Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Nic nie jest pewne... poki ciazy nie ma to nic ;p
p.s. dziś po 7 latach starań (tarczyca, hashimoto, niska waga, 38 lat) moja serdeczna kuzynka urodziła zdrową piękną córeczkę. I jak się przyznała....spłodzili ją na naszym weselu;) jakby tego mało jechali pociągiem 600 km w jedna stronę i wracali tak samo po weselu!ciri22 lubi tę wiadomość
-
Picja wrote:W sumie to całe forum jest po to aby na duchu się podtrzymywać i bez skrępowania rozmawiać o tych wszystkich "śluzach i szyjkach". Bo jak patrzę w galerie wykresów, to te piękne i szybujące z widocznym "zagnieżdżeniem" okazywały się po prostu owulacyjne, a te płaskie jak zdeptany laczek- okazały się ciązowe:).
Ja przeglądam czasem wykresy i stwierdzam, że nie ma reguły. My tu sobie o teorii: wtedy powinno skoczyć, a wtedy spaść, a potem ma rosnąć, a potem coś tam, a czasem widzę wykresy, gdzie np. temperatura spada przez kilka dni, nie rośnie wcale, a ciąża jest. Także teoria teorią, a wykresy swoją drogą
Gratulacje dla kuzynki Chociaż 7 lat to musiało być strasznie frustrująceMaxima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane
Jak ja dobrze siebie znam....rano przyszła @. Spodziewałam się więc ok,tylko mi smutno. Ponieważ leki z PL jeszcze nie doszły, ten cykl będzie jeszcze bez wspomagania. Mam nadzieję,że trochę dłuższy,bo jednak długość minionego mnie nie cieszy
Trzymam kciuki za resztę oczekujących i łącze się w bólu z tymi,co zaczynają od nowaNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny
Martwię się,że jak mam I fazę taką krótką,to jednak endometrium jest za słabe Idę w poniedziałek zrobić prolaktyne. Ciekawe czy znowu będzie taka wysoka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2015, 13:18
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny