Pomoc w interpretacji wykresu...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hope&Baby wrote:U mnie testy się nie sprawdza bo mam pcos.
Co do starań to w sumie w szpitalu żeby odczekać 3msc A mój żeby próbować. Ja poronilam samoistnie. To był początek. Także nie widzą przeszkód jeśli tylko czuje się na siłach. Na usg kontrolnym było wszystko w porządku. -
Dziewczyny, rzucicie okiem na mój wykres? Wydaje mi się bezowulacyjny...
-
LaBellePerle wrote:Dziewczyny, rzucicie okiem na mój wykres? Wydaje mi się bezowulacyjny...
-
Kotek90 wrote:Jak jutro nie skoczy, to może być, że bezowulacyjny. Masz już 3 dni po pozytywnym teście i 2 po śluzie, więc owulacja powinna nadejść. Miałaś kiedykolwiek problemy z owulacją?
Nie, nigdy 😢 -
Kotek90 wrote:Nie martw się, w roku 2-3 cykle bezowulacyjne nie są uznawane za coś złego, czym trzeba się przejmować. A ile masz lat? Jak długie są Twoje cykle? Chorujesz na coś?
mam 24 lata i totalnie na nic nie choruje...
dziś już jest skok, ale nigdy chyba nie miałam tak późnej owulacji ;o -
LaBellePerle wrote:mam 24 lata i totalnie na nic nie choruje...
dziś już jest skok, ale nigdy chyba nie miałam tak późnej owulacji ;oLaBellePerle lubi tę wiadomość
-
Girl25 wrote:Tak dużo dziewczyn mówiło że ma później owu niż zazwyczaj.
W sobotę powinnam dostać @ a czuje jajniki, mogą delikatnie boleć czy tam pracować przed okresem? Chyba zaś się wsluchuje w swoje cialo -
Kotek90 wrote:No nie żeby było mało, to jeszcze mi temperatura dzisiaj się zrobiła. Co prawda 37,5 ale nie miało kiedy się przyplątać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2019, 13:40
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kotek90 wrote:Czasem się tak zdarza. Widzę, że jesteś po poronieniu, u mnie do kilku miesięcy po było wszystko ok, dopiero jak dostałam zielone światło od lekarza, że mam się starać wszystko się spierniczyło i rozregulowało. Zresztą są straszne upały i to też może mieć wpływ, chyba większość z nas w tym miesiącu miała później owulację niż zazwyczaj. Trzymam kciuki żeby było dobrze.
kurde, czyli też jesteś po poronieniu? To zatrważające ile nas jest ale bardzo pomaga mi taka wiedza, nie czuję się jak trędowata. Ja, roniąc, myślałam, że jestem wybrakowana jako kobieta. Nikogo z mojego otoczenia to nie spotkało. Wydawało mi się, że poronienia w II trymestrze są MEGA rzadkie a tymczasem masa kobiet roni... -
LaBellePerle wrote:kurde, czyli też jesteś po poronieniu? To zatrważające ile nas jest ale bardzo pomaga mi taka wiedza, nie czuję się jak trędowata. Ja, roniąc, myślałam, że jestem wybrakowana jako kobieta. Nikogo z mojego otoczenia to nie spotkało. Wydawało mi się, że poronienia w II trymestrze są MEGA rzadkie a tymczasem masa kobiet roni...
LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/08b2afff7e0b.jpg.html
Możecie mi powiedzieć czy wg Was to jest test pozytywny? Ja mam mieszane uczucia. Ostatnie 3 dni z rzędu testowa była jaśniejsza z facelle, dzisiaj są - no właśnie - takie same czy prawie takie same?
Słuz plodny od 2 dni, zwiększone libido dzisiaj, ovufriend jeszcze nie wyznaczylo owulacji, testy z allegro negatywne.
Czekać do jutra czy działać dzisiaj?♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018 -
Kotek90 moja ciocia ronila 6 a wcześniej urodziła 2 chłopców. Podobno to były dziewczynki i niby może być tak że organizm odrzuca zarodek danej płci. To tak na pocieszenie . Dodam że po tych poronieniach urodziła jeszcze dwóch chłopców
LaBellePerle lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Kotek90 wrote:To jest pozytywny test. Do dwóch dni powinna być owulacja, więc może się wstrzymaj do jutra żeby nasienie było lepszej jakości, chyba że przytulanka długo nie było.
Długo nie było z pozytywnym efektem bo moj ma problem z dojściem dlatego staram się trafić w owu żeby w ogóle nie zmarnować cyklu.
Dzięki za pomoc, teraz trzeba wykorzystać szansę...♂️r. 81 - aspermia / brak możliwości oddania nasienia do badania
♀️r. 91 - owulacje potwierdzone monitoringami / podstawowe badania w normie
Starania od 08.2018