Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
A wiecie co ja ostatnio wyczytałam odnośnie spadków implantacyjnych? (To było w zeszłym cyklu, gdy każda z Was o tym mówiła, a u mnie go nie było, więc szukałam info jak to z nim jest). Ponoć takie coś wcale nie istnieje Powiadają,że polowanie na spadek implantacyjny to pogoń za wiatrakami i miejska legenda Znacznie częściej na wykresach ciążowych dochodzi do jak gdyby drugiego skoku. PTC dodatkowo rośnie w fazie lutealnej i utrzymuje się na bardzo wysokim poziomie przez odpowiednią liczbę dni. Obejrzałam mase wykresów i chyba faktycznie....na prawdę nie wiele widziałam z takim wyraźnym spadkiem. Na bocianie wyczytałam,że takie spadki to niedomoga lutealna Nie nadążam już za tymNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLiskova wrote:Ciri, zobacz jaka tempka jutro i w piątek i zadecyduj, czy testujesz
Picja, zobaczysz jeszcze co i jak, na razie jest ładnie
Little, a Ty zawsze takie długie cykle masz? Bo też ładna temperatura!
Ja powtórzyłam betę i jest okej
16.05 492,9
19.05 2114Liskova lubi tę wiadomość
-
Liskova wrote:Ciri, zobacz jaka tempka jutro i w piątek i zadecyduj, czy testujesz
Picja, zobaczysz jeszcze co i jak, na razie jest ładnie
Little, a Ty zawsze takie długie cykle masz? Bo też ładna temperatura!
Ja powtórzyłam betę i jest okej
16.05 492,9
19.05 2114
Ślicznie beta rośnie a razem z nią maleństwo
Cykle mam z reguły dłuższe niż 30 dni, średnio 33-38. A temperatura jest raczej kiepska, cykl bezowulacyjny, chociaż patrząc na to, że prawie od tygodnia mam płodny śluz to może owulka będzie, ale to by oznaczało, że cykl wydłuży mi się o co najmniej tydzieńLiskova lubi tę wiadomość
-
Skierka wrote:A wiecie co ja ostatnio wyczytałam odnośnie spadków implantacyjnych? (To było w zeszłym cyklu, gdy każda z Was o tym mówiła, a u mnie go nie było, więc szukałam info jak to z nim jest). Ponoć takie coś wcale nie istnieje Powiadają,że polowanie na spadek implantacyjny to pogoń za wiatrakami i miejska legenda Znacznie częściej na wykresach ciążowych dochodzi do jak gdyby drugiego skoku. PTC dodatkowo rośnie w fazie lutealnej i utrzymuje się na bardzo wysokim poziomie przez odpowiednią liczbę dni. Obejrzałam mase wykresów i chyba faktycznie....na prawdę nie wiele widziałam z takim wyraźnym spadkiem. Na bocianie wyczytałam,że takie spadki to niedomoga lutealna Nie nadążam już za tym
-
littleladybird wrote:Ślicznie beta rośnie a razem z nią maleństwo
Cykle mam z reguły dłuższe niż 30 dni, średnio 33-38. A temperatura jest raczej kiepska, cykl bezowulacyjny, chociaż patrząc na to, że prawie od tygodnia mam płodny śluz to może owulka będzie, ale to by oznaczało, że cykl wydłuży mi się o co najmniej tydzień -
Owu miałam wyznaczoną w 26dc, ale wczoraj zbadałam progesteron (niby to był 7dpo) i wyszedł 0,89 czyli owulki raczej nie było. Zignorowałam tempkę z dnia 29 i program nie wyznaczył owulki. Wkurzała mnie ta linia na wykresie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z tym, że te spadki implantacyjne nie istnieją, to już wiele razy czytałam....nie wiem ile w tym prawdy, ale faktem jest że jest wiele wykresów ciążowych bez takiego spadku. Są też i ze spadkiem....hmmm......wiecie coś więcej w temacie?
Liskova mam nadzieję,że Twój maluszek będzie rósł zdrowo, a ciąża nie przyspoży Ci zbyt wielu problemów. Powodzenia kochana!
Ciri kurcze, rozumiem Cię doskonale. Ja po ostatnim wyniku progesteronu tez juz chciałam tylko dostać okresu Może u Ciebie jednak to nie @? No oby w końcu się wyklarowało!
Maxima patrz, nie zauważyłam Fajnie! Muszę poczytać o tym żelu, bo jeszcze nie zamówiłam i sama nie wiem co brać Za duży wybór
Picja no u Ciebie to mega zagadka Kciuków nie puszczam! Ja mierzę tempki też wieczorami i tak, w fazie niższych mam wieczorami ok 36,7, a w fazie wyższych 37,3 także kto wie, kto wie
Ladybird no przy tym progesteronie to faktycznie owulki jeszcze nie było, ale piłka w grze, także czekamy
Ja jutro idę po wyniki prolaktyny. Robiłam ją w 3 dzień przyjmowania castus agnus. Odkąd go biorę czuję ciągle jajniki. Myślicie,że to dobrze, czy źle?Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
Skierka wrote:Ladybird no przy tym progesteronie to faktycznie owulki jeszcze nie było, ale piłka w grze, także czekamy
Ja jutro idę po wyniki prolaktyny. Robiłam ją w 3 dzień przyjmowania castus agnus. Odkąd go biorę czuję ciągle jajniki. Myślicie,że to dobrze, czy źle?
Pilka w grze, ale ja chcę @
Niepokalanek stymuluje owulację, więc to chyba normalne że czujesz jajniki chyba sobie też sprawię go od przyszłego cyklu
Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ladybird w sieci znowu też wiele sprzecznych info na temat aagnusa, ale ja trzymam się wersji,że ma wpływ stymulujący na owulację Na prawdę....nigdy tak nie czułam jajników poza owulacją
Picja no ja właśnie też mam chcicę zawsze przed @, ale wierzę,że u Ciebie to jednak nie to! Ehhh.....emocje, jak nie wiem
Ciri byle do ranaNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Kupiłam żel, ale jednak conceive plus. Myślałam nad preseed, ale z szybką dostawą był tylko conceive, a ja mogę mieć owulację już w niedzielę, więc muszę być ubezpieczona
Maxima, littleladybird lubią tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny