Pomoc w interpretacji wykresu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Girl25 wrote:Kotek90 i jak byl zrobić te badania twój facet?
-
Girl25 wrote:Kotek90 i jak byl zrobić te badania twój facet?
-
Hej dziewczyny mam 21dc. Już pytałam na jednym wątku odnośnie temp o 4 rano. Wczoraj mierzylam pierwszy raz w tym cyklu była 36,8 A dziś zjechała do 36,6 moja podstawa z cykli dawniej jak mierzylam była 36,6 tak max w 1 fazie cyklu. Nie miałam monitoringu jestem po poronieniu ale chciałam sprawdzić czy będzie ovu I nie wiem kiedy iść na progesteron jak myślicie . Mam dłuższe cykle ok 32-33 dni. W cyklu gdzie zaszłam w ciążę ovu była w 1702.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
03.2019- szczęśliwy cykl ❤
05.2019- Aniołek [*]👼
11.07.2019 powrót do walki ✊ -
Kotek90 wrote:Mam już część badań mojego narzeczonego. W sumie nie są takie złe, jedynie poniżej normy jest średnia prędkość ruchu, prostoliniowość i liniowość, test wiązania kwasem hialuronowym też wyszedł dobrze, czekam tylko na fragmentację DNA.
Hope&baby progesteron bada się po owulacji gdzieś w 7 dniu
Nie masz aktualnego wykresu albo po poronieniu nie zaznaczylas nowego cyklu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 08:37
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Nie pali, ale jest kierowcą i większość czasu spędza za kółkiem, a to wiadomo, nie sprzyja plemnikom.
Hope wstaw aktualny wykres, to coś zaradzimy. Jak zaczynasz nowy cykl, zawsze musisz na nowo wciskać udostępnij wykres na tablicy, bo one się automatycznie nie przedłużają.
Girl a u Ciebie jak temperatura?
Ciekawe jak tam beta naszej koleżanki, mam nadzieję, że się wszystko wyrównało.
Kurczę sprawdziłam skład tego androvidu i trochę mnie niepokoi ta zawartość tlenku tytanu i oleju palmowego, jakby nie patrzeć, to są bardzo szkodliwe składniki, a szkoda bo reszta składu jest fajna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 08:50
-
Kotek90 wrote:Nie pali, ale jest kierowcą i większość czasu spędza za kółkiem, a to wiadomo, nie sprzyja plemnikom.
Hope wstaw aktualny wykres, to coś zaradzimy. Jak zaczynasz nowy cykl, zawsze musisz na nowo wciskać udostępnij wykres na tablicy, bo one się automatycznie nie przedłużają.
Girl a u Ciebie jak temperatura?
Ciekawe jak tam beta naszej koleżanki, mam nadzieję, że się wszystko wyrównało.
Kurczę sprawdziłam skład tego androvidu i trochę mnie niepokoi ta zawartość tlenku tytanu i oleju palmowego, jakby nie patrzeć, to są bardzo szkodliwe składniki, a szkoda bo reszta składu jest fajna.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Girl trzymam kciuki, ja dopiero drugi dzień biorę duphaston, w piątek robię progesteron, ale szału się nie spodziewam. Mam nadzieję, że zaproponują mi na następnej wizycie jakąś stymulację chociaż. Trochę się boję, że na odbudowanie endometrium będzie mi kazała brać antyki i znowu kilka miesięcy w plecy. Daj koniecznie znać co u Ciebie.
-
Hej zaglądam tutaj jeszcze i czytam co piszecie co u Was
Ta moja beta (jeśli o mnie pisałaś) 😀 to dziś rano dopiero zobaczyłam wyniki online i wygląda to następująco
12 dzień po owu :43,3
14 dzień po owu :115
16 dzień po :255
Dzisiaj mam dzwonić do lekarza.
Trzymam za Was kciuki, super, że wyniki Twojego faceta są zadowalające, jedno zmartwienie z głowy
A w jakim systemie pracuje? Cały czas w aucie czy mniej wiecej po 8-12 godzin? -
anita92222 wrote:Hej zaglądam tutaj jeszcze i czytam co piszecie co u Was
Ta moja beta (jeśli o mnie pisałaś) 😀 to dziś rano dopiero zobaczyłam wyniki online i wygląda to następująco
12 dzień po owu :43,3
14 dzień po owu :115
16 dzień po :255
Dzisiaj mam dzwonić do lekarza.
Trzymam za Was kciuki, super, że wyniki Twojego faceta są zadowalające, jedno zmartwienie z głowy
A w jakim systemie pracuje? Cały czas w aucie czy mniej wiecej po 8-12 godzin?
Mój tydzień pracuje u za zwyczaj na weekend jest w domu, czasem się zdarza, że musi zrobić weekend w trasie, ale to sporadycznie. -
Nie mam aktualnego wykresu .
W tym problem ze nie wiem czy w ogóle była ovu I kiedy
Zrobię sobie w pt jak była to powinien być dobry prgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2019, 13:54
02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
05.2019- Aniołek [*]👼
11.07.2019 powrót do walki ✊ -
Hope&Baby wrote:Nie mam aktualnego wykresu .
W tym problem ze nie wiem czy w ogóle była ovu I kiedy
Zrobię sobie w pt jak była to powinien być dobry prg[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Albo odpuść ten cykl i zacznij mierzyć od następnego. Jak nie wiesz nawet orientacyjnie kiedy mogła być owulacja, to trochę bez sensu robić progesteron. Zresztą to dopiero pierwszy cykl po poronieniu, więc możesz mieć ten cykl trochę inny niż zazwyczaj. Jakie masz zalecenie od lekarza? Ile kazał czekać ze staraniami? Zazwyczaj każą odczekać te 3 miesiące, ale są i tacy co nie czekali i starali się od razu.
-
U mnie testy się nie sprawdza bo mam pcos.
Co do starań to w sumie w szpitalu żeby odczekać 3msc A mój żeby próbować. Ja poronilam samoistnie. To był początek. Także nie widzą przeszkód jeśli tylko czuje się na siłach. Na usg kontrolnym było wszystko w porządku.02.2019- laparoskopia z elektrokauteryzacją
05.2019- Aniołek [*]👼
11.07.2019 powrót do walki ✊