X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Aplikacja - interpretacja cykli i wykresów Prośba o pomoc w interpretacji wykresu
Odpowiedz

Prośba o pomoc w interpretacji wykresu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli chcesz sie wykluac mam Ci z ksiazek przetoczyc cytaty ze TORBIEL DAJE POZYTYWNE WYNIKI TESTOW nie zawsze ale czesto

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusiakpp jak ci się nie podoba w tym wątku to idź do innego. Dostałaś dobre rady. Jakbyś zrobila juz te dwie bety to bylo by juz wszystko wiadomo

ciri22 lubi tę wiadomość

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Jusiakpp jak ci się nie podoba w tym wątku to idź do innego. Dostałaś dobre rady. Jakbyś zrobila juz te dwie bety to bylo by juz wszystko wiadomo

Co wy mowicie, przeciez skoro HCG wzrasta przy torbieli to beta tez bedzie wyzsza, jesli to trobiel, wiec jaka to roznica czy robie test z moczu czy z krwi? Jesli to torbiel to i tak bedzie podwyzszal sie hormon

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla torbieli jest mniejszy przyrost a przy ciazy po 48 godzinach powinien byc chyba przyrost 60% ale nie jestem pewna tych 60 a przy torbieli mniejszy. Pamietajmy ze w ciazy patologicznej tez mize byc mniejszy przyrost i wtedy dochodzi do poronienia

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja jednak poczekam do @, zeby sie nie stresowac tymi przyrostami, czy za duzo, czy za malo ehh

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jusiakpp-Ciri i Baronowa dobrze Ci radzą. Ale najlepiej zaczekaj do terminu @,tempka u ciebie ładnie,wysoko.

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże Ciri nie strasz mnie:( ale biorę lutke juz prawie dwa a tygodnie wiec by się wchlonela prawda? Wynik bety dzis ok. 17.30. Trzymajcie kciuki...mam nadzieje ze będzie dobrze bo dzis test po piciu i po 6 godzinach od pobudki to mi taki wyszedł ze hihi. Krecha ciazowa ciemniejsza niż kontrolna.az bordowa

Baronowa_83, Liskova, Marta29 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To dobrze znaczy ze beta rosnie ;) nie martw sie u Ciebie od razu byla roznica w testach wiec spoko zreszta beta tez w sumie wysoka bo nie na granicy z 5 lub 25 w zaleznosci od laboratorium ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz, jak się człowiek naczyta, ze w 28 dniu cyklu maja 160 betę to się potem stresuje. Ależ mi placek wyszedł....z kruszonka.agrestem i truskawkami...mrrrr

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana ale to jeszcze od norm laboratorium zalezy. Wiec nie martw sie. Zreszta ja mysle ze takie wysokie bety to wynik wczesniejszej owulacji. Jak ktos nie ma monitoringu to nie moze byc pewny w koncu to z ta temperatura tez psikusy sa bo 3 dni wczesniej moze byc skok albo 3 dni po owu wiec wiesz jak ktos dobrze nie zna swojego organizmu to nie bedzie wiedzial ;D

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to Picjo kciuki zaciśnięte i do popołudnia. Chociaż już widzimy,że będziesz tu skakała z radości ( a my z Tobą). No i do tego czasu już nie czytaj żadnych mądrości internetowych-niepotrzebny stres :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wlasniw wyciagnelam ksiazke ktora sobie sciagnelam odnosnie ciazy (ale z medycznego punktu widzenia) i pociesze Cie jeszcze picja ze przeczytalam ze jesli chodzi o torbiel i wyniki bety hcg to przy torbieli przed @ sa na granicy z norma albo w obie strony albo negatywne i sikane tylko sa pozytywne. I potrafi przyrastac beta pozniej ale to bardzo znikoma ilosc... A potem zwykle spada. Nie wiem czym to jest spowodowane ale ze to sa rzadkie przypadki z beta z krwi ale sie zdarzaja a z sikancem juz o wiele czesciej sie zdarzaja
    Moj zawod medyczny to pewna zgroza chce zawsze wszystko wiedziec ;p
    A pomyslec ze odeszlam od pomyslu zostania ginekologiem (w gimnazjum strasznie chcialam nim byc) ;D
    I zawsze chcialam prowadzic nastoletnie ciaze. Takie to bylo moje marzenie ;) kurde moze neszcze nie jestem za stara ;P

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri to na macierzyńskim sie za to zabierz;)

2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musialabym troche mature poprawic bo na medyczne ciezko sie dostac ;p ale mam dodatkowe punkty za szkole medyczna ktora ukonczylam ;)

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślicie ze wafle ryżowe z wiesiołkiem i siemiem lnianym cos pomogs na śluz?

Ps: Zartuje

2r8rqps6ohlhosuf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmmm ale ze co bedziesz je posypywac czy co? :p

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri,za późno na bank nie jest! Szczególnie z takim zacięciem :) Będziesz takim współczesnym dr Housem :) Żadne pytanie nie pozostanie bez odpowiedzi :)
    A tak serio-jesteś jakoś w tym kierunku ogarnięta? Bo czasem jak coś napiszesz to nie wiem-wpisywac w Google czy udać ze nie zobaczyłam :) Czarna magia :)

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Musialabym troche mature poprawic bo na medyczne ciezko sie dostac ;p ale mam dodatkowe punkty za szkole medyczna ktora ukonczylam ;)
    Odpowiedziałas zamin kliknęłam ,,wyślij'' :)

• Marta29 Autorytet

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Myślicie ze wafle ryżowe z wiesiołkiem i siemiem lnianym cos pomogs na śluz?

Ps: Zartuje
    Ja właśnie popijam ,,gluty'' i też się zastanawiam czy nie można tego w bardziej ludzki sposób spożyc....

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 czerwca 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znaczy wiesz ogolnie w medycynie tak. Jestem po szkole medycznej ale nie studiach. Kierunek nieco inny ale jak pielegniarki na wszystkim musialam sie znac (poza podawaniem lekow) anatomia nazwy lacinskie i to wszystko ogarniam. Do tego jeszcze jak cos mnie rajcuje szybko sie ucze i potrafie wiedze kilogramami pochlaniach ;D mam tak wlasnie w zaleznosci w jakim etapie zycia jestem. No i uwielbiam pomagac ludziom tobie wszystko co moge dlatego tak nad dawstwem komorek (jajeczek) sie zastanawiam

‹‹ 215 216 217 218 219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ