Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylittleladybird wrote:Dzień dobry
Dzisiaj jednak spadek czyli cykl w plecy. Owulacja może miała być, ale pewnie jajnik się rozmyślił.
U mnie też nie ma bocianówlittleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLiskova. Bo bocian ma większe gabaryty niż gołąb i jego ...kupa też!
U mnie dzis ani drgnęło. Ani o milimetr. A dzis ostatni dzień luteiny i jutro będzie pochyła na bank. Na dodatek w środku nocy miałam niesłychane bóle macicy i jajnika jakby mi ktos igle wbijal. O godzinie przeszlo ale jestem dzis tam obolala jak nigdy. Sutki tk wrażliwe i bolące ze wieczorem nie mogłam ich umyć. A jutro pewnie spadek na łeb na szyję. -
Ciri, a czemu akurat w 4 dpo powinna być wyższa temp?
Picja, ano racja Chociaż jeszcze nigdy mnie bocian nie os..ł. Ale spoko, wczoraj umyłam auto, więc wszystko przede mną
I znowu czekanie 'do jutra' - okropne to...
Idę dzisiaj na badania tarczycy, kusi mnie trochę żeby betę zrobić, ale chyba przesadzam, nie? -
nick nieaktualnyLiskova wrote:Ciri, a czemu akurat w 4 dpo powinna być wyższa temp?
Picja, ano racja Chociaż jeszcze nigdy mnie bocian nie os..ł. Ale spoko, wczoraj umyłam auto, więc wszystko przede mną
I znowu czekanie 'do jutra' - okropne to...
Idę dzisiaj na badania tarczycy, kusi mnie trochę żeby betę zrobić, ale chyba przesadzam, nie? -
Liskova wrote:Idę dzisiaj na badania tarczycy, kusi mnie trochę żeby betę zrobić, ale chyba przesadzam, nie?
Może być za wcześnie, szkoda kasy i ewentualnych smutków. Poczekaj jeszcze trochę, ponoć beta wychodzi najwcześniej ok 10dc. -
ciri22 wrote:Bo skok moze dwa dni przed owu wystapic lub 3 dni po nim.
W moim przypadku liczyłam, że owu była 24dc czyli wczorajszy skok zgadzałby się, bo to 3dpo, ale dzisiejszy spadek nie napawa mnie optymizmem. Zobaczymy co będzie jutro -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLicz najleiej od tego spadku jakby to byla owulacja i tqk ta najwyzsza z 6 to bedzie zawsze tq 36,28. Z ktorej strony bys nie patrzyla wiec i tak musi ta za dwa dni wynosic.36,48. Ale bierz wtefy ten margines bledu ze inaczyj niz ty myslalas byla owulacja bo to tylko program i nie bierze pod uwage tych 3 dni do skoku ;p
littleladybird lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Ale to maly spadek wazne zeby odbilo i zeby czwarta temperatura byla wieksza 0,2 od temeratury najwyzszej z 6 przed skokiem
Mam owu w 24dc, skok był 25 dc. 6 dni przed 25 dc miałam 36,32. Czyli moja temp 4 dpo powinna wynosić 0,2 więcej niż tamta? Moja wynosiła 36,63 czyli jest w porządku? -
nick nieaktualnyJest w porzadku ale nie chodzi o temperature w 6 dniu przed owu ale wybierasz NAJWYZSZA temperature z 6 niskich przed owu czyli u Ciebie 36,4. Czwarta temperatura powinna byc wyzsza od tej o 0,2 czyli 36,6 minimum czyli 36,63 to bardzo dobr temperatura po owulacji
-
nick nieaktualny
-
A mnie w nocy krew zalala ku mojemu zdziwieniu. Cykl trwal tylko 25 dni jak nigdy i bez owulacyjny.
CIRI bedziemy starac sie na nowo
Littleladybird obys Ty miala wiecej szczescia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 04:30
littleladybird lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny