X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • Maxima Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CIRI to wyglda dzisiaj na @ :(
    PICJA tez :( Ale to nic zaczniecie razem :D
    My z SKIERKA a Wy razem, zobaczymy ktora grupa bedzie 1-sza ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 07:12

Skierka lubi tę wiadomość

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo raczej tak ale jakos na to po mnie splywa. Musze usiasc i zastanowic sie jakie wspomagacze kupic...

• Liskova Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, faktycznie @ idzie :(

Picja, widzę że u Ciebie też :(

Skierka, oby żel zadziałał właściwie :)

Little, a co to za wzrościk u Ciebie?

Ja też mam ochotę, ale na razie przymusowy celibat, może jutro już będziemy mogli :D

• littleladybird Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Likskova, dzisiaj u mnie jednak spadek i nie wiem o co chodzi. Mam tylko nadzieję, że @ przyjdzie szybko i zrobię w końcu resztę badań :)

Jak się czujesz?

Ciri, Picja @ już puka do Was, prawda? Mam nadzieję, ze u mnie tez już jest za rogiem :)

Maxima, Skierka niech Wam się uda z tym żelem :)

05ludzik.gif "Życie ma tyle samo wad ile zalet."
  • Liskova Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little, aaa faktycznie, ten skok był wczoraj, patrzyłam zanim dodałaś tempkę :)

Czuję się dobrze, tylko popołudniami zmęczenie ogromne. Nie robię w domu NIC, nie gotuję, nie piorę, nie sprzątam, nie robię zakupów.. Ale muszę coś ogarnąć, bo ileż można.

Wczoraj mocno ciągnął mnie brzuch na @, ale niby wczoraj miałam dostać, więc to dlatego, gin mnie uprzedzała że tak może być i żeby w tych dniach nie uprawiać seksu.

Ale wyleżałam się porządnie wczoraj i dzisiaj już okej. Objawów jakichkolwiek brak ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No powinna być.zawsze 29 dni a dzis juz 33. A lutka odstawiona juz dawno:(. Teraz to sie boje torbieli czy cos...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri przynajmniej ma plamienie a ja niesamowite ilości....plodnego sluzu

Wysłany: 21 maja 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liskova wrote:
    Little, aaa faktycznie, ten skok był wczoraj, patrzyłam zanim dodałaś tempkę :)

Czuję się dobrze, tylko popołudniami zmęczenie ogromne. Nie robię w domu NIC, nie gotuję, nie piorę, nie sprzątam, nie robię zakupów.. Ale muszę coś ogarnąć, bo ileż można.

Wczoraj mocno ciągnął mnie brzuch na @, ale niby wczoraj miałam dostać, więc to dlatego, gin mnie uprzedzała że tak może być i żeby w tych dniach nie uprawiać seksu.

Ale wyleżałam się porządnie wczoraj i dzisiaj już okej. Objawów jakichkolwiek brak ;)
    Odpoczywaj ile się da, później będziesz dźwigać brzuszek, a po porodzie będziesz marzyć o chwili snu, bo maleństwo nie da Ci spać :P samych przyjemności Ci życzę :)
    Picja wrote:
    Ciri przynajmniej ma plamienie a ja niesamowite ilości....plodnego sluzu
    Płodny śluz to też ponoć na @, estrogeny rosną i za ich sprawą znów pojawia się płodny śluz.

Liskova lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam okres:D!

littleladybird, Liskova, Maxima, ciri22 lubią tę wiadomość

Wysłany: 21 maja 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Landryneczka :)

Może cykl jest bezowulacyjny? Albo masz niski progesteron. Badałaś może? Twój wykres jest bardzo podobny do mojego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 10:54

• Liskova Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka, wygląda na bezowulacyjny.

• Maxima Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PICJA no to START do dziela ;)

0d1y3e3k6tpiot5r.png
    30.05.2004[*] 5 tyg.
    15.08.2014[*] 6 tyg.
    89554e5b2dd7fc480db40ad2398d7c04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakos tak sie odstresowalam teraz:). W tym cyklu podwojna dawka clo i dieta niskoweglowodanowa.pycha!

Wysłany: 21 maja 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    W tym cyklu nie badałam progesteronu. Owulację myślałam że będę miała koło 17-22dc a tutaj nic. Ech... Faktycznie mamy podobne wykresy
    Liskova dzięki za odp ;)
    w lutym miałam owulkę w 26dc
    Więc może jesteś jeszcze przed owulką :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Picja wrote:
    Mam okres:D!
    Kurde zazdroszcze a ze mnie nic nie leci...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wszystkie,
    nie powiem, że jestem nowa, bo zaglądam tu już chyba z 10 miesięcy ale dopiero się przełamałam by coś naskrobać :)
    Mam do Was prośbę, pomożecie mi z interpretacją moje wykresu? Bardzo wolniutko wzrasta mi tempka po spadku i nie wiem czy może oznaczać to, że owulacja się odbyła? Nie zanotowałam super extra śluzu płodnego, jedynie śluz kremowy, czasem z domieszką śluzu rozciągliwego, ale naprawdę może z raz dziennie przez 3 dni (w dniach 15-17). Zaczynam już powoli głupieć :)

https://ovufriend.pl/graph/307999fb7fd627781612345ad4d19cde

Wysłany: 21 maja 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Namida :)
    Wygląda jak bezowulacyjny. Chyba że ciałko żółte u Ciebie nie domaga i nie produkuje progesteronu, który jest odpowiedzialny za wyższa tempkę. A teraz tempka rośnie od luteiny.

Miałaś potwierdzoną owulację monitoringiem?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 11:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    littleladybird ja generalnie mam badania ok, ale strasznie długie cykle (Bóg jeden wie czemu) po 40-60 dni i od 3mcy biorę luteinę na regulację. Wcześniej ładnie temperatura mi skakała a tu taki psikus. Jak byłam na monitoringu to nie było widać jajeczka ale lekarz i tak mimo wszystko kazała mi wziąć tą luteinę od 16 dc. Myślisz, że właśnie wiedziała, że będzie bezowulacyjny?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczyłam teraz na papierze, trochę rozciągliwego, płodnego śluzu i nie wiem co sądzić. A jak luteina teraz mi wszystko zepsuje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest taka szansa. Jak nie bylo owulacji to w 16 dniu jak wzielas (a mowisz ze masz dlugie cykle czyli owulacja tez jest pozniej) mogli Ci owu zablokowac. ;/

‹‹ 118 119 120 121 122 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ