Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
- 

WIADOMOŚĆ
- 

PCJA u Ciebie do gory dzisiaj Moze nie spadnie. Moze nie spadnie.
 SKIERKA zaczelysmy razem cykl.
 LILIBIRD u mnie byl podobny cykl.

My tak tu mierzymy, kontemlupjemy a ta temp. wcale nie daje nam gwrancji na ciaze.Pomaga tylko choc troche poznac swoj organizm.

- 
                        nick nieaktualny
- 

Maxima wrote:PCJA u Ciebie do gory dzisiaj Moze nie spadnie. Moze nie spadnie.
 SKIERKA zaczelysmy razem cykl.
 LILIBIRD u mnie byl podobny cykl.

My tak tu mierzymy, kontemlupjemy a ta temp. wcale nie daje nam gwrancji na ciaze.Pomaga tylko choc troche poznac swoj organizm.
 Ja mam ciągle takie cykle bezowulacyjne, teraz tylko czekam na @ i mam nadzieję, że pojawi się w niedzielę. bezowulacyjne, teraz tylko czekam na @ i mam nadzieję, że pojawi się w niedzielę.
- 

Skierka wrote:Linka ja z Uk,więc póki co GP mi wszystkie skierowania daje. Zapytam go, może akurat. Ponoć po operacjach w obrębie narządów rodnych zmniejsza się amh, a ja mam za sobą 4 cc. Wiem,że 33 lata, to nie tak dużo, ale wiesz jak to jest, jak człowiek sobie wkręca 

Z jednej strony, to cieszę się, że nie tylko mi chodzi po głowie to badanie 
 O to super ze nie ma u Was problemów ze skierowaniami, w takim razie się nawet nie zastanawiaj ja robiłam prywatnie, koszt 110zł. ja robiłam prywatnie, koszt 110zł.
 Co do wkręcania sobie różnych rzeczy to nie musisz mi mówić, jestem w tym mistrzem, czasem mam już siebie dosyć 
 Ja co prawda miałam też operacje ale na wyrostek to może nie ma wpływu. Skierka lubi tę wiadomość Skierka lubi tę wiadomość
- 

Czytam teraz trochę na temat dongaMaxima wrote:LILTTELADYBIRD a probowalas pic ziola na owulacje ? Ja dawno, dawno temu pilam i teraz mam corcie Teraz znowu probuje z ziolami. Nie zaszkodza a moze pomoga Teraz znowu probuje z ziolami. Nie zaszkodza a moze pomoga  Dziewczyny bardzo polecają i ponoć wywołuje owulkę Dziewczyny bardzo polecają i ponoć wywołuje owulkę 
 Trochę drogo, ale co zrobić jak chce sie mieć dzieckoLinka05 wrote:ja robiłam prywatnie, koszt 110zł. żadne pieniądze nie dadzą takiego szczęścia jak maly człowieczek żadne pieniądze nie dadzą takiego szczęścia jak maly człowieczekWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 08:49 
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

Wszystko możliwe, a nawet to, że masz lokatora, który jeszcze się nie chce ujawnićPicja wrote:Sama byłam w szoku.ale juz wczoraj mierzylam dowciapnie po 21 z ciekawości i bhlo 37,67 wiec sie spodziewałam skoku. Tylko czemu? Moim zdaniem ovu byla 18. Może byla jednak 19 i dlatego jeszcze nie ma okresu?  
- 

Ciri, zobacz jaka tempka jutro i w piątek i zadecyduj, czy testujesz 

Picja, zobaczysz jeszcze co i jak, na razie jest ładnie 

Little, a Ty zawsze takie długie cykle masz? Bo też ładna temperatura!

Ja powtórzyłam betę i jest okej 

16.05 492,9
 19.05 2114