Pomoc w interpretacji wykresu...
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie moja endokrynolog jest taka, że mówi za dużo i wiecznie pesymistycznie także tak źle tak nie dobrze
Musi być w tym samym? Kurde też o tym myślałam, ale to moje jest jutro nieczynne i on wysłał mnie do innego.. W swoim mogłabym dopiero zrobić w poniedziałek ale to będą 4 dni.. Teraz nie wiem.. Hmm. -
anita92222 wrote:No właśnie moja endokrynolog jest taka, że mówi za dużo i wiecznie pesymistycznie także tak źle tak nie dobrze
Musi być w tym samym? Kurde też o tym myślałam, ale to moje jest jutro nieczynne i on wysłał mnie do innego.. W swoim mogłabym dopiero zrobić w poniedziałek ale to będą 4 dni.. Teraz nie wiem.. Hmm.
Kotek90 o której masz lekarza?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
anita92222 wrote:No właśnie moja endokrynolog jest taka, że mówi za dużo i wiecznie pesymistycznie także tak źle tak nie dobrze
Musi być w tym samym? Kurde też o tym myślałam, ale to moje jest jutro nieczynne i on wysłał mnie do innego.. W swoim mogłabym dopiero zrobić w poniedziałek ale to będą 4 dni.. Teraz nie wiem.. Hmm.
Girl właśnie czekam w kolejce. Jak będę po, to Wam napiszę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2019, 17:31
-
anita92222 wrote:Trzymam kciuki, daj znać po wizycie jak u Ciebie
Tak zrobię, skoro kazał jutro jechać to musiał wiedzieć, że gdzie indziej te poprzednie robiłam, a przynajmniej coś będę wiedzieć, coś się już dowiem.. No trudno..[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Ja już po. Są dwa pecherzyki dalej, z czego jeden owulacyjny a drugi się zmniejszył. Endometrium cieniutkie, bo tylko 5, więc chyba będzie mnie czekać stymulacja. Zatuszuje mam zrobić jeszcze proga i estrogen. No i testy dobrze pokazują, że jestem przed owulką, więc wstrzymam się jeszcze z tym dupkiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2019, 18:26
-
To nie jest wcale jakaś mega mała beta w 13dpo... ten lekarz jakiś dziwny.. takie rzeczy mówić. Liczy się przyrost a nie stan początkowy. A to normlan3 że jeszcze nic nie widać
Girl25 lubi tę wiadomość
Haschimoto.niedoczynność tarczycy
7cs szczesliwy
❤Hania 🧡 Franek
-
Nami wrote:To nie jest wcale jakaś mega mała beta w 13dpo... ten lekarz jakiś dziwny.. takie rzeczy mówić. Liczy się przyrost a nie stan początkowy. A to normlan3 że jeszcze nic nie widać
-
anita92222 wrote:Ale skoro przed owulacja, a badanie będzie badał jutro to wszystko przed Wami bo później już chyba można, tak?
A co do lekarzy, to mało który patrzy na temperaturę i wykresy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2019, 22:07
-
Dziewczyny mnie dalej tzn znowu zaczyna boleć pachwiny prawa nie wiem co jest grane.... Przy dłuższym chodzeniu chociaż wczoraj jeszcze dłużej chodziłam i nic mi nie było. To jest takie co jakiś czas na chwilę boli tak że nie dam rady chodzić a potem przechodzi i jest ok w miarę[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl25 wrote:Dziewczyny mnie dalej tzn znowu zaczyna boleć pachwiny prawa nie wiem co jest grane.... Przy dłuższym chodzeniu chociaż wczoraj jeszcze dłużej chodziłam i nic mi nie było. To jest takie co jakiś czas na chwilę boli tak że nie dam rady chodzić a potem przechodzi i jest ok w miarę
-
Girl25 wrote:Tak jestem. Gdzieś za tydzień powinnam dostać chociaz w głowie nadzieja jest ze nie przyjdzie :p.
A u mnie dziewczyny chyba test na cierpliwość 😁 byłam dzisiaj na badaniu beta przy czym Pani mi oznajmila, że najwcześniej wynik będę miała online w poniedziałek po 20:00 🙄🤷♀️ masakra, ale nie miałam przecież wyjścia skoro kazał zrobić po 48 godzinach, no trudno. -
anita92222 wrote:Koniecznie daj znać a jak temperatury?
A u mnie dziewczyny chyba test na cierpliwość 😁 byłam dzisiaj na badaniu beta przy czym Pani mi oznajmila, że najwcześniej wynik będę miała online w poniedziałek po 20:00 🙄🤷♀️ masakra, ale nie miałam przecież wyjścia skoro kazał zrobić po 48 godzinach, no trudno.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
anita92222 wrote:Koniecznie daj znać a jak temperatury?
A u mnie dziewczyny chyba test na cierpliwość 😁 byłam dzisiaj na badaniu beta przy czym Pani mi oznajmila, że najwcześniej wynik będę miała online w poniedziałek po 20:00 🙄🤷♀️ masakra, ale nie miałam przecież wyjścia skoro kazał zrobić po 48 godzinach, no trudno.