony, taki uczucie jakby nerka bolała. Boję się, że znowu mi się jakas cysta zrobiła aha, jeszcze dzisiaj w godzinach popołudniowych tak dziwnie zaczął mnie boleć brzuch, zrobiło mi się słabo, trochę mnie roztrzęsło a jak wróciłam do domu to zauważyłam na wkładce trochę ciemnej krwi...sama nie wiem co o tym myśleć???
Kochane ponawiam moje pytanie, pomóżcie! Miałyście tak kiedyś??? -
beta wcześniej wykrywa ciążę niż zwykły test ciążowy. powtórz test za 2-3 dni i potwierdz.
nie wiem czy powinnam to pisać akurat w tym wątku ale ja w październiku też miałam test z ledwo widoczną drugą kreseczką i chciałam go powtórzyć za 3-4 dni ale niestety nie zdążyłam... nastąpiło samoistne poronienie.. ginekolog powiedziała mi że prawdopodobnie zarodek był uszkodzony i organizm sam go wyeliminował.
Zrób jeszcze jeden test albo idź na bete. Dopiero wtedy będziesz miała pewność. -
wisnia11 wrote:beta wcześniej wykrywa ciążę niż zwykły test ciążowy. powtórz test za 2-3 dni i potwierdz.
nie wiem czy powinnam to pisać akurat w tym wątku ale ja w październiku też miałam test z ledwo widoczną drugą kreseczką i chciałam go powtórzyć za 3-4 dni ale niestety nie zdążyłam... nastąpiło samoistne poronienie.. ginekolog powiedziała mi że prawdopodobnie zarodek był uszkodzony i organizm sam go wyeliminował.
Zrób jeszcze jeden test albo idź na bete. Dopiero wtedy będziesz miała pewność.
poczekać do jutra z testem i beta na czczo czy moge zrobić to już dzis? -
Pan doktor zdziwiony moim pozytywnym testem zrobionym w domu ( u niego rzekomo negatyw) dał skierowanie na betę. I tak nie wierząc pewnie w ciążę bo skoro było krwawienie to ciąży nie powinno być. Jutro idę na pobranie krwi bo dziś już nie mogłam bo pan doktor nie napisał że pilne ha ha. Uwielbiam tutejsza służbę zdrowia!
paula22 lubi tę wiadomość
-
kambel wrote:Pan doktor zdziwiony moim pozytywnym testem zrobionym w domu ( u niego rzekomo negatyw) dał skierowanie na betę. I tak nie wierząc pewnie w ciążę bo skoro było krwawienie to ciąży nie powinno być. Jutro idę na pobranie krwi bo dziś już nie mogłam bo pan doktor nie napisał że pilne ha ha. Uwielbiam tutejsza służbę zdrowia!
ja zrobiłam przed chwila drugi test i to samo nadal pozytyw tylko ciut wyraźniejsza kreska....Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 12:56
insoomnia lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Czy któraś z Was mogłaby zerknąć na mój wykres i pomóc w interpretacji? Ja jakoś nie mogę ostatnio nic wywnioskować. Ovufriend wyznaczył mi owulkę w 9 dc (śluz w tym dniu niesprzyjający biały i test owu wyraźnie negatywny. Zauważyłam, że w 6dc miałam bardzo dużą ilość śluzu rozciągliwego z niteczkami krwi - potrafił się rozciągnąć na 10cm!! Ale dzień wcześniej były przytulanki i nie wiem czy mogę ten śluz brać pod uwagę pomóżcie bo już głupieje!!!
-
dziś rano zrobiłam trzeci test tym razem był inny <Pre test> i kreska byla bardziej widoczna niz wczoraj;) na bete ide po niedzieli ponieważ 30 powinnam miec miesiaczke więc chyba lepiej po tym dniu;)
Mam nadzieje,ze beta potwierdzi ciąże jak te trzy testy;)wisnia11, rabarbarka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny