Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Liskova wrote:
Dziewczyny, a nie lepiej Wam robić glutek z siemienia lnianego? Naturalna metoda i ponoć skuteczna
No i też picie dużej ilości wody, OF ostatnio podpowiedziało Ja piję b. dużo wody i widzę, że ten śluz płodny jest naprawdę niezły.
Pilam siemie ale przestalam bo pije ziola i nie chce tak mieszac wszytkiego naraz z woda tez czytalam. Ogolnie zdrowo pic wode. No to na zdrowie
-
nick nieaktualnyPicja wrote:Mi dzis tez przechodzą juz skurcze w ból lewego jajnika. Ale tez calkowicie zniknal mi śluz wiec od jutra obstawiam powolny spadek temperatury i wredna malpe za 6 dni
-
Ciri u Ciebie bardzo obiecująco! Trzymam zatem kciuki jeszcze mocniej! U mnie lipa na bank. Nie wierzę,że mogłabym być tym małym procentem wyjątków
Liskova dziękuję za dobre słówko :* Ja piję wody bardzo dużo od zawsze, ale śluzu nigdy nie miałam super. Czytałam o różnych sposobach i stawiam na żel. Podoba mi się aplikacja tuż przed i to,że odżywia plemniki, oraz stwarza lepsze warunki. Wiadomo,że metody naturalne są super, ale w tym żelu nie widze nic szkodliwego
Picja ja takie ćmienie w dole brzucha mam od 4dpo. Od 3 ostatnich dni lekko mnie już kłuje jak na @. Dziś już coraz mocniej, więc obstawiam małpe jutro rano Najgorsze,że po tylu ciążach wiem doskonale, że te wszystkie objawy o niczym nie świadczą, a i tak się nakręcam!ciri22 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnyplamienie juz prawie sie skonczylo wiec jest szansa, mega mi zimno i tez tak wczoraj mialam, i czuje jakby mi ktos na cyckach usiadl i gazy mam a takto nic wiecej, chcialabym wiedziec przed piatkiem ale raczej nie ma szans bo wyjedzam na to wesele wiec musze poczekac do wtorku
Maxima lubi tę wiadomość
-
Ciri ja to mam tak,że jak już jestem kilka dni po owulce, to najchetniej bym tylko siedziała i czekała na efekty działań. Nie umiem się skupić na czymś innym. Nawet jak coś już robię, to mnie to denerwuje, bo ja chcę tylko czekać. Dopiero drugi cykl się staram, a już mam wrażenie,że oszaleje za chwilęNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-