Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja obwiniam hormony bo zawsze cale piersi bolaly, a teraz nic. Tylko sutki...sa wielkie i niemal sine...lekko boli jajnik. A nawet nie jestem kłótliwa. Na pocieszenie zrobiłam sobie koktajl na soku pomarańczowym, wrzuciłam jarmuż, szpinak, pól banana, zielony jęczmień i...mielone nasiona konopia :p pyyyycha
-
U mnie dziś pomiaru nie będzie! Mój synuś wygrzebał jakimś magicznym cudem mój termometr i rano go nie miałam Wkurzyłam się strasznie! Znalazłam go dopiero przed chwilą na dnie szafy z ubraniami...ehhhhhNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
No łobuz jest okropny! Najgorsze, że coś juz czuje jajniki i tak ważne dla mnie są te pomiary Owulacyjny ujemny,więc mam nadzieję że te jajniki to tylko efekt niepokalanka,który łykam w tym cyklu.Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualnyMi właśnie przed chwila kurier przyniosl termometr owulacyjny. Konkretnie owulacyjny geratherm basal.jest super! Duza skala ( w sensie rozmiarów kresek). Bo dzis okazalo sie ze mój elektroniczny piszczy po 30 sekundach. Ze niby tempka nie rośnie.a zostawiłam go na chwile....i urosla jak diabli!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2015, 12:50
-
nick nieaktualnyJa postawiłam na szklany i mam nadzieje ze od nowego cyklu sie sprawdzi. Zamowilam tez tanio inofem, uffff udalo mi sie:). I dziesięć testów ciążowych ale leżą jeszcze w kartonie bo jestem na nie pogniewana i nawet na nie nie patrze
Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie myślałam o szklanym, ale jednak kupiłam elektroniczny kardioline kl60. Mierzę nim dopiero pierwszy cykl i jeszcze nie wyrobiłam sobie opinii. Jeśli mnie zawiedzie kupię szklany
Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Linka05 no ja nie wiem czy mam wskazania, bo na wizytę u specjalisty sobie długo poczekam, ale mam 33 lata i stąd pytanie Chyba w czwartek podpytam lekarza ogólnego, czy dałby skierowanie. Jak tam jest coś nie tak, to wolę chyba wiedzieć
Picja dziwnie faktycznie, ale pewnie lada moment sytuacja się wyklaruje
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
Linka ja z Uk,więc póki co GP mi wszystkie skierowania daje. Zapytam go, może akurat. Ponoć po operacjach w obrębie narządów rodnych zmniejsza się amh, a ja mam za sobą 4 cc. Wiem,że 33 lata, to nie tak dużo, ale wiesz jak to jest, jak człowiek sobie wkręca
Z jednej strony, to cieszę się, że nie tylko mi chodzi po głowie to badanieNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny