Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • littleladybird Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Dzisiaj jednak spadek :( czyli cykl w plecy. Owulacja może miała być, ale pewnie jajnik się rozmyślił.

U mnie też nie ma bocianów :)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez minimalny spadeczek, ale na razie nie mysle o tym, mysle ze chyba organizm czy tez bog tak sobie paskudnie ze mnie nie zazartowal ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird wrote:
    Dzień dobry :)

Dzisiaj jednak spadek :( czyli cykl w plecy. Owulacja może miała być, ale pewnie jajnik się rozmyślił.

U mnie też nie ma bocianów :)
    U Ciebie moze jeszcze skoczyc bo ten spadek jest maly najwazniejsze zeby 4 temperatura po owulacji byla wysoko ;)

littleladybird lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova. Bo bocian ma większe gabaryty niż gołąb i jego ...kupa też! :)

U mnie dzis ani drgnęło. Ani o milimetr. A dzis ostatni dzień luteiny i jutro będzie pochyła na bank. Na dodatek w środku nocy miałam niesłychane bóle macicy i jajnika jakby mi ktos igle wbijal. O godzinie przeszlo ale jestem dzis tam obolala jak nigdy. Sutki tk wrażliwe i bolące ze wieczorem nie mogłam ich umyć. A jutro pewnie spadek na łeb na szyję.

• Liskova Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, a czemu akurat w 4 dpo powinna być wyższa temp?

Picja, ano racja :D Chociaż jeszcze nigdy mnie bocian nie os..ł. Ale spoko, wczoraj umyłam auto, więc wszystko przede mną :D

I znowu czekanie 'do jutra' - okropne to...

Idę dzisiaj na badania tarczycy, kusi mnie trochę żeby betę zrobić, ale chyba przesadzam, nie?

Wysłany: 14 maja 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    lepiej nie patrz do góry jak leci:P
    Liskova. Bo bocian ma większe gabaryty niż gołąb i jego ...kupa też! :)

Też o tym pomyślałam :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    Ciri, a czemu akurat w 4 dpo powinna być wyższa temp?

Picja, ano racja :D Chociaż jeszcze nigdy mnie bocian nie os..ł. Ale spoko, wczoraj umyłam auto, więc wszystko przede mną :D

I znowu czekanie 'do jutra' - okropne to...

Idę dzisiaj na badania tarczycy, kusi mnie trochę żeby betę zrobić, ale chyba przesadzam, nie?
    Bo skok moze dwa dni przed owu wystapic lub 3 dni po nim.

Wysłany: 14 maja 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:

Może być za wcześnie, szkoda kasy i ewentualnych smutków. Poczekaj jeszcze trochę, ponoć beta wychodzi najwcześniej ok 10dc.

Wysłany: 14 maja 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Bo skok moze dwa dni przed owu wystapic lub 3 dni po nim.

W moim przypadku liczyłam, że owu była 24dc czyli wczorajszy skok zgadzałby się, bo to 3dpo, ale dzisiejszy spadek nie napawa mnie optymizmem. Zobaczymy co będzie jutro :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to maly spadek wazne zeby odbilo i zeby czwarta temperatura byla wieksza 0,2 od temeratury najwyzszej z 6 przed skokiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli u Ciebie powinna ta czwarta temoeratura wynosic minimum 26,48

Wysłany: 14 maja 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na to wygląda, ale u mnie ciężko stwierdzić, która jest ta czwarta :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Licz najleiej od tego spadku jakby to byla owulacja i tqk ta najwyzsza z 6 to bedzie zawsze tq 36,28. Z ktorej strony bys nie patrzyla wiec i tak musi ta za dwa dni wynosic.36,48. Ale bierz wtefy ten margines bledu ze inaczyj niz ty myslalas byla owulacja bo to tylko program i nie bierze pod uwage tych 3 dni do skoku ;p

Wysłany: 14 maja 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki :)

• Liskova Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ale to maly spadek wazne zeby odbilo i zeby czwarta temperatura byla wieksza 0,2 od temeratury najwyzszej z 6 przed skokiem
    Czekaj, czyli dobrze rozumiem?

Mam owu w 24dc, skok był 25 dc. 6 dni przed 25 dc miałam 36,32. Czyli moja temp 4 dpo powinna wynosić 0,2 więcej niż tamta? Moja wynosiła 36,63 czyli jest w porządku?

• Liskova Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, nie, chodzi o najwyższą temperaturę przed skokiem? Czyli 4 dpo powinna być wyzsza niż moja najwyższa przed skokiem, czyli wyższa niż 36,40?

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest w porzadku ale nie chodzi o temperature w 6 dniu przed owu ale wybierasz NAJWYZSZA temperature z 6 niskich przed owu czyli u Ciebie 36,4. Czwarta temperatura powinna byc wyzsza od tej o 0,2 czyli 36,6 minimum czyli 36,63 to bardzo dobr temperatura po owulacji ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra u mnie najwyzsza temperatura byla 10dpo a potem zaczela spadac az do okresu... ciekawe jak teraz bedzie...

• Maxima Autorytet

Wysłany: 14 maja 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie w nocy krew zalala ku mojemu zdziwieniu. Cykl trwal tylko 25 dni jak nigdy i bez owulacyjny.
    CIRI bedziemy starac sie na nowo ;)
    Littleladybird obys Ty miala wiecej szczescia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 04:30

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 maja 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja mam nadzieje ze nie bede miala kolejnego razu ;p ze mi sie udalo ;)

‹‹ 103 104 105 106 107 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ