Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
-
WIADOMOŚĆ
-
CIRI to wyglda dzisiaj na @
PICJA tez Ale to nic zaczniecie razem
My z SKIERKA a Wy razem, zobaczymy ktora grupa bedzie 1-szaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 07:12
Skierka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
Likskova, dzisiaj u mnie jednak spadek i nie wiem o co chodzi. Mam tylko nadzieję, że @ przyjdzie szybko i zrobię w końcu resztę badań
Jak się czujesz?
Ciri, Picja @ już puka do Was, prawda? Mam nadzieję, ze u mnie tez już jest za rogiem
Maxima, Skierka niech Wam się uda z tym żelemSkierka lubi tę wiadomość
-
Little, aaa faktycznie, ten skok był wczoraj, patrzyłam zanim dodałaś tempkę
Czuję się dobrze, tylko popołudniami zmęczenie ogromne. Nie robię w domu NIC, nie gotuję, nie piorę, nie sprzątam, nie robię zakupów.. Ale muszę coś ogarnąć, bo ileż można.
Wczoraj mocno ciągnął mnie brzuch na @, ale niby wczoraj miałam dostać, więc to dlatego, gin mnie uprzedzała że tak może być i żeby w tych dniach nie uprawiać seksu.
Ale wyleżałam się porządnie wczoraj i dzisiaj już okej. Objawów jakichkolwiek brak -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Liskova wrote:Little, aaa faktycznie, ten skok był wczoraj, patrzyłam zanim dodałaś tempkę
Czuję się dobrze, tylko popołudniami zmęczenie ogromne. Nie robię w domu NIC, nie gotuję, nie piorę, nie sprzątam, nie robię zakupów.. Ale muszę coś ogarnąć, bo ileż można.
Wczoraj mocno ciągnął mnie brzuch na @, ale niby wczoraj miałam dostać, więc to dlatego, gin mnie uprzedzała że tak może być i żeby w tych dniach nie uprawiać seksu.
Ale wyleżałam się porządnie wczoraj i dzisiaj już okej. Objawów jakichkolwiek brakPicja wrote:Ciri przynajmniej ma plamienie a ja niesamowite ilości....plodnego sluzuLiskova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Landryneczka wrote:W tym cyklu nie badałam progesteronu. Owulację myślałam że będę miała koło 17-22dc a tutaj nic. Ech... Faktycznie mamy podobne wykresy
Liskova dzięki za odp
w lutym miałam owulkę w 26dc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Was wszystkie,
nie powiem, że jestem nowa, bo zaglądam tu już chyba z 10 miesięcy ale dopiero się przełamałam by coś naskrobać
Mam do Was prośbę, pomożecie mi z interpretacją moje wykresu? Bardzo wolniutko wzrasta mi tempka po spadku i nie wiem czy może oznaczać to, że owulacja się odbyła? Nie zanotowałam super extra śluzu płodnego, jedynie śluz kremowy, czasem z domieszką śluzu rozciągliwego, ale naprawdę może z raz dziennie przez 3 dni (w dniach 15-17). Zaczynam już powoli głupieć
https://ovufriend.pl/graph/307999fb7fd627781612345ad4d19cde -
Witaj Namida
Wygląda jak bezowulacyjny. Chyba że ciałko żółte u Ciebie nie domaga i nie produkuje progesteronu, który jest odpowiedzialny za wyższa tempkę. A teraz tempka rośnie od luteiny.
Miałaś potwierdzoną owulację monitoringiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 11:25
-
nick nieaktualnylittleladybird ja generalnie mam badania ok, ale strasznie długie cykle (Bóg jeden wie czemu) po 40-60 dni i od 3mcy biorę luteinę na regulację. Wcześniej ładnie temperatura mi skakała a tu taki psikus. Jak byłam na monitoringu to nie było widać jajeczka ale lekarz i tak mimo wszystko kazała mi wziąć tą luteinę od 16 dc. Myślisz, że właśnie wiedziała, że będzie bezowulacyjny?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny