X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo mnie tez pobolewal jak na okres, w sumie teraz juz nie, bardziej czuje jajnik... ale nie wiem jak bedzie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wlasnie objawow nie mam tak sobie mysle.... Poza gazami.... to teraz tak mnie mecza, a prawie nic ostatnio nie jem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dzis tez przechodzą juz skurcze w ból lewego jajnika. Ale tez calkowicie zniknal mi śluz wiec od jutra obstawiam powolny spadek temperatury i wredna malpe za 6 dni

• Maxima Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:

Dziewczyny, a nie lepiej Wam robić glutek z siemienia lnianego? Naturalna metoda i ponoć skuteczna :)

No i też picie dużej ilości wody, OF ostatnio podpowiedziało :) Ja piję b. dużo wody i widzę, że ten śluz płodny jest naprawdę niezły.

Pilam siemie ale przestalam bo pije ziola i nie chce tak mieszac wszytkiego naraz z woda tez czytalam. Ogolnie zdrowo pic wode. No to na zdrowie ;)

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Mi dzis tez przechodzą juz skurcze w ból lewego jajnika. Ale tez calkowicie zniknal mi śluz wiec od jutra obstawiam powolny spadek temperatury i wredna malpe za 6 dni
    ja wczoraj i dzis nie mialam sluzu dopoki nie chlusnelo sluzem z krwia, teraz tylko rozowo

• Maxima Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CIRI oby to bylo zagniezdzenie. Ja jak na sluz narzekalam tak dzisiaj mialam znaczna kulke galaretki :D

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • Skierka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri u Ciebie bardzo obiecująco! Trzymam zatem kciuki jeszcze mocniej! :) U mnie lipa na bank. Nie wierzę,że mogłabym być tym małym procentem wyjątków :P

Liskova dziękuję za dobre słówko :* Ja piję wody bardzo dużo od zawsze, ale śluzu nigdy nie miałam super. Czytałam o różnych sposobach i stawiam na żel. Podoba mi się aplikacja tuż przed i to,że odżywia plemniki, oraz stwarza lepsze warunki. Wiadomo,że metody naturalne są super, ale w tym żelu nie widze nic szkodliwego ;)

Picja ja takie ćmienie w dole brzucha mam od 4dpo. Od 3 ostatnich dni lekko mnie już kłuje jak na @. Dziś już coraz mocniej, więc obstawiam małpe jutro rano :/ Najgorsze,że po tylu ciążach wiem doskonale, że te wszystkie objawy o niczym nie świadczą, a i tak się nakręcam! :(

ciri22 lubi tę wiadomość

Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
    Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
    yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plamienie juz prawie sie skonczylo wiec jest szansa, mega mi zimno i tez tak wczoraj mialam, i czuje jakby mi ktos na cyckach usiadl i gazy mam a takto nic wiecej, chcialabym wiedziec przed piatkiem ale raczej nie ma szans bo wyjedzam na to wesele wiec musze poczekac do wtorku

Maxima lubi tę wiadomość

• Skierka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ja to mam tak,że jak już jestem kilka dni po owulce, to najchetniej bym tylko siedziała i czekała na efekty działań. Nie umiem się skupić na czymś innym. Nawet jak coś już robię, to mnie to denerwuje, bo ja chcę tylko czekać. Dopiero drugi cykl się staram, a już mam wrażenie,że oszaleje za chwilę :(

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja tak zle nie mialam do dzisiejszego plamienia, ono mi dalo mega nadzieje i naprawde nie chcialabym zeby moj organizm sobie ze mnie zazartowal

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Badz dobrej myśli bo takie plamienie jest obiecujące i to jeszcze w takim momencie wykresu:)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i bociany kolejne widzialam w niedziele. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi ja u teściów widziałam aż 12! Uczyly mlode latać. Ale to rok temu:)

ciri22 lubi tę wiadomość

• Liskova Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ja bociany widzę codziennie, bo u nas jest szlak turystyczny z bocianami :D

Często jak do pracy jadę, to mi przelatuje taki przed maską, z żabą w dziobie :D
    I malutkie też często widuję :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to meszkam w wawie to ciezkozobaczyc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    Ej ja bociany widzę codziennie, bo u nas jest szlak turystyczny z bocianami :D

Często jak do pracy jadę, to mi przelatuje taki przed maską, z żabą w dziobie :D
    I malutkie też często widuję :)
    lepiej nie patrz do góry jak leci:P

• Liskova Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego? :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie plamienie po 4-5 godzinach sie skonczylo na wkladce nic nawet nie bylo wiec chyba to dobry znak :) zobaczymy jak jutro temperaturka :)

• Skierka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nie ma nawet bocianów :P Zawsze pod górkę :/

yuudhqvk9d8kvr2u.png
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 8 dpo i spadek, więc chyba będzie @..

‹‹ 102 103 104 105 106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ