Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
PCJA u Ciebie do gory dzisiaj Moze nie spadnie.
SKIERKA zaczelysmy razem cykl.
LILIBIRD u mnie byl podobny cykl.
My tak tu mierzymy, kontemlupjemy a ta temp. wcale nie daje nam gwrancji na ciaze.Pomaga tylko choc troche poznac swoj organizm.
-
nick nieaktualny
-
Maxima wrote:PCJA u Ciebie do gory dzisiaj Moze nie spadnie.
SKIERKA zaczelysmy razem cykl.
LILIBIRD u mnie byl podobny cykl.
My tak tu mierzymy, kontemlupjemy a ta temp. wcale nie daje nam gwrancji na ciaze.Pomaga tylko choc troche poznac swoj organizm.
Ja mam ciągle takie cykle bezowulacyjne, teraz tylko czekam na @ i mam nadzieję, że pojawi się w niedzielę. -
Skierka wrote:Linka ja z Uk,więc póki co GP mi wszystkie skierowania daje. Zapytam go, może akurat. Ponoć po operacjach w obrębie narządów rodnych zmniejsza się amh, a ja mam za sobą 4 cc. Wiem,że 33 lata, to nie tak dużo, ale wiesz jak to jest, jak człowiek sobie wkręca
Z jednej strony, to cieszę się, że nie tylko mi chodzi po głowie to badanie
O to super ze nie ma u Was problemów ze skierowaniami, w takim razie się nawet nie zastanawiaj ja robiłam prywatnie, koszt 110zł.
Co do wkręcania sobie różnych rzeczy to nie musisz mi mówić, jestem w tym mistrzem, czasem mam już siebie dosyć
Ja co prawda miałam też operacje ale na wyrostek to może nie ma wpływu.Skierka lubi tę wiadomość
-
Maxima wrote:LILTTELADYBIRD a probowalas pic ziola na owulacje ? Ja dawno, dawno temu pilam i teraz mam corcie Teraz znowu probuje z ziolami. Nie zaszkodza a moze pomoga
Linka05 wrote:ja robiłam prywatnie, koszt 110zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 08:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Picja wrote:Sama byłam w szoku.ale juz wczoraj mierzylam dowciapnie po 21 z ciekawości i bhlo 37,67 wiec sie spodziewałam skoku. Tylko czemu? Moim zdaniem ovu byla 18. Może byla jednak 19 i dlatego jeszcze nie ma okresu?
-
Ciri, zobacz jaka tempka jutro i w piątek i zadecyduj, czy testujesz
Picja, zobaczysz jeszcze co i jak, na razie jest ładnie
Little, a Ty zawsze takie długie cykle masz? Bo też ładna temperatura!
Ja powtórzyłam betę i jest okej
16.05 492,9
19.05 2114